Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Birlik ve beraberlik sağlamak için bugün yapılan toplantı çok önemli bir mihenk taşı olacaktır.

Muharrem Usta'nın pek çok icraatını sayabiliriz. Fakat bu birlik toplantıları her şeyin önünde!

Biz Trabzonsporlular sorumluluk almayı, fikrimizi iletmeyi severiz.

Muharrem Bey, camianın tüm dinamiklerine kollarını açarak herkesin fikrini almaya çalışıyor.

Küsen, darılan, uzaklaşan kim varsa böylece tekrar geri dönmek için güç bulacaktır.

Hepimiz yakın bir vakitte bu girişimlerin olumlu yankılarını göreceğiz.

Özellikle Sayın Süleyman Soylu ve Berat Albayrak gibi iki Bakanı'nın da bu toplantılara katılması büyük bir mesaj ve güç gösterisidir.

Bu mesaj bir çok yerlere iletilmiştir.

Özellikle de TFF ve Hakemlere, Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'a çok ince ve güzel mesaj verilmiştir.

Açık konuşmak gerekirse ilk defa Trabzonspor'a siyasi kanadın ağır topları tarafından fiili destek verilmiştir.

Bakın sözel demiyorum, fiili destek diyorum.

Her şeyden önemlisi bu gücü nasıl kullanabileceğini bilen değerli bir Trabzonspor Başkanı var.

Evet zor bir dönemden geçiyoruz. Fakat moralinizi bozmayın, gerçekten çok sağlam geliyoruz.

Geçtiğimiz hafta Trabzonspor hisselerinin ciddi prim yapmasının temelinde de bu olumlu değişimler var.

Borsada beklentiler satın alınır.

Bizler de Trabzonspor Taraftarları olarak artık sandıktaki bayraklarımızı çıkarıp, tam destek vermeliyiz.

Haydiiii uşaklar!!!

Yorum

• Kaptan olamadı diye maç satan adama yeni sözleşme.Bravo vizyon bey.
      Çeteye boyun eğmiş başkan belli.Geçmiş olsun herkese.
      En son Hasan61 tarafından düzenlendi; 14.02.2016, 16:53.

Yorum

• Bana Camiayı birleştirme USTA çeteyi kov

Yorum

• İlk olarak Hasan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kaptan olamadı diye maç satan adama yeni sözleşme.Bravo vizyon bey.
          Çeteye boyun eğmiş başkan belli.Geçmiş olsun herkese.
          öyle bir şey yok, iho'nun binlerce yalanından biri.

Yorum

• Yumlu eğer kaptan olamadı diye maç sattıysa neden İHO zamanında bir daha affedildi forma giydirildi? Eğer o olay doğruysa kusura bakmayın da burada asıl eleştirilecek kişi Usta değil İHO'dur.

Yumlu'ya olan tepkiyi de anlayamıyorum, ada iyi bir yedek, iyi bir rotasyon oyuncusu. Yumlu yollayıp onun ayarında bir yedeğe 2-3 ilyon avro bonservis, menajerine 500bin avro koisyon mu vermek isteniyor anlamış değilim.

Usta'ya eleştirim ise, klübü bu hale getiren, kapısına haciz memurlarının gelmesine sebep olan, borcu 500 milyon tl'ye yaklaştıran adamı ne diye kahvaltıya davet edersin? Bize bugünleri yaşatan adam klübün kapısından içeri sokulmamalı.....
            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Biri ortaya bir laf atıyor ve bu laf gerçekmis gibi sayfalarca konuşulup insanlar yerden yere vuruluyor.. "Çamur at, izi kalsın" atasözü tam olarak bizim camiayı yansıtıyor..
              www.x.com/zykmda

Yorum

• Gözlerinizi kapatmış olabilirsiniz,ama görünen köy klavuz istemiyor.Malum şahıs maç satmış bir şikecidir.Onla sözleşme uzatan takımın hakkettiği yer de bellidir.Gidişat da o yönde zaten.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Birlik ve beraberlik sağlamak için bugün yapılan toplantı çok önemli bir mihenk taşı olacaktır.

Muharrem Usta'nın pek çok icraatını sayabiliriz. Fakat bu birlik toplantıları her şeyin önünde!

Biz Trabzonsporlular sorumluluk almayı, fikrimizi iletmeyi severiz.

Muharrem Bey, camianın tüm dinamiklerine kollarını açarak herkesin fikrini almaya çalışıyor.

Küsen, darılan, uzaklaşan kim varsa böylece tekrar geri dönmek için güç bulacaktır.

Hepimiz yakın bir vakitte bu girişimlerin olumlu yankılarını göreceğiz.

Özellikle Sayın Süleyman Soylu ve Berat Albayrak gibi iki Bakanı'nın da bu toplantılara katılması büyük bir mesaj ve güç gösterisidir.

Bu mesaj bir çok yerlere iletilmiştir.

Özellikle de TFF ve Hakemlere, Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'a çok ince ve güzel mesaj verilmiştir.

Açık konuşmak gerekirse ilk defa Trabzonspor'a siyasi kanadın ağır topları tarafından fiili destek verilmiştir.

Bakın sözel demiyorum, fiili destek diyorum.

Her şeyden önemlisi bu gücü nasıl kullanabileceğini bilen değerli bir Trabzonspor Başkanı var.

Evet zor bir dönemden geçiyoruz. Fakat moralinizi bozmayın, gerçekten çok sağlam geliyoruz.

Geçtiğimiz hafta Trabzonspor hisselerinin ciddi prim yapmasının temelinde de bu olumlu değişimler var.

Borsada beklentiler satın alınır.

Bizler de Trabzonspor Taraftarları olarak artık sandıktaki bayraklarımızı çıkarıp, tam destek vermeliyiz.

Haydiiii uşaklar!!!
                  ben sizin gibi düşünmüyorum, bugün ortaya çıkan fotoğraftan aşırı derece rahatsızım.

mesaj öyle tff ye fenere filan verilmemiştir. mesaj çok net, çok kalın bir şekilde yönetime gelmeyi düşünen herhangi bir gruba, mevcut siyasi zihniyeti desteklemekle birlikte kulübün bu işten ayrı tutulması gerektiğini savunanlara, mevcut siyasi zihniyetin muhalifi olanlara, Trabzonda veya Trabzon dışındaki taraftara yani kısaca bizatihi kendi camiamıza verilmiştir. adına da bu yüzden birlik, bütünlük toplantısı denmiştir.

mesaj şudur: oturun oturduğunuz yerde, bu kulüp bizim...

siyaset için, bizzat siyaset eliyle veya siyaset desteğiyle dikilen her mihenk taşı yıkılmaya muhtaçtır.burada hangi siyasi hareketle kol kola girdiğinizin bir önemi yoktur. devlet kudretini elinde bulunduran siyasi hareket -hele ki mevcut olanı- hiçbir kuruma veya kişiye karşılıksız bir şey vermez.
                  There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Biri ortaya bir laf atıyor ve bu laf gerçekmis gibi sayfalarca konuşulup insanlar yerden yere vuruluyor.. "Çamur at, izi kalsın" atasözü tam olarak bizim camiayı yansıtıyor..
                    yumlu ile ilgili iddia forumda sözüne itibar edilen bir üyemiz tarafından söylenmişti. portekizce telefon mesajları filan. birdenbire iho veya herhangi biri tarafından ortaya atılmamıştı.
                    There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yumlu ile ilgili iddia forumda sözüne itibar edilen bir üyemiz tarafından söylenmişti. portekizce telefon mesajları filan. birdenbire iho veya herhangi biri tarafından ortaya atılmamıştı.
                      Onun için söylemiyorum. Sözleşmesi uzatıldı haberi ve bunun üzerine yapılan yorumlar için konuşuyorum..
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben sizin gibi düşünmüyorum, bugün ortaya çıkan fotoğraftan aşırı derece rahatsızım.

mesaj öyle tff ye fenere filan verilmemiştir. mesaj çok net, çok kalın bir şekilde yönetime gelmeyi düşünen herhangi bir gruba, mevcut siyasi zihniyeti desteklemekle birlikte kulübün bu işten ayrı tutulması gerektiğini savunanlara, mevcut siyasi zihniyetin muhalifi olanlara, Trabzonda veya Trabzon dışındaki taraftara yani kısaca bizatihi kendi camiamıza verilmiştir. adına da bu yüzden birlik, bütünlük toplantısı denmiştir.

mesaj şudur: oturun oturduğunuz yerde, bu kulüp bizim...

siyaset için, bizzat siyaset eliyle veya siyaset desteğiyle dikilen her mihenk taşı yıkılmaya muhtaçtır.burada hangi siyasi hareketle kol kola girdiğinizin bir önemi yoktur. devlet kudretini elinde bulunduran siyasi hareket -hele ki mevcut olanı- hiçbir kuruma veya kişiye karşılıksız bir şey vermez.

doğru söylüyorsun bunlar birbirlerini ısırmazlar

aynı kavimden geliyorlar

taraftar da bu şike işlerini para işlerini anladı çoğu bu nedenden

stada gitmiyor

bazısı transfer bazısı da paso ligden

ama ezici ağırlığın bu ligden bir cacık olmayacağını düşündüğünü snıyoru

ya da ben öyle düşündüğüm için bana öyle geliyordur

her şey belli çünkü

tiyatro seyredilmez

bu sitede bazı diğer takım taraftarlarının aktif olduğunu düşünüyorum

arada gelip bazı şeyleri kaşıyıp gidiyorlar

geneldede kaybedilen maçlarda ortaya çıkıyorlar

Bazı çevreler Trabzonspor gerekliliği kalmamış düşüncesinde şike cephesi hatta şikeyi bile bize ihale etme savaşımında

bazısı da taraftarın getirisini kaybetmemek gerektiğini düşünüyor

sistem bir iki sene daha etimizden sütümüzden faydalanmak isteyecektir

o yüzden düşmeyiz gibi geliyor

ama şike cephesi ağır bastırırsa dikkatli olmak lazım

çünkü bu gün şikecilerin kazanma günüydü

doğal olarak tff deki güçlerini kaybetmek istemezler

değil mi ki yavru şikecinin baş şikecisi tff başkanı bunlar doğal işler...

.
                        En son S.Seymen tarafından düzenlendi; 14.02.2016, 18:13.
                        çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                        RİLKE

Yorum

• burada o söylem yapıldığında belirtilen üyeye karşı çıkmış tezini o gün de kabul etmemiştim

mantıklı gelmemişti ki sonradan İHO'nun halleri bana haklı olduğumu düşündürtmüştü

satma olayına hala daha da inanmıyorum....
                          RİLKE

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Onun için söylemiyorum. Sözleşmesi uzatıldı haberi ve bunun üzerine yapılan yorumlar için konuşuyorum..
                            scout ekibi kuruluyor haftaya.onlar karar verecek dedi başkan. öyle olur heralde.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              scout ekibi kuruluyor haftaya.onlar karar verecek dedi başkan. öyle olur heralde.
                              en doğrusu bu olur

öz evlat ya da değil vs gibi kriterler yerine

istatistik bilgileri o paralara daha iyisi bulunup oynatılabilir mi gibi kriterlerle karar verilmesi

ve de scoutun başı yabancı olacak sanıyorum

en doğru ve güvenilir karar böyle verilebilir

insanların aklında da soru işareti kalmaz seçilse de seçilmese de

bilgiye güvenmek şart
                              RİLKE

Yorum

• Trabzonspor taraftarı adil olmayan ligden çekilme düşüncesine girince

sistem adil bir lig ve rekabet olsun düşüncesine hiç girmediği için

Trabzonspor'dan vazgeçme düşüncesini taşır oldu

tanıdığım Trabzonlu inattır

bu iş, bu inat karşılıklı artar gider sistemden uzaklaşılır

ha düşersek ve sistemden uzaklaşırsak ne olur derseniz

uzun vadede Trabzon için çok olumlu olur

bu eziyetten de kurtulunur

benim düşüncem bu

bireysel sporlar başka yönelimler ve başka iş sahaları

siyaset etkisini ve gücünü zamanla kaybedecektir

diyorum ya sırf bu yüzden bizi düşürmeyip sistemin içinde tutmaya çalışırlar

bunu göze alamazlar
                                En son S.Seymen tarafından düzenlendi; 14.02.2016, 20:10.
                                RİLKE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X