Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Uzun yıllar ( başarılı bir) Muharrem Usta başkanlığı istiyorsak lütfen üyelik olayına daha sıkı sarılalım. Unutmayalım ki İho tehlikesinden henüz kökünden kurtulmuş değiliz.
    Alman vatandaşlarını üye olarak kabul etmiyolar abaa.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      merak ettiğim konu şuanda kulubün futbol aklı kim? kararları kim alıyor? tek başına Usta mı, yönetimden bir heyet mi, Hami mi, Yılmaz Büyükaydın mı, gelecek sezon anlaşıldığı iması verilen (pek inanmasam da) Lucescu mu, Ersun Yanal mı?

mesela kim diyor ikinci yarıya sadi hocayla devam edelim olmadı hamiyi getirelim? kim diyor mbia yı gönderelim maliyetli tamam, okay ve aytaçla idare edebiliriz adam almaya gerek yok sıkıntı olmaz? kim diyor cardozo,m. demir ve beşirle bu devreyi atlatırız, bunların dışında forvete gerek yok, denizi gönderip yerine kimseyi almamakta sakınca yok? ya da kim diyor 1461 den stoper alalım 6. stoper opsiyonumuz olsun?

benim gördüğüm şu: yönetim tamamen ekonomik hamlelere yönelmiş durumda. takım planlaması ikinci plana atılmış, ligin ikinci yarısı için hiçbir sportif hedef yok. öncelik ekonomik dar boğazdan çıkılmaya verilmiş. takımdan bunca adam gönderirken mevkisel yetersizliklere ve sayısal anlamda eksiklere çözüm bulmaya çalışmamak bunun işareti. cardozo sakatlandı elimizde bir tek m. demir kaldı, okay ve aytaç ın yedeği yok vs...

bu durumda bir sakınca görülmeyebilir, sabredin denebilir, her ne kadar bu takımı izlemeye tahammülüm kalmasa da kabulümdür. asıl sıkıntı yeni sezon planlamasını ne zaman ve hangi futbol aklıyla yapacağız?

Yazının tamamı güzel. Farklı açıdan yaklaşmışsınız ...Ve yerinde tespitler...

Siyahla işaretli kısmına tamamen katılıyorum ayrıca.
      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Alman vatandaşlarını üye olarak kabul etmiyolar abaa.
        O zaman Türk vatandaşı olacan abasiii
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O zaman Türk vatandaşı olacan abasiii
          Gatiyyen olmam. İlk önce kupamı verecekler.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gatiyyen olmam. İlk önce kupamı verecekler.
            Bi akraban ya da bi arkadaşını üye yap senin yerine. Unutma 7 oy eksik alsaydı Muharrem Usta başkan seçilemeyecekti. Bahane yok. Bul birini yerine
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• 7500 Küsür kişinin katıldığı kongrede bile başkan 12-13 oy farkla seçiliyorsa üye olmanın önemi bir kez daha ortaya çıkmış demektir arkadaşlar...

7 kişi sadece 7 kişi diğer tarafa oy verse başkan değişecekti bu kadar önemli verdiğimiz oylar.....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• önümüzdeki seçime kadar yaşanacak süreçte de toplu şekilde üye yapma girişimlerinin devam edeceğini düşünüyorum.özellikle İHOnun.
                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Usta olmaz başkası olur. Trabzonsporun en zor döneminde 3 aday yarıştı türkiye rekoru oyla seçildi usta ve rekor ktılım oldu

trabzonspor batar falan yazmayın şuralara arkadaşlar . 5 sene üstüste sıradan takım kursan bedava topçularla o borç ödenir zaten

usta hala neden iho yı incelettirmiyor bilgisi olan bi arkdaşımız var mı?

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Usta olmaz başkası olur. Trabzonsporun en zor döneminde 3 aday yarıştı türkiye rekoru oyla seçildi usta ve rekor ktılım oldu

trabzonspor batar falan yazmayın şuralara arkadaşlar . 5 sene üstüste sıradan takım kursan bedava topçularla o borç ödenir zaten

usta hala neden iho yı incelettirmiyor bilgisi olan bi arkdaşımız var mı?
                    O konu hakkında hiçte iyi şeylere rastlamadım bugün...

Neyse arkadaşların morali bozulmasın......
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Trabzonspor batarsa bjk nin seneye kapanması lazım adamın borcu gelirinin 6 katı biz gideri 50 milyon daha düşürdük seneye bu reziilerin 5 ini daha gönderdiğimizde bir 30 daha düşecek ha borçsuz büyük takım olmaz usta hiçbir zaman borcu sıfırlayamaz veya 50 -60 milyon bandınada çekemez maksat borcu döndürelebilr seviyede tutmaktır.
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İhoyu nasıl incelettirmiyor? Telegol'de demedi mi bağımsız denetçiler denetliyor usülsüzlük tespit edilirse bunun yeri mahkemedir diye?
                        Mustafa Yumlu.

Yorum

• Her yeni seçilen başkanın açıklamalrından inanılmaz derecede mutlu oluyoruz.
                          sonradan hayal kırıklığı....
                          kupadan elenmemiz ciddi ciddi moralmen futbolcular hariç hepimizi bitirdi gibi,
                          başkan elenmemizden sonra
                          çile senesi olduğunu,
                          bizlerden sabır göstermemizi,
                          panik yapılmamasını,
                          sorunları net olarak gördüklerini
                          ve sezon sonu uygulamaya geçeceklerinden bahsetti,
                          kararlıyız bu yolda dedi.
                          inanıyoruz,inşallah bizlerin gördüğünü yönetimde görür
                          **
                          bu takımın,

sağlam iki tane stopere ihtiyacı olduğunu,
                          yıllarca ama yıllarca(apodan sonra)bulamadığımız sol beke,
                          orta sahaya,sağa ve sol kanata
                          ve 2 tane forvete ihtiyacımız olduğunu
                          biliyorlardır.
                          **
                          50.yılda şampiyonluk
                          mustafayla,aykutla,ishakla,musayla,gurayla,cavandayla,
                          okayla,aytaçla,erkanla,ekiciyle,yusufla,özerle ve cardozoyla
                          gelmez.
                          bu isimlerin bu formuyla,bencillikleriyle bize fayda sağlamaz.
                          *belki içlerinden 3 veya 4 tanesi yedek olabilir.

Yorum

• futbolcuların, fizik durumlarını, yediklerini, içtiklerini, piskolojilerini daha iyi takip edecek bir düzen kuracağından eminim.çok başıboş kaldılar.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              7500 Küsür kişinin katıldığı kongrede bile başkan 12-13 oy farkla seçiliyorsa üye olmanın önemi bir kez daha ortaya çıkmış demektir arkadaşlar...

7 kişi sadece 7 kişi diğer tarafa oy verse başkan değişecekti bu kadar önemli verdiğimiz oylar.....
                              Konu ile alakası yok ancak merak ettim.trabzondaki renktaşlar daha iyi bilir.c.hekimoğlunun bu kadar oy alma nedeni neydi? Usta kadar vizyon sahibi miydi acaba? Gerçi ben öyle düşünmüyorum ama taraftarın hekimoğluna bakışı nedir?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 03.02.2016, 18:12.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sayın başkanım umarım burdan birisi yada bmn size bu mesajımı iletir sakın ve asla beyaz tv deki beyaz futbola(ahmet çakar olduğu programa) katılmayın telefonlada olsa katılmayın.

sakın başkanım.
                                Twetterdan yazmak gerek başkana..

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X