Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Görülmüş en büyük gaz alma operasyonu için tebrikler başkan.Çok başarılıydı.
    En son Hasan61 tarafından düzenlendi; 01.03.2016, 02:51.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sene başından beri aynı şeyi söylüyordum, aynen de dediğim gibi oldu. Yalnız bu sene o sezondan bile kötüyüz bence, ortada tam bir enkaz var.
      En azından gelirlerimiz temlik altında değil ve o zamanlara göre daha güçlü bir yönetime sahibiz.
      Özkan SÜMER

Yorum

• Gençlerbiriği bizden çok daha kötü kadrosu ile 7 maçta 6 galibiyet aldı...

Azıcık top oynayınca galibiyet alıyorsun zaten...

Tamam bu sene kahır senemizde önmüze gelene yenilmek zorundamıyız..... ?
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Sampiyonluk gelsin veya gelmesin baskan dogru olani yapiyor. Scout plani oldukca guzel ve olmasi gereken.
          Hersey guzel olacak

Sent from my General Mobile 4G Dual using Tapatalk
          https://twitter.com/cemcaglaryavuz
          Beşirli/TRABZON

Yorum

• hami dua etsin sadi hocaya..sadi hocanın aldığı 10 puan olmasa şimdi en dipteydik...birde kayseri maçını alan onura. onur o penaltıyı ve çıkmaz denen topları çıkarmasaydı o rezil oyunla bugün yine dipteydik.sadi yi çok eleştirdim de takım onun zamanında haminin oynattığı toptan çok daha iyi top oynuyordu.fatih atik kim yaa musa nizam kim? bunları oynatacağına alt yapıdan adam oynat daha iyi...
            Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Hami'den bu takımın başına hoca olmaz!

Niye olmaz biliyor musunuz?

Çünkü Hami egosu yüksek bir adam... Olabilir, bunuda kabul ederim...

Amaaa...

Aldığı kötü sonuçlardan sonra kendini kurtarmak için ilk söylediği ''bu takım sezon başında çalışmadı'' olmuştu.

Peki bu laf kime dokundu?

Şota ve Sadi Tekelioğlu'na...

Hami haklı mıydı?

ASLA!!! İlk 5 maç tam tersini söylüyor...

Kendi sahasında Osmanlıspor'a yenilirken, Mustafa Reşit Akçay, Hami'ye hocalık dersi verdi...

Peki bu maçın sonunda özetle Hami de dedi?

''Ne yapalım elimizdeki kadro bu, transferleri ben yapmadım'' dedi.

Şimdi ben futbolcu olsam böyle bir hoca için kılımı kıpırdatmam.

Hami, kendini kurtarmak için futbolcuları basının, taraftarının, camianın önüne atması rezalet ötesi, iğrenç bir ilkelliktir...

Sen, ''takım kavramı nedir?'' daha bilmiyorsun Hami bey!...

Sen oyuncularına sahip çık ki, onlarda senin için, takım için, forma için canlarını dişlerine taksınlar...

Gençlerbirliği'ni çalıştıran İbrahim Üzülmez 5 maçı da kaybetseydi acaba senin gibi ''bu transferleri ben yapmadım'' diyebilir miydi? Cavcav'a rağmen!!!

En iyisi sen git biraz hocalık öğren... Öyle hiç bir şey durduk yere olmuyor...

Mustafa Reşit hoca, Van Gaal'ın yanında staj görebilmek için arabasını sattı!...

Peki sen ne bedel ödedin?
              En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 01.03.2016, 11:11.
              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Mehmet Ali Yılmaz'ın sahibi olduğu Karadeniz Gazetesi. Çok erken başladılar. Başkana sahip çıkmak lazım.

www.x.com/zykmda

Yorum

• Gerçek Trabzonsporluların isyanı !!!

İmzalar tek elden. Amatörlüğün dibi...

Ulan ne güldüm ya ahahahaha
                  Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mehmet Ali Yılmaz'ın sahibi olduğu Karadeniz Gazetesi. Çok erken başladılar. Başkana sahip çıkmak lazım.

buna ne gazetecilik ne de muhalefet denir.Buna tamamen şerefsizlik,kişiliksizlik denir.
                    Allah bunların şerrinden korur inşallah.
                    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Gerçek Trabzonspor Taraftarı = İHO kafası.....

Siz gerçekseniz biz sahteyiz.....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonspor taraftarı ''SABIR'' denen olgudan maalesef yoksun...

Yıllardır buralarda ''PLAN, PROGRAM'' diye yırtındık!

En sonunda plan ve program yapan bir yönetim geldi.

Ama taraftar eski anlayıştan kurtulamadı.

Trabzonspor taraftarı plansız, günübirlik yaşayan yönetimlere alıştı.

Şimdi böyle planlı ve düşünerek hareket eden yönetime alışamıyorlar.

Bünyelere ters geliyor!

Bir şeyi açık söylüyorum; ''Sizlerin bu sabırsızlığı pek çok olumsuzluğun sebebidir.''

Sizleri de anlıyorum.

1996, 2004, 2005 ve 2011 yılında elde edilen şampiyonluklar ama alınamayan kupalar nedeniyle huzursuzluk zirve yaptı.

Ama ilk defa ne yaptığını bilen bir yönetimimiz oldu.

Daha önce günü birlik yönetimlere gösterdiğiniz sabrın yarısını bunlara gösterin.

Adamlar 3 ayda neler yaptı, her şey ortada...

SABIR...
                        aynen katılıyorum,Sadri Şeneri yerden yere vurduk İHO gibi bir haini getirdik siz ne zannetiniz İHO nun verdiği taribat hemen gececekmi sandınız? Plan program dediler burda 5 yıldır boyle bi yonetim gelmiş bay muhalefetler hemen kükremeye başladı,korkarım bu kafalar yüzünden bir sonraki secimde İHO vari biri gelir sonra burada şöyleydi böyleydi neyse 8 ay verdim bu yonetime sekiz ay sonra doğru yanlış konuşurum taratarım

Sormak istiyorum bu bay muhalefetlere dış borcunu bir onceki yonettim 550 milyon TL yapmış,Stadyumuna sponsor bulamamışsın,formana reklam veren yok,devlete vergi borcun Trabzondan İstanbula yol olmuş,bunları düzeltmeden ne bekliyorlar? RTE'ye gider Demirörene ölüm,TFF'ye bombalamasınımı adamı iki günde yerler...
                        bknz İHO

not: Hekimoğluna oy verdim
                        En son Napoli tarafından düzenlendi; 01.03.2016, 11:13.
                        ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                        KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Şu imzalı yazıyı ve gazete manşetini gördükten sonra kimse masal anlatmasın bizlere..

Trabzonspor küme düşsün diye uğraşır olanlar var ve buna Trabzonsporluyum diyenler çanak tutuyor pess..

Şu imza atan bildirgedeki insanların IQ suna bakılması gerektiğine inanıyorum acaba bu troller 2 seneden beri bu takımın nasıl yönetildiğine bakıyorlar mı acaba?

Her zaman söyleyeceğim Şenol güneşin o zaman istifa etmesi yanlıştı tıpkı Tolunay' ın gönderilmesi gibi aynı zamanda en büyük haksızlığa uğrayan Mustafa Reşit Akçayın gönderildiği gibi ne olduysa Hami kurtarıcı oldu düzenlenen anketlerde bile ismi zıkredilir oldu gelinen sonuç ortada !

Geriye dönmek istemiyorum yanlızca şunu değinmeden geçmek istemiyorum Mustafa hocada o takımı kurmamıştı zamana ihtiyacı olan takımın kurtarıcısı Hami oldu şans faktörüyle şimdi o mirasi yiyen Hami de takımın başında gerçeklerle yüzleşti..

Bu takım illa maç kazanacak ve bu sezonu yine bitirecek endişem şu geçmiş dönemde yapılan yanlışların tekrar yapılması..
                          Bağnazlık yapılmadan empatiyle geleceğe bakılması gerekiyor..
                          Akçay haklı beyler Muharrem Usta da dibine kadarda doğru bildiğini gerçekleştiriyor sezon sonuna bakalım ve izleyelim ne olacağını..
                          ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Sisteme gider yapman için sisteme borcun olmayacak...Gidin İho'dan hesap sorun kulubu ona buna muhtaç bırakmış sonra M.usta neden gider yapmıyor?daha sponsor bulamamışsın stadyumuna formana reklam vermiyorlar kalkmış neden gider yapmıyor sisteme dıyorlarlar Sıkıysa sen yap,bak ne oluyor...Sanki Barcelonayız da kimseye muhtaç değiliz...

ne sandınız İHO gidince bıraktığı tahrıbatlar düzelecekmi sandınız,3 yıl bu kulup kendine anca gelir...
                            ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                            KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hami'den bu takımın başına hoca olmaz!

Niye olmaz biliyor musunuz?

Çünkü Hami egosu yüksek bir adam... Olabilir, bunuda kabul ederim...

Amaaa...

Aldığı kötü sonuçlardan sonra kendini kurtarmak için ilk söylediği ''bu takım sezon başında çalışmadı'' olmuştu.

Peki bu laf kime dokundu?

Şota ve Sadi Tekelioğlu'na...

Hami haklı mıydı?

ASLA!!! İlk 5 maç tam tersini söylüyor...

Kendi sahasında Osmanlıspor'a yenilirken, Mustafa Reşit Akçay, Hami'ye hocalık dersi verdi...

Peki bu maçın sonunda özetle Hami de dedi?

''Ne yapalım elimizdeki kadro bu, transferleri ben yapmadım'' dedi.

Şimdi ben futbolcu olsam böyle bir hoca için kılımı kıpırdatmam.

Hami, kendini kurtarmak için futbolcuları basının, taraftarının, camianın önüne atması rezalet ötesi, iğrenç bir ilkelliktir...

Sen, ''takım kavramı nedir?'' daha bilmiyorsun Hami bey!...

Sen oyuncularına sahip çık ki, onlarda senin için, takım için, forma için canlarını dişlerine taksınlar...

Gençlerbirliği'ni çalıştıran İbrahim Üzülmez 5 maçı da kaybetseydi acaba senin gibi ''bu transferleri ben yapmadım'' diyebilir miydi? Cavcav'a rağmen!!!

En iyisi sen git biraz hocalık öğren... Öyle hiç bir şey durduk yere olmuyor...

Mustafa Reşit hoca, Van Gaal'ın yanında staj görebilmek için arabasını sattı!...

Peki sen ne bedel ödedin?

Yazdıklarına sonuna kadar katılmakla beraber izninle bir şey eklemek istiyorum.

"Mustafa Reşit hoca, Van Gaal'ın yanında staj görebilmek için arabasını sattı!" dedin.

Maalesef bu adamın ardından öyle küfürler edildi ki, öyle aşağılandı ki esas sorun burada...

Şenol Hoca ve ondan sonra gelenlere yapılanları, edilen küfürleri, aşağılamaları saysak roman olur.

Trabzonspor taraftarı iki dakika kendini eleştirecek!

Eleştirmek zorunda...

Yorum

• Saha sonuçları böyle kötü giderse eleştiriler gelecektir bu gayet doğal.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X