Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• başkana gün geçtikçe daha çok inanıyorum destek olmak lazım emin adımlarla eski günlere inşallah
    Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• Cezalar Artıyor!

06.04.2016 09:54

Trabzonspor'da para cezaları arttı.
      Trabzonspor'da aylık ödemelerin standart şekilde yapılmaya başlamasının ardından, disiplinsizliklere yönelik para cezaları da arttı.

Milli maçlar nedeniyle gittikleri ülkelerinden geç gelen Douglas ve Cavanda, para cezasına en çok çarptırılan isimler oldu. Kurallara uymayanlar anında faturayı ödeyecek.

hersey rayina oturuyor
      disiplini para ve basari getirir
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• birazdan bülbülogulu a spora baglanacak
        uefa konusunla ilgili aciklamalar...
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          birazdan bülbülogulu a spora baglanacak
          uefa konusunla ilgili aciklamalar...
          Dinleyebildin mi abi neler söyledi?
          www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dinleyebildin mi abi neler söyledi?
            çok uzun konuşmadı.Sunduğumuz projelerde oluşan soru işaretlerine ilişkin bizi tekrardan görüşmeye çağırdıklarını düşündüğünü,tek başına katılacağını,ceza alma ihtimalimizin mevcut olduğunu ancak düşüncelerinin olumlu olduğunu belirtti.
            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              çok uzun konuşmadı.Sunduğumuz projelerde oluşan soru işaretlerine ilişkin bizi tekrardan görüşmeye çağırdıklarını düşündüğünü,tek başına katılacağını,ceza alma ihtimalimizin mevcut olduğunu ancak düşüncelerinin olumlu olduğunu belirtti.
              Peki, Teşekkürler. Şu karar açıklansa da önümüze baksak artık.
              www.x.com/zykmda

Yorum

• Keşke fener taraftarıyla aramızdaki husumeti düşündüğü kadar seçim öncesi verdiği sözlerle şimdiki açıklamalarının tutarlı olması konusuna dikkat etse Lucescu gelecek şampiyonluğa oynayacaz diyen adam gitti bonservis vermeden topcu alacaz vs vs diyen bi adam geldi

Yorum

• İlk olarak ysfemr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Keşke fener taraftarıyla aramızdaki husumeti düşündüğü kadar seçim öncesi verdiği sözlerle şimdiki açıklamalarının tutarlı olması konusuna dikkat etse Lucescu gelecek şampiyonluğa oynayacaz diyen adam gitti bonservis vermeden topcu alacaz vs vs diyen bi adam geldi
                  Tamamen çarpıtılmış cümle. Haber için söylüyorum yanlış anlaşılmasın. Böyle düşünen biri bu dar boğazda devre arası Muhammet Demir'e 2.750 vermez. Adama vurmak için pusuda bekliyor gibiyiz, enteresan.

Yorum

• O değil de hoca işi noldu. Önümüzdeki yılın planlamasını ve yapılanmasını hocasız mı yapacağız ? Yok öyle olacaksa İHO'yu neden gönderdik, adam zaten hocası transfer yapıp sonra sezon başlamadan gönderiyordu adamları.. Tevfik Fikret, Anıl ve Gökhan Karadeniz transferlerinin yenileri geliyor herhalde...
                    İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Başkan desteklenmeyi hak ediyor. Kulüp olarak içinde bulunduğumuz durumdan her zaman bahsetmişti. Bu sorundan Muharrem Usta olarak tek başına kalkamayacağını hep birlikte destekler ile bunu halledeceğini söylemişti. Biz taraftar olarak arkasında duruyoruz fakat Muharrem Usta burada başka mercilerinde desteğini istemiştir. Bu konuda ne kadar destek görüyor ? Bana sorarsanız Başkanın arkasında duran tek oluşum Bordomavi.net ve Aspor ekibi.
                      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• başkanı fener taraftarı olayında kesinlikle desteklemiyorum kimse kusura bakmasın tamam şikeyi yapanlar taraftarlar değil ama şikeyi yapanlara sahip çıkanlar taraftarlar böyle aymazlık olmaz. Ahımızda var husumetimizde var başkan dedi diye ben fener maçında sövmekten vazgeçmeyeceğim ne bu gün ne de Allah ömür verirse 50 sene sonrada her fener lafını duyduğumda şikeden dolayı kalayı basacağım. Maça gitme imkanım olursada 90 dakkika söveceğim kimse kusura bakmasın

Yorum

• İlk olarak ysfemr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Keşke fener taraftarıyla aramızdaki husumeti düşündüğü kadar seçim öncesi verdiği sözlerle şimdiki açıklamalarının tutarlı olması konusuna dikkat etse Lucescu gelecek şampiyonluğa oynayacaz diyen adam gitti bonservis vermeden topcu alacaz vs vs diyen bi adam geldi
                          Ya resmen adam hata yapsın da gömelim diye pusuda bekliyorsunuz. Tutturdunuz bi Lucescu. Açın dinleyin ne demiş seçimden önce. Lucescu yada Lucescuvari (yani Lucescu gibi kurt hoca) alacaz dedi. Sene sonunu bekleyin bence.

Yorum

• Bizi eski günlerimize geri getir,dile bizden ne dilersen baskan ,
                            @zafercalikoglu
                            @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ya resmen adam hata yapsın da gömelim diye pusuda bekliyorsunuz. Tutturdunuz bi Lucescu. Açın dinleyin ne demiş seçimden önce. Lucescu yada Lucescuvari (yani Lucescu gibi kurt hoca) alacaz dedi. Sene sonunu bekleyin bence.

lucescu gelecek derken lucescuvariyi de kastediyorum o kalitede bir hocaya gel biz bonservis vermeden kadro kuracagız deyip ikna etmesini bekleyen varsa ne diyim saygı duyarım!!!

Yorum

• Arkadaşlar fb ile aranızı düzeltmeye hazır oluuuuuuun. Neymiş öyle kavga, gürültü, 3. sınıf insanlar gibi adamlara saldırmalar. 1. sınıf olup aramızı tecavüzcülerimizle medeni bir seviyeye çekice inşallah.

“Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki konuları ben ikiye ayırıyorum. İşin bir taraftarla ilgili, bir de yönetimsel düzeyi var. Taraftarlar cephesinden baktığımda şunu görüyorum... Keşke müsaade edilse de Fenerbahçeli seyircilerle Trabzonlu seyircilerin iç içe maç izleme sorumluluğunu üzerime alabilsem. Bunu yapabileceğime inanıyorum. Bizim taraftarlar düzeyinde bir sıkıntımız olmadığını herkesin anlaması lazım. Bu konuda kararlıyım.Tüm sorumluluğu almaya da hazırım.”

“Fenerbahçeli ve Trabzonlu taraftarlar arasında ne sorun olabilir ki? Diyelim ki var… Çözmek de bize düşer. Sorun hepimizin bildiği gibi 2010-11 sezonundaki süreçle ilgili. Artık bu süreci de medeni bir ortama taşımaktır doğru olan. Hem Fenerbahçe hem Trabzon için... İki kulübün de üzerine düşen birbirlerine birinci sınıf davranması. Sadece Fenerbahçe için değil diğer takımlar için de söylüyorum. Ben bunu Trabzon’da yapmaya hazırım ve tekrar ediyorum ki tüm sorumluluğu üzerime alıyorum. Fenerbahçe,Beşiktaş ve Galatasaray taraftarının o stattan en ufak bir sorunu olmadan ayrılacağını iddia ediyorum. Bu kadar da ciddiyim.”
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X