Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Acil eylem planı şuanki aşamada, şu kapıda değnekle bekleyen Uefa ve her an kaçacak oyuncular... İkisini de bir güzel hallediyor.. Bide en beğendiğim eylem planı futbolculara teşhis koyup psikolojilerini düzeltmek için harekete geçmesi... Taraflı yorum yaptığını düşünüyorum, umarım yanılırım..

İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu arada söylemek lazım.çok kötü bir başlangıç yaptı başkanlığa.ve gelir gelmez takım sezon hedefini kapadı rizespor maçıyla.günü kurtaramadı maalesef.sadi hoca ile devam kararı bu sezonun fişini çektirdi.

acil eylem planının olmadığını net olarak gördük

Yorum

• Başkanın söylediklerine göre Uefa dan gelecek men cezası kaçınılmaz. Muhtemelen seneye avrupaya gidemeyeceğiz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• vakfıkebirdeydi başkan .güzel bir ağırlama töreni yaptık vakfıkebirliler olarak.

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          vakfıkebirdeydi başkan .güzel bir ağırlama töreni yaptık vakfıkebirliler olarak.
          Var mi birseyler aktarabilecek bizlerle ?
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• ..
            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Noldu arkadaslar Lucescu yalanmi oldu yoksa? Allahim yarabbim

Yorum

• celil hekimoglu coktan yenılgıyı kabullenmıs hatta yenı baskanla maç bile izlemişler .
                Ama fanları hala hazmedememiş olayı
                61

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  celil hekimoglu coktan yenılgıyı kabullenmıs hatta yenı baskanla maç bile izlemişler .
                  Ama fanları hala hazmedememiş olayı
                  Bence yenilgiyi kabil etmemiş, bir sonraki seçimin çalışmalarına erkenden başlamış.
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Onu bunu bilmem adam bizi dere beylikten 21. yüzyıla taşıdı üslup ve seviye olarak.
                    Hala o dönemde kalanların pek çok davranış bozukluğu ve tepki göstermesi normaldir.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Onu bunu bilmem adam bizi dere beylikten 21. yüzyıla taşıdı üslup ve seviye olarak.
                      Hala o dönemde kalanların pek çok davranış bozukluğu ve tepki göstermesi normaldir.
                      Kesinlikle katılıyorum. Diğer takımı tutan arkadaşlara başkanın konuşmasını izlettiğimde şok oluyorlar.
                      Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                      (Dozer) Cemil Usta
                      Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• 1. Benim hatirladigim kadariyla, fb gs bjk 100.yillarinda sampiyon oldular, Usta baskan 2 bölümden falan bahsetti ama emin degilim... en azindan 100.yillarinda hepsi sampiyon oldu/yapildi... sonra ya da önce de olmus olabilirler...
                        2. 2017-2018 50.yilimiz falan degil, 101 olur o... kupayi aldiginda kaçinci yil ona bakarim ben... hedef 2016-2017 olmali eger maksat 50.yil ise
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          1. Benim hatirladigim kadariyla, fb gs bjk 100.yillarinda sampiyon oldular, Usta baskan 2 bölümden falan bahsetti ama emin degilim... en azindan 100.yillarinda hepsi sampiyon oldu/yapildi... sonra ya da önce de olmus olabilirler...
                          2. 2017-2018 50.yilimiz falan degil, 101 olur o... kupayi aldiginda kaçinci yil ona bakarim ben... hedef 2016-2017 olmali eger maksat 50.yil ise
                          fb olmamıştı diye hatırlıyorum.
                          (Dozer) Cemil Usta
                          Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            fb olmamıştı diye hatırlıyorum.
                            fb vebjk olmusdu
                            gs olamamisdi
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              fb vebjk olmusdu
                              gs olamamisdi
                              Evet haklısınız. Şimdi kontrol ettim. 2002-2003 Bjk 2006-2007 sezonu fb.

Gs ise 2005-2006 senesinde şampiyon olup bundan pay çıkartmaya çalışmıştı şampiyonluk 2006 senesinde belli olmasına rağmen.
                              (Dozer) Cemil Usta

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Evet haklısınız. Şimdi kontrol ettim. 2002-2003 Bjk 2006-2007 sezonu fb.

Gs ise 2005-2006 senesinde şampiyon olup bundan pay çıkartmaya çalışmıştı şampiyonluk 2006 senesinde belli olmasına rağmen.
                                aci olan millet önümüzdeki sezonu 50 yil olarak aciklamasi
                                ilk sezonumuz 1967-68
                                48.sezonu oynuyoruz
                                önümüzdeki sezon 49
                                ustanin vaadi 50. yilimiz
                                yani 2017-2018 sezonu
                                insanimizda matematik sorunu var
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X