Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• helal olsun kurtardin takimi, ne plan ama vay be.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bütün suçu ihoya at.. oh ne ala memleket.. gelirken bunları bilmiyor muydun derler adama!!

1461 takımını neden önemsemedin? önce buna cevap ver başkan.. ptt liginde kafaya oynayan bir 1461 takımı satılarak bu borcun büyük kısmı ödenebilirdi.. şimdi bu kulübe kim para verir..
      Biz neden başarılı olamıyoruz. Cevabı çok ama çok basit. Bjk 3 senedir şamp. Kıl payı kaçırdı ancak sezon sonu kadroyu sürekli iyilrştirdi. Biz nr yaptık. 96da çalındı şampiyonluk ve hemn dağıldı kadro. 2004 de tine çalındı ve kadro yine dağıldı. 2011 çok aleni çalındı ve kadro yine dağıldı. Biz 5 senede bir kadro kuruyoruz ve şamp. Oynıyoruz. Şamp. Olamayınca kadro hemen dağılıyor. Eğer başarılı olmak istiyorsak şamp. Kaçsa bile kadroyu koruyup üzerine ilave yaptığumız zaman arka arkaya grlrck şampluklar. Ama bu işi beceremedik bir türlü.

Yorum

• Muharrem Usta'nın bugüne kadar yaptığı bütün hamleler fıs çıktı. Bakalım bundan sonraki süreçte aynı hataları yapacak mı? Yoksa yaptığı hatalardan bir ders çıkaracak mı? [MENTION=32860]memozcan[/MENTION]'a da katılıyorum her hatasında İHO'yu gündeme getirmekten sıkılmadınız mı hırsızın hiç mi suçu yok (Artık sizden ben sıkıldım)

Birde "biz bu yüzden başarılı olamıyoruz" (culara) iki çift lafım var. Yahu utanmaz arlanmazlar hami hami hami diye ağladınız durdunuz şimdide adamı yerin dibine sokuyorsunuz sonrada çıkmış cak cak cak peşindesiniz. Bu kulübe en büyük zararı sizin gibi çok bildiğini sanıp bir b.... bilmeyen troller veriyor.
        En son hos_cocuk61 tarafından düzenlendi; 10.05.2016, 01:20.
        "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• Eylüle kadarki sürede önümüzdeki 2-3 yılın şekilleneceğini düşünüyorum. En önemli hamleler sponsorluklar ve yeni stat sayesinde batık gemiyi tekrar yüzdürmek ve td seçimidir. Oyuncu transferi gözümde 2. planda. Çok fazla para dökmeden şuanki miskin sürüsüne yerinde takviyeler ile bu takım bu ligde yukarılara oynar. Allah aşkına Konyaspor'un elinde ne cevherler var da 3. garantiledi 2 hafta kala. [MENTION=48777]emre6117[/MENTION]'nin izah ettiği gibi kadroyu dağıtmaz/kaptırmaz, sürekli üzerine koyarsak şampiyonluk gelir, önemli olan istikrar.

Yorum

• Seneye ümit depolamayın kendinize bu sezondan tek farkı olur o da 13 malubiyet almayız ama tutupta 1. Olamayız

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Trabzonsporumuz'un Başkanı Muharrem Usta!

İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bütün suçu ihoya at.. oh ne ala memleket.. gelirken bunları bilmiyor muydun derler adama!!

1461 takımını neden önemsemedin? önce buna cevap ver başkan.. ptt liginde kafaya oynayan bir 1461 takımı satılarak bu borcun büyük kısmı ödenebilirdi.. şimdi bu kulübe kim para verir..
              1461'in kurulma amacı alt yapı futbolcularının gelişimini sürdürmesi ve takiplerinin daha sağlıklı yapılması,sezon başında 40 yaşında kaleci,yöneticinin akrabası ve benzeri mantıkla yapılanmış bir takımın sorumlusu da bellidir.
              3 yıl süresince takımda bozmadığı ve tahrip edilmemiş bir yer bırakmayan Hacıosmanoğlu yönetiminin enkazının 3 ay içinde düzeleceğinin sanan insan 1461'i satarak borcun büyük kısmını da öder.
              En son bordox tarafından düzenlendi; 10.05.2016, 08:55.
              Amatör ruh,profosyonel düşünce
              İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Üç yıl iyimser...

Bütün suç iho da mı?

Kap kap kap diye tempo tutanlar?

La bu kulüp bu parayı nereden bulacak deyince, boş ver abim dalgana bak diyenler?

Taraftarda çok gaz verdi ihoya...
                Biz kap kap kap dedik diye takım transfer yaptı değil mi kafan iyiymiş usta ne diyelim .

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Biz kap kap kap dedik diye takım transfer yaptı değil mi kafan iyiymiş usta ne diyelim .
                  Transfer yapmayı iyi başkanlık sanan birisine transfer için baskı kurarsanız,almaya çalışıp daha yüksek fiyat önermesine rağmen gerçekleşmeyen transerin maliyetini dönüş yolunda uçakta hesaplayıp,çok fazla olduğunu fark eden bir kişiye Trabzonspor'u teslim ederseniz,bunun bir bedeli olmayacağını mı düşünüyorsunuz?
                  Bu işler bu kadar kolay olsa futbol ne bu kadar popüler olur ne de insanlar başarıları önemser.
                  Bir bedel ödenecek ve acı reçete alınacak.

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Transfer yapmayı iyi başkanlık sanan birisine transfer için baskı kurarsanız,almaya çalışıp daha yüksek fiyat önermesine rağmen gerçekleşmeyen transerin maliyetini dönüş yolunda uçakta hesaplayıp,çok fazla olduğunu fark eden bir kişiye Trabzonspor'u teslim ederseniz,bunun bir bedeli olmayacağını mı düşünüyorsunuz?
                    Bu işler bu kadar kolay olsa futbol ne bu kadar popüler olur ne de insanlar başarıları önemser.
                    Bir bedel ödenecek ve acı reçete alınacak.
                    Başkanların taraftarı zerre kadar taktığı yok bırakın bu ayakları . Takan adamlar Trabzonu itibarsızlaştırıp bitirmezdi .

Yorum

• Trabzonsporumuz'un Başkanı Muharrem Usta!

İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başkanların taraftarı zerre kadar taktığı yok bırakın bu ayakları . Takan adamlar Trabzonu itibarsızlaştırıp bitirmezdi .
                      Ne ayakları?
                      Bir planı,projesi,hedefi ve gideceği noktası olan başkanlar taraftar tarafından yönlendirilmez,taraftarı yönlendirir.
                      Transfer yapmayı şov yapmak ile karıştıran,TV'den takımının teknik direktörünü kovan,kupayı 3 ayda alacağını sanan birisine itibarın ne olduğunu anlatamazsın,o bunları itibar sanıyorsa.

Öyle kolay değil,bugün arkasında büyük kitleler olup amatöre kadar giden takımlar,yanlış yönetilmenin kurbanı oldu.
                      Bizde de Özkan Sümer,Faruk Özak ve benzeri kişiler olmasa,son kongrede 1000 oy almış adam ile gideceğimiz yer farklı olmazdı.
                      En son bordox tarafından düzenlendi; 10.05.2016, 09:17.

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Buradan bu sonucu çıkarıyorsan senin kafan benden de güzelmiş devam et.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Buradan bu sonucu çıkarıyorsan senin kafan benden de güzelmiş devam et.
                          Evet bu sonucu çıkarıyorum bir başkanın taraftarı zerre kadar umursadığı yok , siz umursadığını baskı altında kaldıgını hissediyorsanız yanılıyorsunuz

Yorum

• üzülerek söylüyorum ilk icraatı 1461'in küme düşmesi....

Yorum

• Bu sene bu takıma en az 11 futbolcu gerek bakalım transfer yaparken sizler ne diyeceksiniz ben kulubüme yardımımı yapıyorum batmış batmamış benim işim değil kombinem var her sezon formamı alıyorum iyi yönetmek başkanın işi ben sadece saha sonuclarıyla ilgilenirim .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Bu haber doğru mu acaba?

Bordo-mavili ekipte mali krizin perde arkası derinleşmeye başladı.
                                Kulübün hesaplarını özel bir araştırma şirketine inceleten yönetim, mevcut ve güncel borcun 450 milyon TL değil, 700 milyon TL olduğunu ortaya çıkardı. Bahsi geçen borcun bir önceki yönetimden kaldığı belirlenirken mevcut yönetimin, İbrahim Hacıosmanoğlu’na ateş püskürdüğü öğrenildi.

Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X