İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer yasağı yemek men cezasından daha kötü değil mi?ya ihtar ya hafif para cezâsindan öteye gidemezler... toplanti moplanti zimbirtilari hikâye, bir sey olmaz, bence bos yere tirsiyoruz... baskan da arada böyle isimiz zor diyor bilerek, isi çözünce "çok ugrastik çözdük son anda kurtulduk" falan demek için, bence
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer yasağı yemek men cezasından daha kötü değil mi?
maddi ve kadro kisitlamalari var
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence degil ama eger öyleyse o da gelmez rahat olabilirizya ihtar ya hafif para cezâsindan öteye gidemezler... toplanti moplanti zimbirtilari hikâye, bir sey olmaz, bence bos yere tirsiyoruz... baskan da arada böyle isimiz zor diyor bilerek, isi çözünce "çok ugrastik çözdük son anda kurtulduk" falan demek için, bence
varmi bi insider infoEn son selcuk tarafından düzenlendi; 05.04.2016, 16:11."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecok eminsin
varmi bi insider info
Transfer yasagini uefa degil de fifa mi veriyordu o zaman ?Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok be abi, belki de 1 2 yildir benzer seyler yaziyorum... bu 10-11 senesinden dolayi bize dokunacaklarini sanmiyorum... oysa bjk için sikeden cezâ vermeyince 1 2 sene sonra maddi durumdan dolayi men cezâsi verdiler, affetmediler... bize böyle bir muamele yapmalari söz konusu olamaz, serefsizler merefsizler ama o kadarini da yapamazlar... cezâlarin en hafifini verirler en fazla...
Transfer yasagini uefa degil de fifa mi veriyordu o zaman ?
uefa sadece kisitlama yapiyor normalde
gerci bunlar yeni biseylerde üretirse sasirmam
bukadar sürdügüne göre biseyler var hazirladiklari"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
vahid dönemi net bir şekilde aştık limiti, devre arasında da durmadık devam ettik. o sene için ceza gelir. bu sene ise devre arasında sezon başı yaptıklarımızı geri aldık. onun dışında ş.ligine girdikten sonraki seneler futbolcu maaşları gelirleri sürekli aştı. toplam borç da 100 milyon euroyu aştı. ceza almamamız için bir sebep yok.
Yorum
-
İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuefada transfer cezası yok olsa bile real madrid gibi casa götürürsün yazın serbest olur doldurursun takımı
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet
uefa sadece kisitlama yapiyor normalde
gerci bunlar yeni biseylerde üretirse sasirmam
bukadar sürdügüne göre biseyler var hazirladiklari
((Ulan bir de yaniliyormusum, fenâ cezâ yiyormusuz, amaniiiinn))Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz real madrid degiliz ama herhalde cas skinti yapmaz isi yokusa sürmez, yani en kötü ihtimal bunu yapariz... gerçi takimi doldurmanin ne oldugunu gördük biz de, yani o da skinti
Bir sey ollmmmaaaaazzz
((Ulan bir de yaniliyormusum, fenâ cezâ yiyormusuz, amaniiiinn))"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize sattığın oyuncunun geliri kadar harcama yapma ve şöyle 21-23 kişilik kadro sınırı cezası gelirse bu bizim için ödül olur bence. Daha konsantre daha iyi fiyatla yaparız bu işi.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
gs'ye ceza verdiler çünkü borcu aldı başını gitti , takımın en az kazananı sabri reyiz 2.5 milyon Euro alıyor adamlarda. baktığımız zaman bu adamlar gelir vergisinde usulsüzlükten devletten yedikleri 130 milyon tl lik cezayı bile c.b. yi yalayarak zor bela sildirmiş bir takımdır. gs'nin borcu milyar tl lerle ölçülüyor. ne kadar riva arazisine güvenselerde ( ki pek bilinmez ama Büyükçekmece'de de 106 dönüm gibi bir arazileri olduğunu anımsıyorum. hatta burası için ruhsat alınamamıştı . ) düşünün ki gs 'ye devlet bağış yaptı bu zamana kadar. Trabzonspor'un gelirleri az olabilir ( ama artık değil stad isim sponsorluğu - forma sponsorluğu - m.ali yılmaz tesislerinin olası kamulaştırılma bedeli - loca ve yeni stad bilet satışları ile artık gelirleri artacaktır ) ama borcu da çok değil 3 ay da 36 milyon tl azalan bir borcumuz var. toplam da 417 milyon tl borç çok değildir aslında. sadece kısa vadeli borcumuzun çok oluşu bizi dar boğaza soktu ( iho şaşkolozu sağolsun )Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHele hele kadron 23 ü geçmesin derse en çok ben sevinirim heraldeben fm'de 20 kişilik kadroyla oynuyordum
. 23 kişilik kadro versinler. sakatlık durumlarına karşılık fizyoterapist ve doktorları da profosyonel yapsınlar. herhangi bir durum da da alt yapıdan takviyelerle geçiştirilir diye düşünüyorum..
Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum