başkanım hamiyi göndermeniz gerekli olduğunu ve doğru bir teknik adam ve ekip gerekir bu takıma
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
-
3 ay once dedım bu yonetım bu karektersız koltuk sevdalısı futbol cahili Hamiye guvenerek kendısını bitirıyor dıye,yedınız guzelim dolu dolu gecıcek altı ayı bu hami çapsızı ile...şimdi kaldığınız yerden ağlamaya devam edın borc borç diye,madem borcu bılıyordun ne nane yemeye aday oldun? Hadi ekstra borç çıktı ki inanmıyorum ver ozaman mahkemeye yemiyormu?
Özkan sümer gibi olamadınız!!!!ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
çıkıp konuşacaksın başkan lamı cimi yok artık bunun. tarihe geçtin, geçtik. çıkıp iki kelime edeceksin biz de ona göre belirleyeceğiz yolumuzu...İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Antrenör eskimesin diye kendilerini eskittiler. Tam Karadeniz fıkrası oldu... Ama desteğe devam, söveriz de severiz de... Hala çok erken, sezon başına kadar bekleyelim...
Bekleyelim bekleyelim ama ayıp oluyor Muharrem abi, bari zardan düşelim Muharrem abi..."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
başkanı eleştirmeyi anlarım ama bu sezon için adamın yapabileceği pek fazla bir şey yoktu düşüncesindeyim. takımı Hami'ye emanet etmesi maddi sorunlardan ötürü çok fazla alternatifi olmamasından kaynaklanıyor. adam her seferinde üste basa basa şunları söyledi. bu takımın sorunu hoca sorunu vs değil. sorunlar çok daha derinlerde. burada esas kızılması gereken kişi Hami'dir bence. sebebine gelecek olursak. eyvallah elinde şaşalı bir kadron yok eksiklikler her yerde fakat elindeki malzemeden nasıl 7 tane yiyen bir takım yaratıyorsun sen diye üzerine makale yazılabilir. bu sezon kayıp sezondur tartışılmaz. en az hasarla kapatmaya çalıştık onu da beceremedik. lakin başkan sezon sonundan itibaren yapacaklarıyla birlikte hak ederse böyle eleştirilmelidir diye düşünüyorum. kızgınız öfkeliyiz lakin fazla seçeneğimiz yok. Usta'ya küfür etmek eleştirmek yerden yere vurmak şuan yapılabilecek olan en "basit" ve en "işe yaramaz" yöntemdir.Zuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKalan haftalarda gençleri oynatacağız diye karar alırsanız böyle fatura çıkarırlar adama. Süper Lig bu BAL ligi degil her maçın değeri 1.3 milyon lira...
Yorum
-
Trabzonspor deneme yanılma yapıp başkancılık oynama yeri değil. Her işini garantiye alacaksın. Ya tutarsa diye yola çıkıldı resmen 2. sezon. Resmen acemilik resmen aymazlık, suçları say say bitmez, onlarca kez yazıldı burada zaten. Trabzonspor kimsenin emeklilik günlerinde eğleneceği yer değil.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum