Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Medyada Başkan ile ilgili önlerinde yarım sezonda kimlerle şampiyonluk yolunda ilerleyeceklerinin kararlarını vereceklerine dair haberler var.

Her yeni yönetim, bir değişim yönetimi altındaki çalışanlar için bir şanstır tekrar ve sıfırdan başlayarak kendilerini ispat etmek, gerçek karakterlerini göstermek için.

Zaman içinde çalışanlar ile yönetim arasında çeşitli sebeplerle gönül koymalar, inatlaşmalar, küsmeler olabilir, ancak bu gibi kısır döngü değişmezler insanların kalitesiz, değersiz olduğunu göstermez ki seçilip, iyice araştırılıp (muhtemelen) alınıp sisteme dahil edilmişlerdir.

Futbola ve özelde TS'ye gelirsek....

Başkan futbolculara yukarıda söylediklerime benzer olarak yeni bir şans vermek istiyor gerçek karakterlerini ortaya koymak için. Bunu değerlendirebilenler ile yola devam edecekler anladığım.

Benim dikkat çekmek istediğim şu;

Başkan muhtemelen futbolcular ile kamp döneminde biraraya gelecek ve onlara bu isteğini bir yemekli toplantıda, topluluk önünde , genel ve geleneksel , klasik bir açıklama yapacak muhtemelen, ancak bana göre Başkan ve ekibi futbolcular ile tek tek görüşüp ve sorunlarına ilişkin yaptıkları analiz, çalışmaları (böyle bir çalışma yaptılar mı bilemiyorum, ancak işini profesyonel manada yapmaya çalışan bir ekip görüntüsü çizdiler şimdiye kadar ) birebir futbolculara aktarmaları.

Örneğin; X futbolcuya " senin şöyle bir ailevi/sağlık sorunun olduğunu öğrendik, çözmeye çalışacağız ve senden bu sorunlarından en kısa sürede kurtulup projeye sahip çıkmanı ve değişmez elemanı olmanı istiyoruz..."

...veya

Y futbolcuyla " biz senin ne kadar karakterli bir futbolcu olduğunu biliyoruz, ancak eski yönetim ve hoca ile veya yöneticinin, idarecinin biri ile şöyle bir sorununuz olmuş, bu şekilde davranmaya devam edeceksen biz seninle çalışamayız, kendini düzeltmen ve bizimle çalışmak istediğini göstermen lazım" ,

...ya da

Z futbolcuyla " biz altyapıya, gençlere önem veren bir model getirmek istiyoruz , geçmiş yönetimle bu istense de gerçekleştirilmemiş olabilir, ancak bizim projemiz bu, hocamızla da görüştük, daha fazla maç yapma ve kendini geliştirme fırsatını fazlası ile yakalayacaksın, ilerde ilk 11'in değişmezleri arasında olmanı bekliyoruz" gibi motivasyonların tek tek her bir futbolcu ile ayrı ayrı görüşülüp bütünlük sağlanmalı , halen arızalar olmaya devam ederse sistemin dışına atılmalı.
    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Yukarda 2017-2018 sezonu 50. Yıl mıdır deniyor abi boşverin bu hesabı şampiyon olalımda

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• sosyal medyada etkili değiliz başkan haklı. Arık büyüklüğünüz sosyal medyadaki kalabalık ve etkinliğinizle paralel olmak zorunda...

Yorum

• Şike savaşcısı iho zamanıdna resmi siteye defalarca başarılarımız kısmına 2010 2011 ŞAMPİYONLUĞU'nun yazılması yönünde mesaj atıldı fakat hiç umursanmadı bile

Trabzonspor TV Geliyor.
          Trabzonspor WEB sitesi yenilenecek.
          Trabzonspor Twitter ve Facebook üstünde de söz sahibi olmak istiyor..

Marka olma yolundayız gerçekden. Tebrik ederim
          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Şikeyi kapatmaya geliyor diye Muharrem Bey'e zamanında oy vermeyenler de en az İho kadar bugünkü durumun sebebidirler. Hiç kusura bakmasınlar.
            En son Oruç tarafından düzenlendi; 25.12.2015, 10:40.
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kongre süresince arkadaşlarla günlerce istişare ettik.....

Mevcut adayları tarttık biçtik...

Sonunda Muharrem Usta!da karar kıldık.

Tercihimiz nedeniyle arkadaşlarımız ve aiblerimiz tarafından eleştirildik.... Hatta gönül koyanlar bile oldu....

Gelinen süreçte şöyle bir durum oldu....

Dün sabah saatlerinde Trabzonspor Dergisi ile ilgili klübümüze bir mail attım.

Bir kaç gün içinde bir mail cevabı gelir diye düşünüyordum. Akşam saatlerinde Trabzonspor'un üst düzey bir yönetici tarafından cep telefonumdan arandım.

Gönderdiğim mail için çok teşekkür ettiler. İlk yönetim kurulu toplantısında yazdıklarımın gündeme geleceğini beyan ettiler. Ancak daha elzem konular olduğundan direkt sonucu almanın biraz zaman alacağını söylediler.

Daha öncede klübe defalalarca bu konuda arayan ,mail atan , faks çeken birisi olarak ilk sefer bu kadar ilgi gördüğümü söyleyebilirim.

Trabzonspor taraftarının ilgisiyle yöneticilerinin bilgisiyle yücelir.

Gıyabında yönetime bir kez teşekkürlerimi sunuyorum....

Helal olsun....
              Vay be!
              Hamiş

Yorum

Tercihimiz nedeniyle arkadaşlarımız ve abilerimiz tarafından eleştirildik.... Hatta gönül koyanlar bile oldu....

Bir kaç gün içinde bir mail cevabı gelir diye düşünüyordum. Akşam saatlerinde Trabzonspor'un üst düzey bir yöneticisi tarafından cep telefonumdan arandım.

Gönderdiğim mail için çok teşekkür ettiler. İlk yönetim kurulu toplantısında yazdıklarımın gündeme geleceğini beyan ettiler. Ancak daha elzem konular olduğundan direkt sonucu almanın biraz zaman alacağını söylediler.

Daha öncede klübe defalalarca bu konuda arayan ,mail atan , faks çeken birisi olarak ilk sefer bu kadar ilgi gördüğümü söyleyebilirim.

Helal olsun....

Bu mesajdan defalarca alıntı yapılıp teşekkür edilmeli.

Zaten yapılması gereken yapıldığı için değil. Şimdiye kadar zaten yapılması gerekeni sadece bu yönetim yaptığı için teşekkür edilmeli. Yönetimin bunları görüp taraftarın aslında neler beklediğini görmesi için bu mesaj gündemde kalmalı.

Böyle küçük ve dikkatlerden kaçan şeyler düzeltildikçe daha kaliteli yönetilen bir kulüp olacağız. Dergiden formanın renklerinin ve tasarımının düzgün olmasına, Akyazı için önerilerden değişik taraftar projelerine kadar her birisi değerlendirilerek taraftarın enerjisi ve potansiyeli kulübe yansıtılmalı.

Böyle devam.
                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

Tercihimiz nedeniyle arkadaşlarımız ve abilerimiz tarafından eleştirildik.... Hatta gönül koyanlar bile oldu....

Bir kaç gün içinde bir mail cevabı gelir diye düşünüyordum. Akşam saatlerinde Trabzonspor'un üst düzey bir yöneticisi tarafından cep telefonumdan arandım.

Helal olsun....
                  Ben de Yiğit Oğuz Duman'a stadyumla ilgili görüşlerimizi içeren bir rapor yolladım. Akşamına cevap geldi ama Zeki Bey'den çok umutlu değilim, yine de bekliyoruz

"Bekir bey öncelikle bu insiyatifinizden dolayı gönülden teşekkür ederim

Bu kulüp sizler gibi gönüllüler sayesinde bu kadar büyük işte. Öyle hissediyorum.

Bu çalışmayı da staddan sorumlu olarak görevlendirilen yönetim kurulu üyemiz Zeki beye iletiyor olacağım. Mutlaka ilgilenecektir.

Sizle de en yakın zamanda görüşürüz inşallah

Selamlar, iyi çalışmalar

Yiğit"

Yorum

• Usta Şikeyi kapatacak diyenler utanmışlar Mıdırlar acaba? Resmi sitemize birilerinin gözüne soka soka 2010-2011 son şampiyonluk yazıldı.
                    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben de Yiğit Oğuz Duman'a stadyumla ilgili görüşlerimizi içeren bir rapor yolladım. Akşamına cevap geldi ama Zeki Bey'den çok umutlu değilim, yine de bekliyoruz

"Bekir bey öncelikle bu insiyatifinizden dolayı gönülden teşekkür ederim

Bu kulüp sizler gibi gönüllüler sayesinde bu kadar büyük işte. Öyle hissediyorum.

Bu çalışmayı da staddan sorumlu olarak görevlendirilen yönetim kurulu üyemiz Zeki beye iletiyor olacağım. Mutlaka ilgilenecektir.

Sizle de en yakın zamanda görüşürüz inşallah

Selamlar, iyi çalışmalar

Yiğit"
                      Şöylede bir durum var....

Klüp şu an yıkılmak üzere olan binayı yeniden inşa ediyor....

Yöneticilerin bir kısmı il dışında bakanlık bakanlık dolaşıyor...

diğerleri içeride çalışıyor...

yani her saniye bize cevap veremeyebilirler vakit oldukça nitelikli taraftar ile iletişime geçeceklerdir.

bunuda gözardı etmeyelim lütfen
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Şöylede bir durum var....

Klüp şu an yıkılmak üzere olan binayı yeniden inşa ediyor....

Yöneticilerin bir kısmı il dışında bakanlık bakanlık dolaşıyor...

diğerleri içeride çalışıyor...

yani her saniye bize cevap veremeyebilirler vakit oldukça nitelikli taraftar ile iletişime geçeceklerdir.

bunuda gözardı etmeyelim lütfen
                        Tabii ki.

Yalnız Zeki Bey sosyal medyada olsa işimiz daha kolay olabilirdi

Yorum

• yönetim taraftarın isteklerine karşılık veriyor bu sinerjiyi tavan yaptırır.. bir de şu 2132465321 tane taraftar grubuna el atılsa her ne kadar karşı olsamda herhangi bir yönetimin taraftar gruplarına müdahalesine işin cılkı çıktı Trabzon'da sanki birileri böl parçala yönet yaptı hiç bir şeye tepki koyulmuyor böyle olunca..
                          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Bi programa ciksada izlesek, özledim valla [emoji1]
                            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Çok güzel şeyler oluyor böyle devam Muharrem Başkan arkandayız sonuna kadar...
                              -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Bazı şeyler hiç değişmemeli başkanım.Uy aha şarkısına devam kararı aldığınız için sizi tebrik ediyorum ama böyle bir konunun hiç gündeme gelmemesi gerektiğini de söylemeden edemeyeceğim.
                                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X