İlk olarak slmn tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
-
İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta bizi mi kandırıyor bu konuda çözemedim..
Onun için böyle yapıyor diye düşünüyorum.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Başkan en son tv röportajında bunu açıklamıştı: Önceki dönem inceleniyor, eğer bir usülsüzlük varsa açıklanır ve hesabı elbette sorulur dediTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Usulsüzlük tespit edilirse geriye dönüş işlem yapılabiliyor. Ama burada önemli olan kullanılan maddi kaynakların usulüne göre harcanmış olsa bile yanlış politikalar yüzünden Trabzonspor'a koca bir külfet olarak dönmesidir.
İşte ibra olayı bu yüzden önemliydi ve ne Usta ne de Hekimoğlu, kongreyi takip edebildiğimiz oranda oylamada yer almadı.
İbra edilen bi önceki yönetim usulsüzlük konusu dışında hesap vermeyecek maalesef.
Bu sebeple başkan olan Usta'nın o oylamaya neden katılmadığını merak ediyorum sadece.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta 'ya birileri bu konuyu kaşıma dedi....
Onun için böyle yapıyor diye düşünüyorum.
İho'nun Reza Zarrab tan destek aldığı biliniyor.eğer zarrabın kara parası klübe giriyorsa saraydan üstüne gitmeyin mesajı gelmiş olabilir...
Yorum
-
önümüzdeki yıl yeni takım kurma yeni hoca vs yarışmacı takım olmak zor
söylem ondan sonraki yıl içinse olabilir
önümüzdeki yıl için bu yarı kullanılmalı idi
futbolda al otursun koy oynasın
hepsini doğru yere yerleştir takım olsunlar sadece fm de olur....
takımların önceleri göstergeleri bir arada oynama pratiği olmalıdır...
sonuç olarak sitedeki mesajı ben anlamadım...En son S.Seymen tarafından düzenlendi; 05.02.2016, 17:36.çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
-
Ibra kadar saçmasapan bir sistem görmedim ben. Adam geldi 2.5 yılda 300 Milyon taktı, kitabına uydurunca eller ibra için kalkıyor. Kalkan eller de delegeye ait. Delege niye oyluyor ibrayı ? Böyle saçma şey mi olur ? Ibra' yı Divan kurulu yapmalı. Tek tek incelemeli herşeyi.
Şu dernek statüsü var oldukça bir Iho gider, bir Iho gelir. Olan bize olur. Adam 2.5 yılda piyango gibi yaşam sürdü. Hayalim Trabzonspor başkanlığı demişti, adamın hayalini gerçekleştirdik. Krallar gibi yaşadı gitti. En sonunda koyduğu 3-5 kuruşu da almayı unutmadı. İnsanda biraz utanma olur.En son kyodou tarafından düzenlendi; 05.02.2016, 18:18.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleönümüzdeki yıl yeni takım kurma yeni hoca vs yarışmacı takım olmak zor
söylem ondan sonraki yıl içinse olabilir
önümüzdeki yıl için bu yarı kullanılmalı idi
futbolda al otursun koy oynasın
hepsini doğru yere yerleştir takım olsunlar sadece fm de olur....
takımların önceleri göstergeleri bir arada oynama pratiği olmalıdır...
sonuç olarak sitedeki mesajı ben anlamadım...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum