Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Turgut Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu haber doğru mu acaba?

Bordo-mavili ekipte mali krizin perde arkası derinleşmeye başladı.
    Kulübün hesaplarını özel bir araştırma şirketine inceleten yönetim, mevcut ve güncel borcun 450 milyon TL değil, 700 milyon TL olduğunu ortaya çıkardı. Bahsi geçen borcun bir önceki yönetimden kaldığı belirlenirken mevcut yönetimin, İbrahim Hacıosmanoğlu’na ateş püskürdüğü öğrenildi.

http://amkspor.sozcu.com.tr/2016/05/...-borcu-489279/
    Yok artık, ne yaptılar bu paraları zimmetine mi geçirdi şerefsizler?

Yorum

• İlk olarak Turgut Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu haber doğru mu acaba?

Bordo-mavili ekipte mali krizin perde arkası derinleşmeye başladı.
      Kulübün hesaplarını özel bir araştırma şirketine inceleten yönetim, mevcut ve güncel borcun 450 milyon TL değil, 700 milyon TL olduğunu ortaya çıkardı. Bahsi geçen borcun bir önceki yönetimden kaldığı belirlenirken mevcut yönetimin, İbrahim Hacıosmanoğlu’na ateş püskürdüğü öğrenildi.

http://amkspor.sozcu.com.tr/2016/05/...-borcu-489279/
      Böyle saçma bir şey olmaz....

Trabzonspor A.ş. dir borsaya açık bir şirkettir......

bütün hesapları her hesap döneminde borcu harcı sürekli denetlenir....

Bakkal değil burası....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Sayın başkan kusura bakmasın eksi eksi devam ediyor.

senin gibi bir adam nasıl iho denen cahil kişiliği soruşturtmaz

senin gibi bir adam nasıl 1461 gibi bir değeri kime idüğü belirsizlere teslim eder?

senin gibi bir adam nasıl kadro dışı kişileri tekrar kadroya çağırtır?

Senin gibi bir adam nasıl hami denen birisine trabzonspor gibi bir kulubüm hocalığını verir?

bütçede kısıntı dedin eyvallah başkan. 1 g 1.2 milyon tl ediyor. Maç kazanmayınca istersen hiç pyuncuya para verme.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Böyle saçma bir şey olmaz....

Trabzonspor A.ş. dir borsaya açık bir şirkettir......

bütün hesapları her hesap döneminde borcu harcı sürekli denetlenir....

Bakkal değil burası....
          Bize de söyledi başkan bunu.

Maalesef doğru.
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• 1461'in küme düşmesi nasıl Muharrem Usta'nın suçu oluyor anlamadım? Dün Yaser bos kaleye gölü atıp maç 1-0 bitseydi böyle mi diyecektiniz? Takımın sezon başında planlamasını yapanlar suçsuz ancak kurtaramayan Usta suçlu öyle mi? Bu kadar acımasız olmayın be.

Yorum

• İHO yönetimini çeşitli saiklerle ibra için el kaldıran hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum.700 küsür milyon borç yapan bir yönetimi ibra etmek ne demektir.
              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bize de söyledi başkan bunu.

Maalesef doğru.
                cok garip doğrusu...

Yorum

cok garip doğrusu...
                  Bu hususu rapor altına aldırırsa, ibraya rağmen dava açabilir.

Çünkü bu hileye girer.
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Ben de önceden Ersun Yanal olması gerektiğini düşünüyordum. Ancak Usta'nın açıklamalarını dinledikçe fikrimi değiştirdim.

Bizim kulüp olarak bir misyonumuz, bir tarzımız olmalı. Hedefe oynayan bir kulüp mü olacağız yoksa oyuncu fabrikası mı olacağız? Bu İstanbul kulüplerinin ve siyasilerin hegemonyası altındaki sistemde, hele de bu ekonomik durumda şampiyonluğa oynamamız bir hayal. Maalesef böyle bu. 5-10 yılda bir zirveye yaklaşır, sonra her seferinde daha büyük çöküşlere gireriz. Bunun kurtuluşu yok.

Dolayısıyla başka bir arayış içine girmeli, bir futbol ekolü yaratmaya çalışmalıyız. Avrupa için Belçika, Hollanda neyse biz de öyle olmaya çalışmalıyız. Sistemli, kulüple özdeşleşmiş bir futbol ve yönetim anlayışı oturtmalı, Avrupa'ya ve hatta İstanbul'a oyuncu satan bir kulüp haline gelmeliyiz. Bu biraz da mecburi seçim, tek çıkar yol bu. Böyle bir ekol oluşturabilirsek uzun vadede zaten başarı da gelecektir, emin olun. 20 senede bir şampiyon olup diğer yıllar 5-10 arası gezinmektense her yıl 2. 3. 4. olmayı tercih ederim.

Muharrem Usta bunun farkına varmış. Sırf şampiyonluk peşinde koşmanın hem kulübe, hem Trabzon insanına zarar verdiğini görmüş. Bu yüzden genç oyuncular üzerinde duran, maç kazanmayı değil futbolcu yetiştirmeyi hedefleyen teknik direktörler arıyor. Ersun Yanal bu profilde gözükmüyor. Düşük bütçeli de olsa yüksek bütçeli de olsa gittiği takımlarda hep hedefe oynamaya uğraştı, başarıda sürekliliği sağlamakla ilgilenmedi.

Tanımıyorum ama Belçika'da, Avusturya'da, Portekiz'de ilgilendiğimiz söylenen genç teknik adamlar hep bu Muharrem Usta'nın bahsettiği profilde gözüküyor. Bu tarz bir isim eğer birkaç yıl sabredersek bize çok iyi gelecektir. Umarım öyle olur.

Ha pardon.. Bizim taraftarı unutmuşum. Sabır filan bişeyler saçmaladım kusura bakmayın.
                    yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu hususu rapor altına aldırırsa, ibraya rağmen dava açabilir.

Çünkü bu hileye girer.
                      İbrakonusunda hiç umutlu değilim....

Kongrenin ilk günü arkadaşlarla birlikte ibra etmedik İho'yu büyük çoğunlukta ibra etmemişti ancak

Yukarıdan gelen emirle ibra ettirildi.....

Dolayısıyla yapacak pek bir şey yok o konuda

Yorum

• Sabır mı? Önümüzdeki yıl beşinci sırada bitirsek "yönetim istifa, ne farkın var İHO'dan" diyecek milyonlarca taraftar (!) var.

Yorum

• 5 Ay önce buraya şunları yazmıştım :

Ben seçimlerde Muharrem Usta'ya oy verdim ama 50 Yılda Şampiyonluk ve Lucescu hayal bunlar sadece seçim argümanı.

2-3 Yıl işler yolunda giderse taraftar maddi manevi destek verirse ancak o zaman şampiyonluktan söz edebiliriz demiştim.

Ama o zaman birçok arkadaş üstü kapalı olarak hakaret etmişti.

Şimdi geldiğimiz nokta ortada.Ben yine aynı düşüncedeyim.Muharrem Usta ve ekibine güvenelim.Maddi manevi takımımıza destek olalım bu zor dönemleri atlatalım.(Mesela ben İstanbul'da yaşamama rağmen kombine alacağım.) Trabzonspor'lu olan herkese büyük iş düşüyor.

Yorum

İbrakonusunda hiç umutlu değilim....

Kongrenin ilk günü arkadaşlarla birlikte ibra etmedik İho'yu büyük çoğunlukta ibra etmemişti ancak

Yukarıdan gelen emirle ibra ettirildi.....

Dolayısıyla yapacak pek bir şey yok o konuda
                            Aradaki farkı yukarısı versin o zaman.

Yorum

• Başkan taraftar zırvalarını dinlemeden yoluna devam etmeli.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Arkadaşlar kulüp olarak mali olarak küçülmekten başka çare yok..Bjk örneği gözümüzün önünde..tüpçü kulübü batırdı ama yeni takım kurarak feda diyerek 3 yılın sonunda büyüye büyüye şampiyon oldular..ha diye şampiyonluğa oynanmıyor..3 yıllık bir plan lazım bize fedanın fedasını yapmak lazım..kulüp borç batağında ucuz ve genç oyuncular bulmamız lazım onların yanınada bizim gençleri koyarak yola başlayabiliriz.. başka çaremiz yokk..yok oğlu yokkk..mali açıdan disiplin sağlarsak yeni stadla taraftar destek verirse 3 yılın sonunda şampiyonluk oynayabiliriz..üzgünüm ama gerçek bu..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X