Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yani ibra edilmesiyle birlikte başkanın TVde açıkladığı usulsüzlük tespit edilirse mahkeme yolunun hiç bir anlamı kalmamış mı oluyor?
    ileride teorik olarak mahkemeye verilebilir ama önce genel kurulda sonra yönetim kurulu toplantısında ibra edilen bir yönetimin hala mahkemeye verileceğini düşünmek saflık olur diye düşünüyorum.....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Usta bizi mi kandırıyor bu konuda çözemedim..
      Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Usta bizi mi kandırıyor bu konuda çözemedim..
        Usta 'ya birileri bu konuyu kaşıma dedi....

Onun için böyle yapıyor diye düşünüyorum.
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Başkan en son tv röportajında bunu açıklamıştı: Önceki dönem inceleniyor, eğer bir usülsüzlük varsa açıklanır ve hesabı elbette sorulur dedi
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Usulsüzlük tespit edilirse geriye dönüş işlem yapılabiliyor. Ama burada önemli olan kullanılan maddi kaynakların usulüne göre harcanmış olsa bile yanlış politikalar yüzünden Trabzonspor'a koca bir külfet olarak dönmesidir.
            İşte ibra olayı bu yüzden önemliydi ve ne Usta ne de Hekimoğlu, kongreyi takip edebildiğimiz oranda oylamada yer almadı.
            İbra edilen bi önceki yönetim usulsüzlük konusu dışında hesap vermeyecek maalesef.

Bu sebeple başkan olan Usta'nın o oylamaya neden katılmadığını merak ediyorum sadece.
            Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Usta 'ya birileri bu konuyu kaşıma dedi....

Onun için böyle yapıyor diye düşünüyorum.

İho'nun Reza Zarrab tan destek aldığı biliniyor.eğer zarrabın kara parası klübe giriyorsa saraydan üstüne gitmeyin mesajı gelmiş olabilir...

Yorum

• Başkan hastaneye kaldırılmış, gripmiş sanırım. Geçmiş olsun, Allah acil şifa versin inşAllah..
                Sadece Trabzonspor..

Yorum

• bjk yönetimi

ustada bu yolda ilerliyor
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• önümüzdeki yıl yeni takım kurma yeni hoca vs yarışmacı takım olmak zor

söylem ondan sonraki yıl içinse olabilir

önümüzdeki yıl için bu yarı kullanılmalı idi

futbolda al otursun koy oynasın

hepsini doğru yere yerleştir takım olsunlar sadece fm de olur....

takımların önceleri göstergeleri bir arada oynama pratiği olmalıdır...

sonuç olarak sitedeki mesajı ben anlamadım...
                    En son S.Seymen tarafından düzenlendi; 05.02.2016, 17:36.
                    çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                    RİLKE

Yorum

• Ibra kadar saçmasapan bir sistem görmedim ben. Adam geldi 2.5 yılda 300 Milyon taktı, kitabına uydurunca eller ibra için kalkıyor. Kalkan eller de delegeye ait. Delege niye oyluyor ibrayı ? Böyle saçma şey mi olur ? Ibra' yı Divan kurulu yapmalı. Tek tek incelemeli herşeyi.

Şu dernek statüsü var oldukça bir Iho gider, bir Iho gelir. Olan bize olur. Adam 2.5 yılda piyango gibi yaşam sürdü. Hayalim Trabzonspor başkanlığı demişti, adamın hayalini gerçekleştirdik. Krallar gibi yaşadı gitti. En sonunda koyduğu 3-5 kuruşu da almayı unutmadı. İnsanda biraz utanma olur.
                      En son kyodou tarafından düzenlendi; 05.02.2016, 18:18.
                      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        önümüzdeki yıl yeni takım kurma yeni hoca vs yarışmacı takım olmak zor

söylem ondan sonraki yıl içinse olabilir

önümüzdeki yıl için bu yarı kullanılmalı idi

futbolda al otursun koy oynasın

hepsini doğru yere yerleştir takım olsunlar sadece fm de olur....

takımların önceleri göstergeleri bir arada oynama pratiği olmalıdır...

sonuç olarak sitedeki mesajı ben anlamadım...
                        Doğru bir şekilde temeli atılan takım iyi bir yönetimle ilk senesinden gösterir kendini türkiye liginde. Tamamen birbirinden bağımsız aşamalar olmayacak takımın kurulması ve yarışması.iç içe geçecek ve düşünülenden daha erken hedefe oynayacağız , bunu hep birlikte göreceğiz. Dikkat edilmesi gereken nokta su. Sadri sener gibi aceleci davranıp hemen ilk senesinde hocayı degistirilmemeli yönetim, kötü bir periyot yaşanırsa. Arkasında durulmali.

Yorum

• Geçmiş olsun başkanım

Yorum

• Texeira satıldı, Fred'de dopingten 1 yıl men yemiş, daha ne bekliyorsun Luce?
                            Mustafa Yumlu.

Yorum

• Bunu bugün izledim.Sana helal olsun başkan...

Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• şu kazanma sanati filmini muharrem usta ve teknik ekibe seyrettirmek lazım.. kısıtlı bir bütçeyle yoktan var ederek zengin kulüplere meydan okuma..
                                En son Jedi tarafından düzenlendi; 05.02.2016, 18:58.
                                County of Essex

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X