Abi Başkan asalım keselim desin mi istiyorsunuz yine anlamıyorum ben İho'yu gördük biz, belki farklı yol izliyordur?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesiz istiyorsunuz ki herkese sallasın sonra bu şöyle böyle desinler manipüle etsinler sonra sallamamaya başlasınlar. bu seviyedeyken bomba patlatırsan kendini patlatırsın ancak. sürekli potansiyel durumda durup insan toplamak, makul eylemleri süreli yapıp dışardan haber yaptırmaya devam ettirmek gerekirse fifanın dikkatini çekmek. bu iş sabır akıl irade iş. hala kabadayılık bekliyorsunuz şaşıyorum.
Yorum
-
Yapmayin beyler, kimse asip kessin demedi...
Sadece dedigi cumleler buraya yazildi...
Hatta devrim yapmaya geldi Kuddusi dedi Baskan...
Ben hic de ironi goremedim konusmasinda...
Şuana kadar kendisinin yaptigi en kotu konusmaydi ayrica...
Hep beraber neler olacak gorecegiz...
SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son tamuğ yamtar tarafından düzenlendi; 23.02.2016, 22:44.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
-
Şahsım adına başkanın konuşmasında hayal kırıklığına uğramamın sebebi şudur.
Ben başkanın İHO gibi asıp kesmesini,itibarı zedelemesini istemedim.
Ben başkanın Pazar geceki konuşmasındaki tavrı gibi bu sürecin tamamında devam etmesini istedim ve ondan beklediğimde buydu.
O akşamki konuşmasında o kadar gururlandım ki.zeka bu dedim.Laf gediğine ancak böyle koyulurdu.
Ancak başkan bu akşamki açıklamalarında o çizgisinde değildi.
Kabul edelim başkan o akşam ki gediğine koyduğu lafları gediklerinden geri almıştır.
Başkan onlara arkada çevirdiklerinizi açıklayın yoksa ben açıklarım dediydi.
adamlar cevap hakkının ilkini kuddusi ile kullandı ama açıklama yapmadı.bakalım yarın tüpkafa yapacak mı.o da açıklamaz ise başkan açıklayacak mı.
Umarım başkanın bu resti azizin şike sürecindeki açıklamazsanız ben açıklarım restine dönmez.Çünkü azizin o dönemde açıklayacak hiçbirşeyi yoktu.
Sonuç olarak ne yazık ki bunu çok üzülerek dile getiriyorum.Düşünceme göre başkanın üzerindeki koruma surlarında bu akşamki açıklaması ile gedik açıldı.En son Reha Asan tarafından düzenlendi; 23.02.2016, 22:46.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Cımbızla laf çekip eleştirmeye ne kadar bayılıyorsunuz. Çözüm kuddusinin istifa etmesi mi yani? Yerine başka kuddusi geçecekse istifanın anlamı ne?
Başkan net akıllı adam. Bu camia İHO'ya bile destek oldu şu adama bir süre köstek olmayın bi zahmet!Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
İlk olarak safa77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada arsenal barca macini izliyorum da yanlis anlamayin futbol icin degil. Butun piyasayi baba-ogul cete kurup karistiran cuneyt cakirin maci katletmesi icin , hata ustune hata yapmasini icin dua ediyorum ama b.kyiyenler oyle bir futbol oynuyor ki 15 dk dir duduk calmadi.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam serdar bali yüzünden o programı da kapattım. böyle gerizekalı yorumlar yapılmaz. dediğiniz gibi taşı gediğine koyan kişi selçuk dereli. sözcü gazetesinde yazmanın rahatlığı sanırım.eleştirmekten korkusu yok, kimseyle bir göbek bağı yok. gerçekten daraldım, barca-arsenal maçını açtım.
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkanı sonuna kadar destekliyorum. aziz'den nefret edenlerin burda aziz'i örnek vermesini kınıyorum.demek ki adalet falan hikaye aziz gibi kendine müslüman adamlar istiyorlar. muharrem usta herkesi derde ortak edip üzgün bir üslüpla kamuoyu oluşturmaya çalışıyor. yarın yine dünya gazeteleri yazacak bunları. bir şekilde baskı oluşacaktır.başkan bağırıp çağırsın ben de burda aslansın başkan diyeyimle olmaz. biraz kendimizden verip sabredeceğiz.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesiz istiyorsunuz ki herkese sallasın sonra bu şöyle böyle desinler manipüle etsinler sonra sallamamaya başlasınlar. bu seviyedeyken bomba patlatırsan kendini patlatırsın ancak. sürekli potansiyel durumda durup insan toplamak, makul eylemleri süreli yapıp dışardan haber yaptırmaya devam ettirmek gerekirse fifanın dikkatini çekmek. bu iş sabır akıl irade iş. hala kabadayılık bekliyorsunuz şaşıyorum.İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi Başkan asalım keselim desin mi istiyorsunuz yine anlamıyorum ben İho'yu gördük biz, belki farklı yol izliyordur?There is no spoon...
Yorum
-
başkanın bu konuşması benimde çok hoşuma gitmedi. tabi iho gibi tehtid de etmesin ama çok güler yüzlü olmasına olumlu olmasına gerek yok. dik dursun yeter dün resmen bizimle dalga geçildi sanki normal bir mhk toplantı konuşması gibi oldu. umarım bu resmi adresten atılan twitler gerçekleşir sözlerde kalmaz...YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçıkçası o soruya çok nazik bir şekilde "Evet, Kuddusi Bey istifa etmelidir" demesi benim için yeterliydi.En son artvints tarafından düzenlendi; 23.02.2016, 23:04.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum