Buradaki sıkıntı şuydu. gs burakın sözleşmesindeki 5 milyon avro serbest kalma maddesini kullanıp burakı satın alınca, bizim yönetim de bu bedel+KDV diye gs hakkında yasal süreç başlatmıştı. Demek ki bilirkişi bonserviste KDV olmadığına hüküm verdi.
Benim aldığım herşeyden KDV alan devlet bonservisten KDV almıyor ya ne diyeyim.....
kdv icinde 5milyon diyor gs, biz + kdv
devlet öylede böylede vergisini alacak
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Buragın satılmasında Olay söyle biyük ihtimalle yurt dışı satışlarında artı kdv diye birsey yok bizimkiler buragı yurtdışına satıcagına cok emindi acıkca belirtmediler.
arkadaşlar bugün Muharrem bey'le basketbol maçından önce 1 saat birarada bulunduk ...kendisi bu kadar soruna rağmen son derece pozitif ve heyecanlı ...ne sorduysak içtenlikle cevapladı.... uzun yıllar sonra camia üst düzey birini buldu, değerini bilelim....
arkadaşlar bugün Muharrem bey'le basketbol maçından önce 1 saat birarada bulunduk ...kendisi bu kadar soruna rağmen son derece pozitif ve heyecanlı ...ne sorduysak içtenlikle cevapladı.... uzun yıllar sonra camia üst düzey birini buldu, değerini bilelim....
Ne diyor abi küme düşme muhabbetine, basketbol takımının haline vs. özet geçseniz.
Ne diyor abi küme düşme muhabbetine, basketbol takımının haline vs. özet geçseniz.
küme düşme muhabbetine hiç girmedik, cardozo için resmi teklif yokmuş..oyuncuları değersizleştirmeyelim elimizdekilerin değerini bilelim dedi...ayrıca indirim yapılmış haliyle bile oyuncu mukavelelerinin çok yüksek olduğunu ifade etti...
öylebir takım kurucaksın ki karşı takım trabzona geldiğine pişman olucak .fikstürde birsonraki hafta trabzonsporla karşılaşacağı için uykuları kaçıcak ve asla bize karşı maçboyunca pozüsyona bile giremicek.bunu başarabilirmisin?
ruhsuzların alayını kov bu takımdan .paragöz trabzonu kullanan sırtımızdan bedavadan yatarak para kazanan ruhsuz ve haysiyetsizleri kovucaksın bu takımdan .
bu takımda kalabilecek ruhu olan futbolcu en fazla 10 kişidir.elemeyi doğru yap başkanım.
akyazıyı doldurma formülünü bul bilet fiyatlarında uçma parayı düşünme o locaları icat edenler sana gerekli parayı kazandırır .bilet fiyatlarını istanbula endeksleme trabzon şehrindeki maddi durumu düşün .şampiyonluk herşeyden değerli değilmi?
bu takıma virüs kaçmış format lazım gerçek savaşçılar bul .asil trabzon kanı gibi savaşacak savaşçılar bul usta başkanım.
Muharrem başkan bence çok iyi gidiyor arkadaşlar. Destek vermemiz lazım. Bu sezon kulübün mali sorunlarını toparlarsa önümüzdeki sezon için birkaç nokta transferle takımı arzu edilen başarıya ulaştıracaktır. Takımın başına Hami hoca yerine daha iyi birisini getirmeliydi. Bu noktada hata yaptı diyebilirim.
biz nasıl bir kulüp olduk, nasıl bu hale geldik? sırf Trabzondan seçilip önemli bir mevki edindi diye fenerbahçeli bir kongre üyesini kulübün hamisi yapacak kadar, birliktelik toplantısını nerdeyse siyasi parti şovuna çevirecek kadar nasıl çürüdük? yoksa birliktelikten kasıt kendi aralarındaki birliktelik mi? ne gerek vardı böyle görüntüler, böyle fotoğraflar vermeye?
sonra ulan diyorum kendime, kapa gözlerini tıka kulaklarını al köfte ekmeğini git yarın o stada, boşver. senin nefes aldığın, özgür olduğun yer orası...
Yorum