Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zerre cezâ yemeyiz, o isler hikâye... haklarimizi vermeden bize dokunamazlar...
    En fazla para cezâsi, ya da ihtar falan... eeennnn fazla ama eeennn fazla 1 dönem transfer yasagi, o da olmaz da iste... ama avrupa'dan men falan ohooo öyle bir ihtimal yok
    Transfer yasağı yemek men cezasından daha kötü değil mi?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence degil ama eger öyleyse o da gelmez rahat olabiliriz ya ihtar ya hafif para cezâsindan öteye gidemezler... toplanti moplanti zimbirtilari hikâye, bir sey olmaz, bence bos yere tirsiyoruz... baskan da arada böyle isimiz zor diyor bilerek, isi çözünce "çok ugrastik çözdük son anda kurtulduk" falan demek için, bence
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        uefada transfer yasagi yok
        maddi ve kadro kisitlamalari var

İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence degil ama eger öyleyse o da gelmez rahat olabiliriz ya ihtar ya hafif para cezâsindan öteye gidemezler... toplanti moplanti zimbirtilari hikâye, bir sey olmaz, bence bos yere tirsiyoruz... baskan da arada böyle isimiz zor diyor bilerek, isi çözünce "çok ugrastik çözdük son anda kurtulduk" falan demek için, bence
        cok eminsin
        varmi bi insider info
        En son selcuk tarafından düzenlendi; 05.04.2016, 16:11.
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          cok eminsin
          varmi bi insider info
          Yok be abi, belki de 1 2 yildir benzer seyler yaziyorum... bu 10-11 senesinden dolayi bize dokunacaklarini sanmiyorum... oysa bjk için sikeden cezâ vermeyince 1 2 sene sonra maddi durumdan dolayi men cezâsi verdiler, affetmediler... bize böyle bir muamele yapmalari söz konusu olamaz, serefsizler merefsizler ama o kadarini da yapamazlar... cezâlarin en hafifini verirler en fazla...
          Transfer yasagini uefa degil de fifa mi veriyordu o zaman ?

Yorum

• uefada transfer cezası yok olsa bile real madrid gibi casa götürürsün yazın serbest olur doldurursun takımı

Yorum

Yok be abi, belki de 1 2 yildir benzer seyler yaziyorum... bu 10-11 senesinden dolayi bize dokunacaklarini sanmiyorum... oysa bjk için sikeden cezâ vermeyince 1 2 sene sonra maddi durumdan dolayi men cezâsi verdiler, affetmediler... bize böyle bir muamele yapmalari söz konusu olamaz, serefsizler merefsizler ama o kadarini da yapamazlar... cezâlarin en hafifini verirler en fazla...
              Transfer yasagini uefa degil de fifa mi veriyordu o zaman ?
              evet
              uefa sadece kisitlama yapiyor normalde
              gerci bunlar yeni biseylerde üretirse sasirmam
              bukadar sürdügüne göre biseyler var hazirladiklari

Ünal Karaman

Yorum

• vahid dönemi net bir şekilde aştık limiti, devre arasında da durmadık devam ettik. o sene için ceza gelir. bu sene ise devre arasında sezon başı yaptıklarımızı geri aldık. onun dışında ş.ligine girdikten sonraki seneler futbolcu maaşları gelirleri sürekli aştı. toplam borç da 100 milyon euroyu aştı. ceza almamamız için bir sebep yok.

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  uefada transfer cezası yok olsa bile real madrid gibi casa götürürsün yazın serbest olur doldurursun takımı
                  biz real madrid degiliz ama herhalde cas skinti yapmaz isi yokusa sürmez, yani en kötü ihtimal bunu yapariz... gerçi takimi doldurmanin ne oldugunu gördük biz de, yani o da skinti
                  İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  evet
                  uefa sadece kisitlama yapiyor normalde
                  gerci bunlar yeni biseylerde üretirse sasirmam
                  bukadar sürdügüne göre biseyler var hazirladiklari
                  Bir sey ollmmmaaaaazzz

((Ulan bir de yaniliyormusum, fenâ cezâ yiyormusuz, amaniiiinn))

Yorum

biz real madrid degiliz ama herhalde cas skinti yapmaz isi yokusa sürmez, yani en kötü ihtimal bunu yapariz... gerçi takimi doldurmanin ne oldugunu gördük biz de, yani o da skinti

Bir sey ollmmmaaaaazzz

((Ulan bir de yaniliyormusum, fenâ cezâ yiyormusuz, amaniiiinn))
                    men degilde para, kadro kisitlamasi gibi ceza bekliyorum

Ünal Karaman

Yorum

• Bize sattığın oyuncunun geliri kadar harcama yapma ve şöyle 21-23 kişilik kadro sınırı cezası gelirse bu bizim için ödül olur bence. Daha konsantre daha iyi fiyatla yaparız bu işi.
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bize sattığın oyuncunun geliri kadar harcama yapma ve şöyle 21-23 kişilik kadro sınırı cezası gelirse bu bizim için ödül olur bence. Daha konsantre daha iyi fiyatla yaparız bu işi.
                        Hele hele kadron 23 ü geçmesin derse en çok ben sevinirim heralde
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• gs'ye ceza verdiler çünkü borcu aldı başını gitti , takımın en az kazananı sabri reyiz 2.5 milyon Euro alıyor adamlarda. baktığımız zaman bu adamlar gelir vergisinde usulsüzlükten devletten yedikleri 130 milyon tl lik cezayı bile c.b. yi yalayarak zor bela sildirmiş bir takımdır. gs'nin borcu milyar tl lerle ölçülüyor. ne kadar riva arazisine güvenselerde ( ki pek bilinmez ama Büyükçekmece'de de 106 dönüm gibi bir arazileri olduğunu anımsıyorum. hatta burası için ruhsat alınamamıştı . ) düşünün ki gs 'ye devlet bağış yaptı bu zamana kadar. Trabzonspor'un gelirleri az olabilir ( ama artık değil stad isim sponsorluğu - forma sponsorluğu - m.ali yılmaz tesislerinin olası kamulaştırılma bedeli - loca ve yeni stad bilet satışları ile artık gelirleri artacaktır ) ama borcu da çok değil 3 ay da 36 milyon tl azalan bir borcumuz var. toplam da 417 milyon tl borç çok değildir aslında. sadece kısa vadeli borcumuzun çok oluşu bizi dar boğaza soktu ( iho şaşkolozu sağolsun )
                          Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hele hele kadron 23 ü geçmesin derse en çok ben sevinirim heralde
                            valla süper olur abi ben fm'de 20 kişilik kadroyla oynuyordum . 23 kişilik kadro versinler. sakatlık durumlarına karşılık fizyoterapist ve doktorları da profosyonel yapsınlar. herhangi bir durum da da alt yapıdan takviyelerle geçiştirilir diye düşünüyorum..
                            Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• Bugünkü toplantıdan da bişey çıkmadı heralde.

Yorum

• persembeye kalmisa benziyor

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X