İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 15.05.2016, 01:49.
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle17 de 17 yapmasın 5 maç kazansın o alacağı 5 maç ne olacaktı biliyormusun ?
taraftardaki güven duygusu bu kavgaların çoğu olmayacaktı
avrupa kupalarına katılma şansı hem hoca hemde topçu alırken bir referans bir amaç koyacaktın önüne
sponsorluk anlaşmalarında elin daha güçlü olacaktı ve daha çok maddi kazanç sağlayacaktın
he şimdi sen o 50 miyon lirayı harca yap bakalım bunları sizde bunu anlamıyorsunuz
haminin yerine kim gelicekti? uzun sureli birini getirirsen sozlesmesi de okadar guclu olur. gelen hoca ayni oyuncu grubuyla oynuyor, basarili olamama ihtimali basarili olma ihtimalinden fazla.
bu taraftarin kimseye guveni yok kim gelirse gelsin elestiriler olucakti. her mac kaybinda hocaya laf edilcekti. bugun hamiye laf edenler bu sefer o hocaya edicekti, belki de hoca kovulmak zorunda kalicakti. noldu? tazminati kazancagin 3 5 maca verdin.
hami kullan at hoca olarak getirildi kullanildi atildi. sadi hoca gibi.
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu oyun mu oynuyorsunuz?
haminin yerine kim gelicekti? uzun sureli birini getirirsen sozlesmesi de okadar guclu olur. gelen hoca ayni oyuncu grubuyla oynuyor, basarili olamama ihtimali basarili olma ihtimalinden fazla.
bu taraftarin kimseye guveni yok kim gelirse gelsin elestiriler olucakti. her mac kaybinda hocaya laf edilcekti. bugun hamiye laf edenler bu sefer o hocaya edicekti, belki de hoca kovulmak zorunda kalicakti. noldu? tazminati kazancagin 3 5 maca verdin.
hami kullan at hoca olarak getirildi kullanildi atildi. sadi hoca gibi.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1997 senesinde 37 yıllığına olması lazım Maliyeye ait arazi İBB'den kiralandı.Hacıosmanoğlu yönetimi Kartal belediyesiyle arsa kullanımının siyasi boyutunu halletti şuan kullanım için herhangi bir engel yok.
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu oyun mu oynuyorsunuz?
Yorum
-
İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebursa son şampiyon hamza'yı getirdi. sene sonunda da yollar ayrılacak büyük ihtimal.
Yorum
-
Şu osuruk liginde teknik adam değiştiren her takım bir hava yakaladı biz hariç çünkü biz teknik adam almadık zavallı bir hizipçiyi takımın başına getirdik ve tarih bu rezilliği sonsuza kadar yazacak.Bu rezillikleri 4 ay önceden tahmin eden taraftar suçlu değildir Allah kahretsin Antalya ne çüküm takımda bana 7 tane atabiliyor büyük takımın ölüsü bile kıytırık bir takımdan bu kadar gol yermi.Bu zavallı insanın geçen geldiğindede zavallıca müdahaleleri bunun gelecekte bir bok olmayacağının garantisi değilmiydi.halı saha takımımı bu yoldan geçeni hoca diye alıyorsun bu kadar amatörmüyüz biz.
Yorum
-
İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebursa son şampiyon hamza'yı getirdi. sene sonunda da yollar ayrılacak büyük ihtimal.
Bizden başka mal aramayın bulması imkânsız.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bu örneği bizzat verdiler ikinci yarıya başlarken. Denizli ve donk da vardı. Adamlar bu halde transfer yapıyor sen mbia'yi satiyorsun dendi. Bursa'nin başında hoca var galibiyet alıyorlar dendi. Sonuç iki hoca da istifa noktasına geldi, biri istifa etti.kadrolar sağlıklı değil çünkü. Hele ersun hiç uğraşmaz yarım kadroyla. Kazanmaya odaklidir. Bunlara cevap alamiyoruz nedense.
ben daha çok devre arasında sezonun ikinci yarısı için takımı emanet edebilecek bir çok isim varken 2 ay zaman kaybedilip taraftar baskısıyla alelacele hami'nin göreve getirilmesini anlayamıyorum.
Trabzonspor gibi bir takım koca sezonun ikinci yarısını oluruna bırakamaz Artvinli. Bunun maddi, manevi sorumluluğunu sadece eski yönetimlere atmak kolaycılık olur. Takımın başına koyduğun hoca 17 maçta 11 mağlubiyet alıyorsa bunun eleştirilmesi son derece normal. Yönetim de bunu kaldıracak, aynı hatalara düşmeyecek. Beklentimiz, isteğimiz, umudumuz o yönde.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeçimden sonra kongrede kazanmanın gazıyla Lucescu gelecek dedi..
Zaten gelecekdi. Durumun ne kadar vahim olduğundan haberiniz değil mi ?Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya şu bmn yönetimi doğru düzgün ne konuşulduğunu bile açıklamadığı ustayla kahvaltımı neyse artık orda ne öğrendi de bu adamı eleştirmeye bile tahammül edemiyorlar. Yahu bişey biliyorsanız söyleyin bizde susalım
Şu BMN yönetimi,bu BMN yönetimi laflarını bırak.Açıklanabilecek boyuttaki şeyler açıklandı.Bazı şeylerin gizli kalması istendiği için biz de saygı duyduk.Daha uzayacak mı bu konu?Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHamza Bursa'ya geldiğinde bizden 4 puan gerideydiler şimdi 1 puan önümüzdeler üstelik geçen sene kadrolarının yarısını fenere satmış takımla.
Bizden başka mal aramayın bulması imkânsız.Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5. ayından giden yönetime istifa edin demek de bir fikir sayılıyor ya ona yanıyorum şu demokrasi düzeninde..
Benim söyleyeceğim hiçbir fikir senin ön yargı duvarlarını yıkmaya yetmeyecek. O yüzden kendimi yormak istemiyorum.
Usta Fan Club konusunda ise. Bayılıyorsunuz etiket yapıştırmaya. Daha 5. Ayında olan yönetime sabredin dedik diye Usta Fan Club üyesi olduk. 5 aylık yönetimi istifaya davet edenin derdi Trabzonspor ama benim derdim USTASağlık olsun ne diyeyim..
Son olarak Allah böyle camianın belasını versin!
son cümleniz o kadar manidarki tam da camianın durumunu ortaya koyuyor. beğenmediğin bir fikir mi var, hatta bu fikir çok uç bir fikir mi, seni küçük düşürmeye aşağılamaya çalışan bir fikir mi başvurduğumuz yol "Allah bu camianın belasını versin." lütfen şahsi algılamayın, camianın genel ruh hali bu. burda hiçbir menfaat gözetmeden, hiçbir çıkarı olmadan sadece fikir tartışmasında bu noktaya geliyoruz. bir de kulüple ilişkili olanları düşünün. beğenmediği bir iş olduğu zaman bela okumakla kalmıyor, bizzat camiaya bela oluyor. ya aleyhte haber yapar, ya futbolcunun aklını karıştırıp takım içi kaos yaratır, ya olası transferlere taş koyar, yardım istersin zırnık koklatmaz, para verse kulübü kendine borçlandırır sonrasında ya icraya verir ya da makam mevki bekler, kulisler, dedikodular vs. vs...
son olarak ligin 2. yarısı bu kadar mağlubiyete rağmen sezonu tamamlasın diye arkasında durduğu hocayı ligin bitmesine 1 maç kala 7 yediği maçtan 2 saat sonra kovan yönetimin bu mağlubiyetten sonra 3. ayına 5. ayına bakılmaz eleştirilir. istifa uç bir fikir olsa da kızgınlık anlaşılabilmelidir.There is no spoon...
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursanın kadrosu bizden çok çok daha iyi O Kadroyla ilk 4'e giremeyen Hamza hoca başarılı değildir benim gözümdeİlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursanın kadrosu bizden çok çok daha iyi O Kadroyla ilk 4'e giremeyen Hamza hoca başarılı değildir benim gözümde
Yorum
-
İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeni daha önce de uyarmıştım.Tekrar ve son kez uyarıyorum.Laflarına dikkat etmeni öneririm.
Şu BMN yönetimi,bu BMN yönetimi laflarını bırak.Açıklanabilecek boyuttaki şeyler açıklandı.Bazı şeylerin gizli kalması istendiği için biz de saygı duyduk.Daha uzayacak mı bu konu?En son BERBATOV61 tarafından düzenlendi; 15.05.2016, 02:27.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum