Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [QUOTE=Mehmet Cihan Kocaman;1920441892]Trabzonspor'da 3. Ersun Yanal döneminin başlaması için geri sayıma geçildi. Özellikle bazı çevrelerin ısrarla Bordo Mavili kulübün başında görmek istediği Yanal konusunda Başkan Muharrem Usta bazı yöneticilerinin tepkilerine rağmen anlaşma aşamasına geldi.
    Son olarak Bordo Mavili kulübe avukatlarını gönderen ve tahsilat konusunda gereğinin yapılması talimatını veren Yanal, alacağının 450 bin Euro'dan 520 bin Euro'ya yükselmesi sonucunda yumuşamış ve iki taksitte ödeme fikrini kabul etmişti.
    YANAL ÖDEMEYİ BEKLİYOR
    Yanal'ın Trabzonspor'a evet demek için bugünkü ödemeyi beklediği ve Antalyaspor maçı sonrasında cumartesi günü Muharrem Usta ile görüşerek nihai kararını vereceği öne sürüldü. Bordo Mavili kulüpte üçüncü defa görev almasıyla ilgili konuşan Yanal, "Herhangi bir şekilde anlaşma yapmadım. Sadece Trabzonspor Başkanı ile bir kaç kez telefonla konuştum. Bunun dışında herhangi bir yaptırım veya anlaşma olmadı. Durumu kamuoyu ile paylaşırım" ifadelerini kullandı.
    YÖNETİMDEN TEPKİ VAR
    Ersun Yanal adının son aşamaya gelmesi yönetim içerisinde aykırı görüşlerin yükselmesine neden oldu. Trabzon kanadındaki yöneticiler Yanal'ın gelişine karşı çıkarlarken, özellikle icra takibi ve avukatların takındıkları tavır nedeniyle tepkilerin arttığı kaydedildi. Yanal isminin ön plana çıkması Antalya'ya da bomba gibi düştü. Burada bulunan yöneticiler şaşkınlıklarını ve eleştirilerini dile getirdiler. Trabzonspor'da yarından (cumartesi) teknik direktör konusunda önemli açıklamaların gelmesi bekleniyor.
    İSTİFALAR OLABİLİR
    Ersun Yanal konusunun resmileşmesi halinde yönetimden ciddi istifaların olabileceği yorumları yapılmaya başlandı. Antalya'da tepkilerini dile getiren yöneticilerden Asbaşkan Ahmet Çubukçu, Suat Şen, Ali Rıza Egemen, Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın gibi isimlerin Yanal'a sıcak bakmadıkları biliniyor.
    [COLOR=#212121][FONT=Arial][B][FONT=trebuchet ms]TrabzonAjans.com

Bari Ahmet Çubukçu yu yazmayın şuraya, adam Muharrem in sağ kolu, en iyi arkadaşı. Gülüp geçiyoruz diye geçen günlerde foto paylaşmışlardı. Yerel basınla dalga geçiyorlar, bunlar hala yazıp çiziyor. )))

Ama maksat belli. Taraftar inansın, algı yaratılsın. Doğruymuş yanlışmış önemli değil. Saf olanlar inanıyor hemen, başka amaçları yok. Kaos olsun gerisi hiiiiiiçç mühim değil. Yönetim rahat nefes almasın, taraftar kışkırtılsın.

Bana zaytung haberi gibi geliyor bunlar çünkü akıllı adamım. Aklını kullananlar kanmasın, inanmasın...
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Artık derin trabzon olduguna kesinlikle inanıyorum bu klub gün yüzü göremez bukadar fikir ayrılığı çıkarcıların toplandığı bir camia ve topluluktan başarı bekleyip hayal ve umut tüccarlığı yapmaya gerek yok sorun başkan teknik direktör deil tamamen bu klub ve camianın yapısı başarısızlığa endeksli ve açgözlülerin para için şehrini kullanan adi şerefsizlerle dolu.

Yorum

• Yeminle söylüyorum yerel medya olmasın...

Trabzonspor her yıl çok daha başarılı olur.....

Bir kaç değerli isim ayırıyrum % 95 inin aldığı nefes bile zarar takımımıza...
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yeminle söylüyorum yerel medya olmasın...

Abi Ersun geldikten sonra bu yerel sitelerde yazılacak yazıları tahmin edebiliyor musun?

Yorum

• Bir kere bile internetten yerel basının gazetelerine tıkladığım yoktur.
            Kim ciddiye alıyor bu gazeteleri bilmem.
            https://twitter.com/cemcaglaryavuz
            Beşirli/TRABZON

Yorum

• Bu yerelin etkisini biri açıklayabilir mi? Yıllarca ankarada yaşadım şuan Trabzonda yaşıyorum yerel gazete okumuşluğum yoktur.sitelerini takip etmem. Yazarları tanımam dikkate dahi almam. Yerel gazete alıp okuyan futbolcu olduğunu da sanmıyorum. Yönetim kuruluna ne etkileri olabilir. Yerel şunu istemedi diye şu olmaz kadar güçleri ne zira okuyan mı var bunları. Yerel tv açıp izleyen mi var? Bana çok saçma geliyor yereli büyütmek falan çapları yetmez. Yerel karşı imiş istememiş çok da şeyime

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abi Ersun geldikten sonra bu yerel sitelerde yazılacak yazıları tahmin edebiliyor musun?
                Normal şartlar altında gazeteleri uzun uzun okurum...

her gün farklı düşünceden en az 4-5 gazeteye en azından göz atarım....

Özellikle köşe yazarlarını didik didik ederim....

Lakin yerel gazetelerde onlarca isim olmasına rağmen okuduklarımın sayısı 4 ya da beştir.....

Cümle düşüklüğü mü dersin , düşünce sığlığımı dersin , menfi düşüncemi dersin olumsuz anlamda her şey var yerelde....

Takıma destek olalım diyorken bile laf sokarlar......
                En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 13.05.2016, 15:33.

Yorum

• İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir kere bile internetten yerel basının gazetelerine tıkladığım yoktur.
                  Kim ciddiye alıyor bu gazeteleri bilmem.
                  Facebook'ta yüksek beğenili sayfalar kiralanıyor ve belli bir ücret karşılığında bu sitelerdeki haberler bu sayfalarda paylaşılıyor. Bu sayede de tıklanma rakamları artıyor.

Haberin okunması bunlar için yeterli. Çünkü hem tık sayısı artacak, hem de ister istemez zamanla yönetim aleyhinde bir algı oluşuyor.
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• Sayın Muharrem Bey biraz zaman kazanacak....

Takım maçlarda sürekli yenildikçe reeel olarak değil ama matematiksel olarak küme düşme ihtimali oldukça taraftar geriliyordu. Tepkisini daha sert gösteriyordu...

geçen hafta matematiksel olarakta kurtulduk bu küçük ihtimalden...

uzun bir süre maç oynamayacağımız için başkanımızın 3 ay kadar icraat süresi var...

Bunu güzel değerlendirmesi lazım....

Yorum

• İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu yerelin etkisini biri açıklayabilir mi? Yıllarca ankarada yaşadım şuan Trabzonda yaşıyorum yerel gazete okumuşluğum yoktur.sitelerini takip etmem. Yazarları tanımam dikkate dahi almam. Yerel gazete alıp okuyan futbolcu olduğunu da sanmıyorum. Yönetim kuruluna ne etkileri olabilir. Yerel şunu istemedi diye şu olmaz kadar güçleri ne zira okuyan mı var bunları. Yerel tv açıp izleyen mi var? Bana çok saçma geliyor yereli büyütmek falan çapları yetmez. Yerel karşı imiş istememiş çok da şeyime
                      Şöyle ki sosyal medya, özellikle face kullanan büyük bir kesim var. Bu yerel Medya haberleri de face üzerinden çok fazla servis ediliyor.

Okuyan kişi yapılan habere inanmasa bile sürekli aynı tarz haberleri okudukça ister istemez bir algı oluşuyor. Mesela "Trabzonspor tarihinin en kötü sezonunu yaşadı" haberini ve buna benzer haberleri okuyan biri farkında olmadan yönetim aleyhinde düşünmeye başlıyor. Bilinçli okuyucu sayısı maalesef ülke genelinde olduğu gibi çok az.
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• Her görüşe saygı duyarım ama yerel medyada bazı gazeteci kılıklı adamlar, Mustafa Akçay'ın Osmanlıspor'daki performansını referans göstererek öze dönmek lazım laga lugaları yapıyorlar hala.

Yahu anlamıyorum arkadaş,zaten şans verilmedi mi Mustafa Akçay'a?Bu işin kendisiyle yürümeyeceğini görmedi mi insanlar?
                        Neyim mücadelesi,neyin ısrarıdır bu hakikaten anlamakta güçlük çekiyorum...
                        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Lütfen Yumluya yeni kontrat verme baskan ! Su ana kadar ümit veriyordun, birden bire böyle bir hata yapma !

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Her görüşe saygı duyarım ama yerel medyada bazı gazeteci kılıklı adamlar, Mustafa Akçay'ın Osmanlıspor'daki performansını referans göstererek öze dönmek lazım laga lugaları yapıyorlar hala.

Yahu anlamıyorum arkadaş,zaten şans verilmedi mi Mustafa Akçay'a?Bu işin kendisiyle yürümeyeceğini görmedi mi insanlar?
                            Neyim mücadelesi,neyin ısrarıdır bu hakikaten anlamakta güçlük çekiyorum...
                            aynı adamlar burada iken de futbolunu , inançlarını hatta okuduğu kitapları bile eleştiriyordu......

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yeminle söylüyorum yerel medya olmasın...

Ben aynı şeyi Trabzonspor taraftarı için düşünüyorum.

Yorum

• Şu rezillikte payınız büyük.
                                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X