Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben devre arasında ersun hocanın getirilmemesini eleştirmiyorum. hatta gelmek istediği halde getirilmediyse yönetim süreci doğru yönetmiştir.

ben daha çok devre arasında sezonun ikinci yarısı için takımı emanet edebilecek bir çok isim varken 2 ay zaman kaybedilip taraftar baskısıyla alelacele hami'nin göreve getirilmesini anlayamıyorum.

Trabzonspor gibi bir takım koca sezonun ikinci yarısını oluruna bırakamaz Artvinli. Bunun maddi, manevi sorumluluğunu sadece eski yönetimlere atmak kolaycılık olur. Takımın başına koyduğun hoca 17 maçta 11 mağlubiyet alıyorsa bunun eleştirilmesi son derece normal. Yönetim de bunu kaldıracak, aynı hatalara düşmeyecek. Beklentimiz, isteğimiz, umudumuz o yönde.
    Abi geri adım attılar bunda bir sakınca yoktu. Yarım dönemlik iyi bir hoca getiremezsin. Uzun süreli anlasacagin biri olmalı.öyle bir şeye kimse girmez.Uzun dönem çalışacakları hocayı da devre arasında bulamamaları normal. Hamza denizli uzun dönem için getirilen hocalar. Kabul eder miydin? Sezon sonunda hocayı göndersenn merhaba iho dönemi.nerede istikrar laflari. tercihlerini kullanmak istemediler. Hami'yi karistirmamalari gerekiyordu. Bursa'dan 4 yedik diye gelen tepki kaldirilabilirdi. Sadi hoca dik oyna sacmaligina girmeden, fazla hasar vermeden klübü yeni sezona tasiyabilirdi ama onla da ilgili aşırı alaycı konuşmalar oldu. Çok da agresifti biraz sakin olabilirdi.

Bu geçiş sürecindeki seçim yanlıştır. Elestirilebilir. Ama fatih abi masallah toplamda iho'yu bu kadar elestirmedi hami ile bir donem çalışmasına rağmen.

Yeni hocalarına sağlıklı temiz daha az hasarlı bir klüp bırakmak istediler. Sezon başındaki eleştiriler yerine tam oturacaktır. Zaten eleştirilere birşey denmez. Bizim duygularımızı coşturan, iho ile esitleme çabası, vizyon kedi diyerek dalga gecmeler ve futbolu bilmiyor gibi laflar etmeleri. Allah bunların bildiği futboldan trabzonspor'u korusun. Futbolu bilmiyorlar diyelim ama hadlerini bilirler.tamamen hocaya teslim edecekler sportif kısmı.

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      17 de 17 yapmasın 5 maç kazansın o alacağı 5 maç ne olacaktı biliyormusun ?

taraftardaki güven duygusu bu kavgaların çoğu olmayacaktı

avrupa kupalarına katılma şansı hem hoca hemde topçu alırken bir referans bir amaç koyacaktın önüne

sponsorluk anlaşmalarında elin daha güçlü olacaktı ve daha çok maddi kazanç sağlayacaktın

he şimdi sen o 50 miyon lirayı harca yap bakalım bunları sizde bunu anlamıyorsunuz

Hee yani seni Uefadan gelecek olan karar bağlamıyor , senin şuan mali verilerinin denetçiler tarafından incelenmesi bağlamıyor , 5 maç kazanalım ordan gelecek para bizi şaha kaldıracaktı öyle mi ...

Senden 5 değil daha fazla maç kazanan , ibb , osmanlı ve diğerlerini de göreceğiz seneye ...

Sponsorluklar 5 maç kazanmaya alınmıyor , eğer alınsaydı Osmanlı gibi İbb gibi Konya gibi takımlar şuan tavan yaptıydı sponsor konusunda , bak Konya stadı da yeni yapıldı , senden 5 maç daha da fazla kazandı , bakalım sponsorluk getirisi senden daha fazla mı olacak , hepimiz burdayız birlikte göreceğiz ...

Avrupa kupalarına katılma şansı bize bağlı değil , şampiyon bile olsan farketmiyor , o yediğimiz hurmalar bügün tırmalıyor maalesef ...

Taraftarın güven duygusu , güven duymuyorsan zeten taraf değilsin , sen taraf olarak güven duyacaksın , destek vereceksin ki taraftar olabilesin , başka amaçlar peşinde koşanların kayganlığı bizi bağlamıyor pek ...

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Iyimi?Bursa'yı takip ettiğine eminmisin.Adamlar nerde bi eski yada yedek ucuz oyuncu varsa topladılar takıma parasızlıktan kıvranıyorlar Bursa gibi bir takımın bile 300 milyon TL civarı borcu var takımda para eden ne varsa sattılar ne takımından bahsediyorsun.
        Pardon abi anlayamadım ? Sivok-Serdar-Jorquera-Batalla-Dzsudzak-Stoch-Necid-Sutter-Hosogai bunlardan özellikle kanatları sende olsa ligde daha farklı konumdaydın

İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hamza takımı aldığında 18 puanı vardı bursanın, yavaş girsin ilk 4'e... adam ligde tuttu, yatsın kalksın dua etsinler.
        Çok gereksiz puanlar kaybettiler çok rahat girebilirlerdi.
        Twitter : @EY61_
        Youtube : EY61

Yorum

• Artvints kardeşim benim iho'yu eleştirdiğim yorumlar yerinde duruyor kimse babamın oğlu değil yanlış yapan kimse eleştirilecek, Kaldıki başkanın bir tek teknik direktör tercihini eleştiriyorum bizi bu noktaya getiren rezilliklerin baş nedeni teknik meseledir.Bu takımı 93 senesinden beri takip ediyorum bjk'ye 7-1 yenildiğimiz maçı 93 senesi Show tv'den izlemiş sabaha kadar ağlamış ve bundan sonra böyle rezil skorlar görmemenin hayâliyle bu armanın peşinden koşuyorum.Hami yada Usta yeyipte rahatça uyurmu bilemem ben uyuyamıyorum.

Yorum

• İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hee yani seni Uefadan gelecek olan karar bağlamıyor , senin şuan mali verilerinin denetçiler tarafından incelenmesi bağlamıyor , 5 maç kazanalım ordan gelecek para bizi şaha kaldıracaktı öyle mi ...

Senden 5 değil daha fazla maç kazanan , ibb , osmanlı ve diğerlerini de göreceğiz seneye ...

Sponsorluklar 5 maç kazanmaya alınmıyor , eğer alınsaydı Osmanlı gibi İbb gibi Konya gibi takımlar şuan tavan yaptıydı sponsor konusunda , bak Konya stadı da yeni yapıldı , senden 5 maç daha da fazla kazandı , bakalım sponsorluk getirisi senden daha fazla mı olacak , hepimiz burdayız birlikte göreceğiz ...

Avrupa kupalarına katılma şansı bize bağlı değil , şampiyon bile olsan farketmiyor , o yediğimiz hurmalar bügün tırmalıyor maalesef ...

Taraftarın güven duygusu , güven duymuyorsan zeten taraf değilsin , sen taraf olarak güven duyacaksın , destek vereceksin ki taraftar olabilesin , başka amaçlar peşinde koşanların kayganlığı bizi bağlamıyor pek ...
            yahu sen ne diyorsun ligi 12. bitirme ile 5. bitirme arasındaki farkı göremiyorsan avrupa ligine katılma ile katılmama arasındaki farkı göremiyorsan ben sana ne anlatayım daha mbia a ya vermediğin para 6 tirilyon satman birşey değiştirmez o adamın bonservisi senin elinde ve varlıklarında 6 milyon euro olarak gözekücek yine değişen bir şey olmayacaktı sadece para kasana nakit girdi şimdi uefadan ceza alırsan uefa seni avrupaya almayacak ve sen 2 sene daha avrupaya gidemeyeceksin sırf bu sene avrupa hakkını kazanamadın diye ama eğer bu sene avrupa hakkı kazansaydık gs gibi 1 yıllık bir ceza alsak bile seneye avrupaya gidecektik dediklerinin hiç bir yerinde tutarlılık yok bakkal hesabı diyeceğim böyle hesabı bakkal yapsa 1 haftaya dükkanı kapar o kadar kötü

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yahu 4. takımın 56 puanı var. 18 puanlı takım nereye ilk dörde giriyor 17 maçla? devrede 38 puan toplayan takım zaten şampiyon oluyor ligde. göz var izan var, bir şey iddia ederken biraz da mesnet olmadı kulp bulmak lazım.
              İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
              ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Pardon abi anlayamadım ? Sivok-Serdar-Jorquera-Batalla-Dzsudzak-Stoch-Necid-Sutter-Hosogai bunlardan özellikle kanatları sende olsa ligde daha farklı konumdaydın

Kardeşim bu saydığın adamların Serdar dışında hepsi ya eskici yada angarya adamlar.Kadıköy'deki bit pazarında bile bunlardan eskisini bulamazsın.

Yorum

• Sezon başında bu takımın bjk ayarında kadrosu vardı, bursa kimdir Allah aşkına.

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yahu sen ne diyorsun ligi 12. bitirme ile 5. bitirme arasındaki farkı göremiyorsan avrupa ligine katılma ile katılmama arasındaki farkı göremiyorsan ben sana ne anlatayım daha mbia a ya vermediğin para 6 tirilyon satman birşey değiştirmez o adamın bonservisi senin elinde ve varlıklarında 6 milyon euro olarak gözekücek yine değişen bir şey olmayacaktı sadece para kasana nakit girdi şimdi uefadan ceza alırsan uefa seni avrupaya almayacak ve sen 2 sene daha avrupaya gidemeyeceksin sırf bu sene avrupa hakkını kazanamadın diye ama eğer bu sene avrupa hakkı kazansaydık gs gibi 1 yıllık bir ceza alsak bile seneye avrupaya gidecektik dediklerinin hiç bir yerinde tutarlılık yok bakkal hesabı diyeceğim böyle hesabı bakkal yapsa 1 haftaya dükkanı kapar o kadar kötü

Sen kimlerin yüzünden avrupadan ceza yemek üzere olduğunun farkında değilmisin ? Seni param ödenmiyor diye avrupaya şikayet eden futbolcular kimler , ne demeye avrupadan ceza yiyeceğiz idrak edemiyormusun , o futbolcuların neden yollandığını idrak edemiyormusun ? Senin kadar bu koca camiayı yönetenlerin aklı yok mu bunu mu diyorsun ? Belkide o adamlardan ve bu maliyetlerden kurtulduk diye ceza yemeyeceğiz siz neyin hesabını yapıyorsunuz ? Senin elinde olan birşeymiydi o futbolcuları tutmak ... Kaldı ki tuttuğun zamanlarda sana verdikleri ortada zaten , ilk yarıyı kaçıncı bitirdin de neyin mbia sından bahsediyorsun ...

Geçen yıl angaryaydı uefa kupası , kabul ettiydin sende , ne oldu şimdi niye yırtınıyorsun ?

Burda tartıştığın kulüp Trabzonspor , İbb ile karıştırma bizim için 5. likde 15. likde başarısızlıktır ve arasında zerre kadar fark yok ...

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sezon başında bu takımın bjk ayarında kadrosu vardı, bursa kimdir Allah aşkına.
                      isimle olmuyor aradaki görünmeyen bağlantılar süreç önemli. birlikte hareket eden takımla etmeyen bir olur mu?

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Artvints kardeşim benim iho'yu eleştirdiğim yorumlar yerinde duruyor kimse babamın oğlu değil yanlış yapan kimse eleştirilecek, Kaldıki başkanın bir tek teknik direktör tercihini eleştiriyorum bizi bu noktaya getiren rezilliklerin baş nedeni teknik meseledir.Bu takımı 93 senesinden beri takip ediyorum bjk'ye 7-1 yenildiğimiz maçı 93 senesi Show tv'den izlemiş sabaha kadar ağlamış ve bundan sonra böyle rezil skorlar görmemenin hayâliyle bu armanın peşinden koşuyorum.Hami yada Usta yeyipte rahatça uyurmu bilemem ben uyuyamıyorum.
                        tamam abi biz de üzülüyoruz. sen eleştiren kisimdasin fazla elestiriyorsun bence o kadar. tahrik eden yorumlar açık.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sezon başında bu takımın bjk ayarında kadrosu vardı, bursa kimdir Allah aşkına.

Ula vardi da yeduk mi adamları

İşin şakası bir yana , demek ki neymiş , önemli olan adam almak değilmiş , aldığın adamın maliyetini de karşılayabilmen gerekiyormuş ve parasını çatır çatır verdiğin kişilerden en üst düzey verimi alacak yapıyı oluşturabilmekmiş asıl iş ... Yoksa Messiyi de alsan para etmez ...

Nietzsche

Yorum

• İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sen kimlerin yüzünden avrupadan ceza yemek üzere olduğunun farkında değilmisin ? Seni param ödenmiyor diye avrupaya şikayet eden futbolcular kimler , ne demeye avrupadan ceza yiyeceğiz idrak edemiyormusun , o futbolcuların neden yollandığını idrak edemiyormusun ? Senin kadar bu koca camiayı yönetenlerin aklı yok mu bunu mu diyorsun ? Belkide o adamlardan ve bu maliyetlerden kurtulduk diye ceza yemeyeceğiz siz neyin hesabını yapıyorsunuz ? Senin elinde olan birşeymiydi o futbolcuları tutmak ... Kaldı ki tuttuğun zamanlarda sana verdikleri ortada zaten , ilk yarıyı kaçıncı bitirdin de neyin mbia sından bahsediyorsun ...

Geçen yıl angaryaydı uefa kupası , kabul ettiydin sende , ne oldu şimdi niye yırtınıyorsun ?

Burda tartıştığın kulüp Trabzonspor , İbb ile karıştırma bizim için 5. likde 15. likde başarısızlıktır ve arasında zerre kadar fark yok ...
                            bu uslupla git bir kahvede konuş gece gece bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup milleti yargılıyorsun

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              isimle olmuyor aradaki görünmeyen bağlantılar süreç önemli. birlikte hareket eden takımla etmeyen bir olur mu?
                              ya tabii ki.
                              zaten bjk 3-4 senelik bir 'takım'.
                              sezon basında bizde de bir takım olusuyordu müsaade etmediler sağ olsunlar.
                              bursaya geleceksek, kadro olarak da takım olarak da bursadan çok üstündük bence.
                              İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ula vardi da yeduk mi adamları

İşin şakası bir yana , demek ki neymiş , önemli olan adam almak değilmiş , aldığın adamın maliyetini de karşılayabilmen gerekiyormuş ve parasını çatır çatır verdiğin kişilerden en üst düzey verimi alacak yapıyı oluşturabilmekmiş asıl iş ... Yoksa Messiyi de alsan para etmez ...
                              abi yorumunu sonradan gördüm kusura bakma.

zaten müsade etmedilerden kastım
                              1) hakemler
                              2) takım içi bölünmeler
                              3) ihonun paraları ödememesi
                              En son Murathan tarafından düzenlendi; 15.05.2016, 03:22.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                tamam abi biz de üzülüyoruz. sen eleştiren kisimdasin fazla elestiriyorsun bence o kadar. tahrik eden yorumlar açık.
                                Fazla eleştiren ve üstelik tahrik he
                                Yemin ederim kendimden şüphe duydum bir an.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X