Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Buradaki sıkıntı şuydu. gs burakın sözleşmesindeki 5 milyon avro serbest kalma maddesini kullanıp burakı satın alınca, bizim yönetim de bu bedel+KDV diye gs hakkında yasal süreç başlatmıştı. Demek ki bilirkişi bonserviste KDV olmadığına hüküm verdi.

Benim aldığım herşeyden KDV alan devlet bonservisten KDV almıyor ya ne diyeyim.....
    kdv icinde 5milyon diyor gs, biz + kdv
    devlet öylede böylede vergisini alacak
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Buragın satılmasında Olay söyle biyük ihtimalle yurt dışı satışlarında artı kdv diye birsey yok bizimkiler buragı yurtdışına satıcagına cok emindi acıkca belirtmediler.

Yorum

• "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• arkadaşlar bugün Muharrem bey'le basketbol maçından önce 1 saat birarada bulunduk ...kendisi bu kadar soruna rağmen son derece pozitif ve heyecanlı ...ne sorduysak içtenlikle cevapladı.... uzun yıllar sonra camia üst düzey birini buldu, değerini bilelim....

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar bugün Muharrem bey'le basketbol maçından önce 1 saat birarada bulunduk ...kendisi bu kadar soruna rağmen son derece pozitif ve heyecanlı ...ne sorduysak içtenlikle cevapladı.... uzun yıllar sonra camia üst düzey birini buldu, değerini bilelim....
            Ne diyor abi küme düşme muhabbetine, basketbol takımının haline vs. özet geçseniz.
            Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne diyor abi küme düşme muhabbetine, basketbol takımının haline vs. özet geçseniz.
              küme düşme muhabbetine hiç girmedik, cardozo için resmi teklif yokmuş..oyuncuları değersizleştirmeyelim elimizdekilerin değerini bilelim dedi...ayrıca indirim yapılmış haliyle bile oyuncu mukavelelerinin çok yüksek olduğunu ifade etti...

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Konu Muharrem Usta olunca başkanı aradım 5 dakika. Dedim herhalde fotoğrafı adama çektirdiler.

En sonda sağdaki emiceyi tanıdım...

Yorum

• sayın başkanım muharrem usta

öylebir takım kurucaksın ki karşı takım trabzona geldiğine pişman olucak .fikstürde birsonraki hafta trabzonsporla karşılaşacağı için uykuları kaçıcak ve asla bize karşı maçboyunca pozüsyona bile giremicek.bunu başarabilirmisin?

ruhsuzların alayını kov bu takımdan .paragöz trabzonu kullanan sırtımızdan bedavadan yatarak para kazanan ruhsuz ve haysiyetsizleri kovucaksın bu takımdan .

bu takımda kalabilecek ruhu olan futbolcu en fazla 10 kişidir.elemeyi doğru yap başkanım.

akyazıyı doldurma formülünü bul bilet fiyatlarında uçma parayı düşünme o locaları icat edenler sana gerekli parayı kazandırır .bilet fiyatlarını istanbula endeksleme trabzon şehrindeki maddi durumu düşün .şampiyonluk herşeyden değerli değilmi?

bu takıma virüs kaçmış format lazım gerçek savaşçılar bul .asil trabzon kanı gibi savaşacak savaşçılar bul usta başkanım.

yine önerilerde bulunucam.

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Konu Muharrem Usta olunca başkanı aradım 5 dakika. Dedim herhalde fotoğrafı adama çektirdiler.

En sonda sağdaki emiceyi tanıdım...

Fotodakiler bizim yöneticiler. Hekimoğlu nun kolunu tutan asbaşkan Çubukoğlu. Hekimoğlu nun listesindeki Hüseyin Örs te orada.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Muharrem başkan bence çok iyi gidiyor arkadaşlar. Destek vermemiz lazım. Bu sezon kulübün mali sorunlarını toparlarsa önümüzdeki sezon için birkaç nokta transferle takımı arzu edilen başarıya ulaştıracaktır. Takımın başına Hami hoca yerine daha iyi birisini getirmeliydi. Bu noktada hata yaptı diyebilirim.

Yorum

• https://www.youtube.com/watch?v=3FYIEfvN6GM başkan konusuyor
                        You Will Never Walk Alone
                        Liverpool F.C

Yorum

• sıkılıyorum, bunalıyorum,tiksiniyorum...

biz nasıl bir kulüp olduk, nasıl bu hale geldik? sırf Trabzondan seçilip önemli bir mevki edindi diye fenerbahçeli bir kongre üyesini kulübün hamisi yapacak kadar, birliktelik toplantısını nerdeyse siyasi parti şovuna çevirecek kadar nasıl çürüdük? yoksa birliktelikten kasıt kendi aralarındaki birliktelik mi? ne gerek vardı böyle görüntüler, böyle fotoğraflar vermeye?

sonra ulan diyorum kendime, kapa gözlerini tıka kulaklarını al köfte ekmeğini git yarın o stada, boşver. senin nefes aldığın, özgür olduğun yer orası...
                          There is no spoon...

Yorum

• Eğer dogruysa Yumlu denen futbolcuyla(!) sözleşme uzatılmış hem de 1.5 milyon TL'ye vizyona yakışmayan hareket umarım yanlıştan döner

Sezon sonu gönderilmesi gereken adamla sözleşme uzatmakta neyin nesi

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Eğer dogruysa Yumlu denen futbolcuyla(!) sözleşme uzatılmış hem de 1.5 milyon TL'ye vizyona yakışmayan hareket umarım yanlıştan döner

Sezon sonu gönderilmesi gereken adamla sözleşme uzatmakta neyin nesi
                              +1
                              30 yaşına gelmiş bu adamdan medet umarlarsa ben de desteğimi çekerim

Yorum

• Yumlu hamlesi insanı kahrediyor şimdi bu çöplerin hepsi gidecek muhabbeti gelecek sezona hayal mi olucak vizyon falan nerde hikaye mi yoksa hepsi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X