İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecelil hekimoglu coktan yenılgıyı kabullenmıs hatta yenı baskanla maç bile izlemişler .
Ama fanları hala hazmedememiş olayı
Muharrem Usta Türk Spor Tarihinde Başkanlık seçiminde en yüksek oyu aldı ise , Celil Beyde 2.oyu aldı.....
3000 küsür oy rekor bir oydur....
Ve katıldığı seçimde Trabzonsporla birlikte kimsede kaybetmemiştir.... ( İhoyu saymıyorum )Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1. Benim hatirladigim kadariyla, fb gs bjk 100.yillarinda sampiyon oldular, Usta baskan 2 bölümden falan bahsetti ama emin degilim... en azindan 100.yillarinda hepsi sampiyon oldu/yapildi... sonra ya da önce de olmus olabilirler...
2. 2017-2018 50.yilimiz falan degil, 101 olur o... kupayi aldiginda kaçinci yil ona bakarim ben... hedef 2016-2017 olmali eger maksat 50.yil ise“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
İlk olarak drose61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemirören'den sonra Fikret Orman nasıl etki yaptıysa Beşiktaş'a, iho'dan sonra başkanımız da aynı etkiyi yapacak inşallah. Üslup değişimi bile yeterli sevinmeye.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleusta orman'ı yöneticilik ve futbol bilgisi olarak ikiye katlar.o yüzden iki kat yüksek bir performans bekliyorum.
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1. Benim hatirladigim kadariyla, fb gs bjk 100.yillarinda sampiyon oldular, Usta baskan 2 bölümden falan bahsetti ama emin degilim... en azindan 100.yillarinda hepsi sampiyon oldu/yapildi... sonra ya da önce de olmus olabilirler...
2. 2017-2018 50.yilimiz falan degil, 101 olur o... kupayi aldiginda kaçinci yil ona bakarim ben... hedef 2016-2017 olmali eger maksat 50.yil iseArkadaşlar şampiyon olalımda ne zaman olursa olsun, 2017 veya 2018 fark etmez, en iyisi biz iki sezondada şampiyon olalım, hatta ondan sonraki 2018-2019 sezonunda da bu sefer ** yıldız mücadelesi veririz.
İnşallah.
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet haklısınız. Şimdi kontrol ettim. 2002-2003 Bjk 2006-2007 sezonu fb.
Gs ise 2005-2006 senesinde şampiyon olup bundan pay çıkartmaya çalışmıştı şampiyonluk 2006 senesinde belli olmasına rağmen.inanilmazi basarmak olurdu o
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaci olan millet önümüzdeki sezonu 50 yil olarak aciklamasi
ilk sezonumuz 1967-68
48.sezonu oynuyoruz
önümüzdeki sezon 49
ustanin vaadi 50. yilimiz
yani 2017-2018 sezonu
insanimizda matematik sorunu varkurulus 1967 mi ? 2017 50.yil mi ? tamam o zaman mesele bu kadar basit, kupayi 2017'de kaldirip 50.yilimizda sampiyon olduk diyecegiz, InsaALLAH
İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1967 yılı referans alındı ve 2017 yılının içerisinde bulunduğu iki sezonda 50. yıl kapsamında hedeflere dahil edildi.51 olur 2018'de kupa allirsan... 2 bölümmüs te 2017'nin yer aldigi 2 seneymis te, yemezler
haaaa illa 2017'de olalim demiyorum varsin 2018'de olalim 2020'de olalim ama 2018'i 50.yil diye yutturmasin bize abskan benim demek istedigim sadece bu
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Celil Bey'in yenildiğini düşünmüyorum....
Muharrem Usta Türk Spor Tarihinde Başkanlık seçiminde en yüksek oyu aldı ise , Celil Beyde 2.oyu aldı.....
3000 küsür oy rekor bir oydur....
Ve katıldığı seçimde Trabzonsporla birlikte kimsede kaybetmemiştir.... ( İhoyu saymıyorum )
İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman 2017-2018 sezonunda 2017 yılı bitmeden ilk yarı sonunda şampiyonluğumuzu ilan ederiz, mesele çözülmüş olur.Arkadaşlar şampiyon olalımda ne zaman olursa olsun, 2017 veya 2018 fark etmez, en iyisi biz iki sezondada şampiyon olalım, hatta ondan sonraki 2018-2019 sezonunda da bu sefer ** yıldız mücadelesi veririz.
İnşallah.
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Kongre süresince arkadaşlarla günlerce istişare ettik.....
Mevcut adayları tarttık biçtik...
Sonunda Muharrem Usta!da karar kıldık.
Tercihimiz nedeniyle arkadaşlarımız ve abilerimiz tarafından eleştirildik.... Hatta gönül koyanlar bile oldu....
Gelinen süreçte şöyle bir durum oldu....
Dün sabah saatlerinde Trabzonspor Dergisi ile ilgili klübümüze bir mail attım.
Bir kaç gün içinde bir mail cevabı gelir diye düşünüyordum. Akşam saatlerinde Trabzonspor'un üst düzey bir yöneticisi tarafından cep telefonumdan arandım.
Gönderdiğim mail için çok teşekkür ettiler. İlk yönetim kurulu toplantısında yazdıklarımın gündeme geleceğini beyan ettiler. Ancak daha elzem konular olduğundan direkt sonucu almanın biraz zaman alacağını söylediler.
Daha öncede klübe defalalarca bu konuda arayan ,mail atan , faks çeken birisi olarak ilk sefer bu kadar ilgi gördüğümü söyleyebilirim.
Trabzonspor taraftarının ilgisiyle yöneticilerinin bilgisiyle yücelir.
Gıyabında yönetime bir kez teşekkürlerimi sunuyorum....
Helal olsun....
En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 25.12.2015, 10:55.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Başkanın sosyal medya üzerinden taraftarla bu kadar yüz göz olması bence iyi değil. Hepimize hoş geliyor ama olası kötü sonuçlarda bizim sabırsız ve cahil tayfa o hesapları küfürleriyle rezil ederler.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum