Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mbia satılırken "peşin satan" tüccar gibi burada maliyet muhasebesi yaparken, mevzuu Cardozo olunca yazılanlar komik olmuş bence. O zaman ki vizyon bugünden farklı mıydı. Bu başkan vizyonuyla rakibe de sizlere de gol atar rahat olun da, sizler ve Cardozonuz bugün tesislere gelen veya bundan sonra gelecek haciz memurlarını karşılayabilir misiniz, ona pek emin değilim.
    Mbianın durumu ile Cardoz'nun durumu çok farklı....

Mbia parasını almadığı zamanda parasını aldıktan sonrada sorun çıkaran elinde imkan olmasına rağmen inadına kapasitesini kullanmayan bir kişilik idi......

Cardozo bunları hiç dert etmedi. 90+ dakikada oyuna aldılar gıkını çıkarmadı. elinden geldiğince topunu oynadı oynuyor....

Mbiadan kurtulmak bizim için sevinilecek bir olaydır..

Çünkü e top oynuyor ne de takımda bir işe yarıyor....

oysa bugün bir daha gördük ki her forvete maçlarda 5 dakika oynayacak olsa bile muhtacız şu anda.....

Başkana oy verdim iyi gol atarsa bende sevinirim en az isizn kadar.. Ama kendi kalemize gol atarsa şahsen ben sevinmem
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Faik haklı. Bende aynısını düşünüyorum. Aynı endişeleri taşıyordum ki zaten Muhammet te bugün sakatlanmış. Bu halde sıkıntı büyükken bir de Cardozo da olmasa durmumuz ne olurdu Allah bilir. Her şey para demek değildir. Bir şeyleri elde etmek için de bedel ödemek zorundasınız. Daha durumunu bilmiyoruz (inşaallah önemli bir şey değildir) ama ciddi bir durumsa Beşir'le mi devam edicektik. Zaten durmumuz malum.

M.Demirin durumu ciddiyse Beşirle mi devam edicektik dediğiniz, eğer öyleyse yine en iyi ihtimal 4 maçı Beşir ve Sefayla idare edicez malum Cardozo sakat sonra iyileşir ve 5 maç oynar yine sakatlanır bizde veririz 2milyon eurosunu seviniriz yıldız forvetimiz var diye

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mbianın durumu ile Cardoz'nun durumu çok farklı....

Mbia parasını almadığı zamanda parasını aldıktan sonrada sorun çıkaran elinde imkan olmasına rağmen inadına kapasitesini kullanmayan bir kişilik idi......

Cardozo bunları hiç dert etmedi. 90+ dakikada oyuna aldılar gıkını çıkarmadı. elinden geldiğince topunu oynadı oynuyor....

Mbiadan kurtulmak bizim için sevinilecek bir olaydır..

Çünkü e top oynuyor ne de takımda bir işe yarıyor....

oysa bugün bir daha gördük ki her forvete maçlarda 5 dakika oynayacak olsa bile muhtacız şu anda.....

Başkana oy verdim iyi gol atarsa bende sevinirim en az isizn kadar.. Ama kendi kalemize gol atarsa şahsen ben sevinmem
        Muhammetlerin sakatlık riski ciddi sorunlara elbet ama, ikinci yarı forma giymesi dahi zor olan Cardozo için gereksiz duygusala bağlıyorsun bence. Cardozo mükemmel bir kişilik ve geçmişi mükemmel bir forvettir ama, bu tarihten sonra takıma yapacağı katkı ve yaratacağı artı değer, onun maliyeti ve vazgeçilen satış bedelinden çok çok aşağıda olacaktır. Bu da benim fikrim.

Kulüp öyle bir batakta ki, aaa şu da mı satılmış derdiyle yanıp tutuşmuyorum artık, ben futbolcu düşünmeyi çoktan geçtim, zira onlar taraftarı azıcık düşünseler bu rezilliklere imza atmazlardı. Gayret etmeyen, kulübü düşünmeyen, eli belinde gezen kim varsa gönderilmeli, isim cisim önemli değil. Bu sezon bitti gitti zaten.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor'un Galatasaray'a Engin Baytar ve Burak Yılmaz transferi ile ilgili (KDV alacağı) için başlattığı icra takibi durduruldu.

Sporx

Sebep ???
          Sanırım bilirkişi rapor Gs lehine oldu.
          www.x.com/zykmda

Yorum

• nee bu arkadaş herkes sakatlanıp duruyor .sakatlananda sezonu kapıyor öyle bir iki haftalık sakatlık değil.nee anormal iş bu yaaa.

bence bu sakatlıkların 3 nedeni olabilir.

1-psikolojik durumlar=bu bence en büyük neden olabilir bir insanın psikolojisi kötürse bu bu beyne direk etki eder ve beyin tüm vucut mekanizmasını yönettiği için kaslar böbrek kalp vbb...beyinde strees olunca doğru komutu veremeyebilir ve basit hareketlerden sakatlıklar çıkabilir .futbolcu grubu çok stressli.

2-idman sahasında ki bozukluklar.

3- doğru antrenman tekniklerinin uygulanmaması.yada bizimkiler maçlarda göstermediği hırsı antrenmanlarda birbirlerine karşı gösteriyorlar .

ersun hoca varken hiç sakatlık yaşamıyorduk.

Yorum

• bu özer değilmiydi zamanında bizi tercih etmeyip şikebahçe giden.sezon sonu mutlaka bu kulüpten defolup gönderilmelidir.

bende muhammetin yaptığının aynısını yapardım.

Yorum

• En uygun bu başlığı gördüm...( eleştri değildir)

''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Adamlar sözleşmedeki maddeye uymadı parayı ödemedi bunun bilirkişi raporu mu olur ? Biz yapsak 1 haftaya icra memurları kapıya gelir, bu sabah kulübe gelip rezalet çıkarmışlar. Hakkımız olan parayı almak bu kadar zor olmamalı. Açıklama yapıp bizi bilgilendirseler iyi olacak belkide biz eksik biliyoruz bazı şeyleri ama bildiğim kadarıyla uzun süredir gs ile mahkemeliğiz. Aleyhimize karar çıkması çok ilginç. Buradan da darbe yedik bakalım daha neler olacak. ))
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adamlar sözleşmedeki maddeye uymadı parayı ödemedi bunun bilirkişi raporu mu olur ? Biz yapsak 1 haftaya icra memurları kapıya gelir, bu sabah kulübe gelip rezalet çıkarmışlar. Hakkımız olan parayı almak bu kadar zor olmamalı. Açıklama yapıp bizi bilgilendirseler iyi olacak belkide biz eksik biliyoruz bazı şeyleri ama bildiğim kadarıyla uzun süredir gs ile mahkemeliğiz. Aleyhimize karar çıkması çok ilginç. Buradan da darbe yedik bakalım daha neler olacak. ))
                    Konuya tam hakim değilim ama 3-4 duruşmadır bilirkişi raporu bekleniyordu. Bugün bu raporun çıktığını ve Gs lehine olduğunu okudum. Muhtemelen bu haciz durdurma meselesi o yüzdendir ?
                    www.x.com/zykmda

Yorum

Konuya tam hakim değilim ama 3-4 duruşmadır bilirkişi raporu bekleniyordu. Bugün bu raporun çıktığını ve Gs lehine olduğunu okudum. Muhtemelen bu haciz durdurma meselesi o yüzdendir ?

Muhtemelen o sebepledir. Ancak Kap a yansıyan sözleşme detaylarında her şey açık açık yazıyordu, neden süreç uzadı ve paramızı alamadık üstüne birde yetkili mercinin raporu olumsuz oldu bilemiyorum. Resmi olarak haklı olan taraf biziz diye biliyorum, söke söke almamız gerekirken gs lehine karar çıkmasına çok şaşırdım. Dövlöt bözö boohmiii...
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Çok ilginç. Borçlu borcunu ödemediği için haklı mı görünüyor bu durumda ? Ne güzel dünya ya.
                        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Bu hisseye kim bu kadar yükleniyor ?
                          “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                          HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tarihsel olayları ogünün şartlarıyla değerlendirmek lazım..... siz bugünkü durumdan o güne pay çıkartıyorsunuz....

Bir kere daha söylüyorum ogünkü oyumun arkasındayım..... Şu nedenle :

Ogün elimizde ciddi 3 tane aday vardı....

1-Hakan Kulaçoğlu : Kazanacağını bilseydim Ona verebilirdim. Lakin kimse şans vermediği için elemek durumunda kaldım.

2-Muharrem Usta : Kendine dahi oy veremeyen , Trabzon piyasasında tanınmayan bir kişi idi. Uçaklar dolusu adam malum parti adına Onun için getirilmişti. Seçim günü x partisi adına muharrem Ustaya oy verilmem için arandım....hayatta en sinir olduğum şeylerden birisi dinin siyasete alet edilmesi ikincisi ise siyasetin spora karışmasıdır. geçen seçimde de bu yapıldı....Bizzat örnekleriyle yaşadım. bir gün bir ortamda oturup konuşma imkanı olursa sizede anlatırım. O gün Muharrem Usta bir yanlış yaptı zaten bu seçimdede yanlışlarının farkına vardığını hepimiz gördük.

3-Hacıosmanoğlu : elimizde tek aday olarak Hacıosmanoğlu kaldığı için Ona verdim. iyiniyetine güvendim. O günkü şartlarda oyumunda arkasındayım. Oyuma sahip çıkamadı ise bu benim suçum değil Onun ayıbı....

4-Cardozo konusunda yönetim tam gerçeği söylemiyor. teklifler var ancak doyurucu teklifler değil onun için satılmadı. Haberiniz olsun.
                            Haciosmanoglunun ilkokul mezunu olmamasi bile ona oy vermemek icin nedendi.
                            Trabzonda sokaktan herhangi bir serseri koysak ayni haciosmanoglu gibi davranirdi.
                            Iho her konusmasinda ben yetersizim diye bagiriyordu.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu özer değilmiydi zamanında bizi tercih etmeyip şikebahçe giden.sezon sonu mutlaka bu kulüpten defolup gönderilmelidir.

bende muhammetin yaptığının aynısını yapardım.
                              Takımdaki kavgalar artık can sıkmaya başladı. Artık neşter vurulmalı. Dingonun ahırı mı burası. Ne kadr külhanbeyi var bu takımda. Anlaşıldı bu futbolcu müsvetteleri küme düşürmeden rahat etmeyecekler. Muharrem usta daha ne bekliyorsun. Al neşteri eline. Kes artık sakat yerleri. Kim olutsa olsun takıma zarar veren gönderilsin. Bu seneki kaçıncı kavga olayı. Erkan ekici. Onur hurma. Özer medjani. Aykut marin. Özer muhammed. Nasıl bir kulüp olduk böylr.

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çok ilginç. Borçlu borcunu ödemediği için haklı mı görünüyor bu durumda ? Ne güzel dünya ya.
                                Buradaki sıkıntı şuydu. gs burakın sözleşmesindeki 5 milyon avro serbest kalma maddesini kullanıp burakı satın alınca, bizim yönetim de bu bedel+KDV diye gs hakkında yasal süreç başlatmıştı. Demek ki bilirkişi bonserviste KDV olmadığına hüküm verdi.

Benim aldığım herşeyden KDV alan devlet bonservisten KDV almıyor ya ne diyeyim.....
                                Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X