Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu iho denen kişi klüpten 450 bin tl lik senet mi çek mi ne almış başkan demişti. Sadri Şener'e çamur atıyodu ya kendisi Sadri başkan kaç milyon tl hibe

etmişti benim bildiğim değil mi ? Sonra tuttu dava açtı. Sözde baksan Trabzonsporlulukla mangal da kül bırakmaz.Böyle Rezil başkanı inşallah bir daha

bu camia görmez. Bizim bütün sıkıntılarımızın sebebi iho'dur. O yüzden Muharrem Usta'yı desteklememiz lazım. Sabretmemiz lazım.
    Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• başkanın söylemleri şimdiye kadar çok iyi.. buna kimsenin itirazı olamaz.. mali disiplin şart.. fakat mali disiplin için sadece giderlerin düşürülmesi yetmez.. uefa kriteri borcun ne kadar olduğuna bakmıyor.. gelirlerin giderleri karşılama oranına bakıyor.. gelirlerin artırılması asıl amaç olmalıdır.. bunun için de sportif başarı şart.. kimse akhisara elenen bir takımın formasına para vermez..

bu noktada başkanın en büyük hatası hami hamlesi olmuştur.. bunu ilerleyen günlerde herkes anlayacak ama iş işten geçmiş olacak.. bu sene bu kadroyla kupayı alsak ve ilk 4'e girsek gelirimizi oldukça artırabilirdik.. ama şimdi çok zor..
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Başkan, kulübe toplu şekilde üye yapılan, aidatları 3. kişilerce ödendiği tespit edilen üyelerin üyeliklerini iptal et. Bu kişileri klüpten içeri dahi sokma. Taraftar gruplarının menfaatlerini kes at. Trabzonspor'a en büyük iyiliği yapmış olursun inan

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O konu hakkında hiçte iyi şeylere rastlamadım bugün...

Neyse arkadaşların morali bozulmasın......
          Abi bilgilendirir misiniz lütfen. Bu konu benim için daha önemli keza.

Yorum

• Sahibinin ihtiyaçlarını karşılamayan her şey ters tepkiye maruz kalır. Sahibinin ihtiyacını karşılayamayan bir araba satılır, bir ev satılır, bir dolap değiştirilir.

Trabzonsporun sahibi olan Trabzonspor taraftarının da ihtiyaçlarını karşılamayan bu takım yoğun tepkiye maruz kalıyor. Sabırsızlık üst seviyede. E, Trabzonspor taraftarı kadroya direkt müdahale de edemeyince ipleri kendi eline göremiyor.

Bu konu İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde ayyuka çıkmıştı. Taraftar hiçbir konuda fikir belirtemiyor, kulüple tamamen bağımsız hareket ediyordu. Ancak bu hatalara düşmemekte ısrarlı olan ve şu ana kadar da bunda son derece başarılı olan Muharrem Usta, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bu hatasını direkt fark edip bu konuda bir nebze de olsa taraftarla kulübün arasında bir bağ olduğunu taraftara hisettirdi/hissettiriyor.

Taraftar artık sabredemiyor çünkü mevcut takım ihtiyaçları karşılayamadığı gibi, zarar da vermeye başladı. Ümit verici yönleri artık yok oluyor. Ruhsuzluk, sistemsizlik ve sabırsızlık üçgeni bir araya gelince Trabzonsporun sonunu getirebilecek bir tehlike ortaya çıkmış oluyor dolayısıyla.

İşte tam da burada Muharrem Usta'nın yürüteceği politika çok ama çok önemli. Başarıya tabir-i caizse kurt gibi aç ve beklentiye açık bir taraftar topluluğunu bir yandan sakin tutup, bir yandan onlardan sabır dilemek zorunda. Taraftar en azından kulübün sistematiğinin oturması yolunda yeni yönetimden birkaç adım gördüğü için de mutlu sayılır. Muharrem bey ve ekibi ümid vaad ediyor.

Umarım taraftarımız olağanın çok dışında olan "sabır" kelimesini kendi benliğine katıp bunu kabul eder de her şey düzelme sürecine girer.
            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Konu ile alakası yok ancak merak ettim.trabzondaki renktaşlar daha iyi bilir.c.hekimoğlunun bu kadar oy alma nedeni neydi? Usta kadar vizyon sahibi miydi acaba? Gerçi ben öyle düşünmüyorum ama taraftarın hekimoğluna bakışı nedir?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi bilgilendirir misiniz lütfen. Bu konu benim için daha önemli keza.
              1-Hekimoğlu'nun çok oy alma nedeni her kesimden her renkten belirli oy potansiyeline sahip insanları yönetimine koymasıydı. Çok önceden seçime katılması , halkla sıcak ilişkiler kurması mesfe tanımaması da diğer önemli nedenlerdi. Lakin kazansaydı muhtemelen ilk yönetim toplantısında fireler olucaktı. Çünkü Fatih Balta arkadaşımızın dediği gibi " Meydan Parkı'nda bir çay içemeyecek insanların" toplantığı bir listenin uzun ömürlü hizmet etmesini beklemek masaldı.

2- Diğer sorunun cevabı ise ; Geçmiş dönemde yapılan hatalar ve ynetim yanlışlarıyla ilgili herhangi bir cezai işlem için müracaatta bulunmayacak bu kadar söyliyeyim.

dünkü yönetim kurulu toplantısının tutanaklarını okuyun ne demek istediği anlayacaksınız
              En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 04.02.2016, 08:09.
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                1-Hekimoğlu'nun çok oy alma nedeni her kesimden her renkten belirli oy potansiyeline sahip insanları yönetimine koymasıydı. Çok önceden seçime katılması , halkla sıcak ilişkiler kurması mesfe tanımaması da diğer önemli nedenlerdi. Lakin kazansaydı muhtemelen ilk yönetim toplantısında fireler olucaktı. Çünkü Fatih Balta arkadaşımızın dediği gibi " Meydan Parkı'nda bir çay içemeyecek insanların" toplantığı bir listenin uzun ömürlü hizmet etmesini beklemek masaldı.

2- Diğer sorunun cevabı ise ; Geçmiş dönemde yapılan hatalar ve ynetim yanlışlarıyla ilgili herhangi bir cezai işlem için müracaatta bulunmayacak bu kadar söyliyeyim.

dünkü yönetim kurulu toplantısının tutanaklarını okuyun ne demek istediği anlayacaksınız
                Vay be. Gitti paralar yani. Suyunu çekti bu kadar basit yani. Şimdi bu zihniyete nasıl güveneceksiniz sorması ayıp. Usta nın da vizyonu bu kadar mı yani??

adam 3 senede 250 milyon koydu bize geçti sorgu sual yok taraftar oralı değil yönetim incelettirmiyor ohh ne ala. Az bile yapmış iho o zaman. Helal olsun adama cukkayı vurdu geçti

Yorum

• Amacına ulaştı, futbol takımına başkan oldu. Basketbol takımı artık umrunda değil. Kendi evinde en kritik maçta 33 fark yemenin izahını bekliyoruz. Bekliyoruz derken lafın gelişi, kimse önemsemiyor. Tıpkı iki yıl önceki gibi... Başladığımız yere döndük diyebiliriz.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Amacına ulaştı, futbol takımına başkan oldu. Basketbol takımı artık umrunda değil. Kendi evinde en kritik maçta 33 fark yemenin izahını bekliyoruz. Bekliyoruz derken lafın gelişi, kimse önemsemiyor. Tıpkı iki yıl önceki gibi... Başladığımız yere döndük diyebiliriz.
                    Amacına ulaştı, futbol takımına başkan oldu ve artık sorumlulukları daha da çoğaldı. Destek olması gereken dev iki kulüp var artık. Ekonomisini düzeltmesi gereken, transferini, hocasını düşünmesi gereken dev iki kulüp. Bu dönem herkes için zorlu geçecektir buna sabır göstermeliyiz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Başkan ve yönetimden yetkili birinin burada yazılanlardan haberi olduğunu umaraktan şunu sormak isterim.

İbra toplantısına Usta ve Hekimoğlu neden katılmamışlardır? Kongre öncesi yapılan kahvaltının bunda payı var mıdır? Boş yere yitip giden milyon tl ler için başkan olarak Usta'nın hukuk önünde ne gibi çalışması vardır ya da çalışması var mıdır?
                      Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• [MENTION=46300]AhmetG.[/MENTION] İbra edilmedi diyelim ne gibi yaptırımlar uygulanacak ihoya?

Son sorduğunuz konuyla alakalı izlediniz mi bilmiyorum ama başkan telegolde söyledi, şu an bağımsız denetçiler inceleme yapıyor, iho zamanında usulsüzlük tespit edilirse iho mahkemeye verilecek.
                        Mustafa Yumlu.

Yorum

• [MENTION=27997]slmn[/MENTION] usulsüzlük yapma biraz daha farklı bir olay kulübün ibra edilmesi olayıyla.

İbrada usulsüzlükte etkili olduğu kadar maddi kaynakların nasıl kullanıldığı da önemlidir. Tarihin en kalabalık kongresini gerçekleştirip, iki aday ve takipçilerinin destekleriyle rahat bir şekilde ibra edilmeyecek bir yönetim varken Usta bu oylamaya neden katılmamıştır? Bunu merak ediyorum.

Şuan yapılan incelemenin ibrayla ilgisi yok. Bildiğim kadarıyla ibra edilen bir yönetime ibra konusuyla ilgili geriye dönük yaptırım uygulanamıyor. Yanlışsam düzeltin.
                          Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Başkanımızın mesajı

Kararlılıkla ve emin adımlarla planladığımız projelerimizi yavaş yavaş hayata geçirdiğimizi, bunları gerçekleştirirken de en önemli aktörlerimiz olan futbolcularımızın bu planlamadaki rollerinin çok büyük olduğunu söylemek isterim. İlkeli, karakterli, gelecek projemize inanan ve saygı duyan futbolcularımız bizimle birlikte bu heyecanı yaşamak için ellerini taşın altına sokarak büyük bir özveri gerçekleştirdiler. Bir kez daha onlara teşekkür ediyorum. Biliyoruz çok iç açıcı bir durumda değiliz ancak üst düzey bir kararlılıkla bu vaziyetin üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Görevi devraldığımızdan bu yana ciddi anlamda yol kat ettik, etmeye de devam ediyoruz. Daha yapacak çok işimizin olduğunun da farkındayız. Geçiş dönemi olarak adlandırdığımız bu dönemde ekonomik dengeyi sağladıktan sonra derlenip, toparlanıp, yeni bir ruhla ileriye dönük hamlelerin başlayacağı yükselme dönemine adım atmak istiyoruz. Yeni stadyum, iddialı bir takım ve zirve planımız bu dönem için hedeflerimiz olacak. Bu planlamalar ışığında 2017-2018’in camiamızın da büyük desteğiyle yeniden eski günlerine dönmüş ve başarı odaklı bir sezon olacağına inancımız tamdır. Sizlerin desteği bizlere her zaman güç katacaktır.

Unutmamalıyız ki;

Doğru adımları sabırla atanlar sistem oturana kadar zorluklarla yüzleşirler. Başarmak için başka yol yoktur.

Resmi Site
                            .

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [MENTION=46300]AhmetG.[/MENTION] İbra edilmedi diyelim ne gibi yaptırımlar uygulanacak ihoya?

Son sorduğunuz konuyla alakalı izlediniz mi bilmiyorum ama başkan telegolde söyledi, şu an bağımsız denetçiler inceleme yapıyor, iho zamanında usulsüzlük tespit edilirse iho mahkemeye verilecek.
                              İlk olarak AhmetG. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [MENTION=27997]slmn[/MENTION] usulsüzlük yapma biraz daha farklı bir olay kulübün ibra edilmesi olayıyla.

İbrada usulsüzlükte etkili olduğu kadar maddi kaynakların nasıl kullanıldığı da önemlidir. Tarihin en kalabalık kongresini gerçekleştirip, iki aday ve takipçilerinin destekleriyle rahat bir şekilde ibra edilmeyecek bir yönetim varken Usta bu oylamaya neden katılmamıştır? Bunu merak ediyorum.

Şuan yapılan incelemenin ibrayla ilgisi yok. Bildiğim kadarıyla ibra edilen bir yönetime ibra konusuyla ilgili geriye dönük yaptırım uygulanamıyor. Yanlışsam düzeltin.
                              Arkadaşlar havanda su dövüyoruz maalesef....

02.02.2016 tarihinde yapılan genel kurulun Kap 'ta yayınlanan ekindeki 6.maddeye göre.....

01.06.2014-31.05.2015 dönemini kapsayan faaliyetler dolayı eski yönetim ibra edildi..
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Yani ibra edilmesiyle birlikte başkanın TVde açıkladığı usulsüzlük tespit edilirse mahkeme yolunun hiç bir anlamı kalmamış mı oluyor?
                                Mustafa Yumlu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X