Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne Besiktas taraftariymis arkadas... Ne zaman bir olay olsa Besiktas ornek veriliyor.

Yahu o ovulen taraftar Alkmaar hazirlik macinda Olcay'i islikladi ve kufretti. O yuzden Olcay simdi bizde.

Ersun'un sacmaliklarini protesto eden taraftara karsi verilen ornek bu mu yani? Ee o zaman Ersun da hamlesinin arkasinda dursaydi.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Muharrem Usta: “Sabotaj Yedik, Karşılığı olacak”

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta Ankara’da düzenlenen Trabzon Günlerinde haber61’e önemli açıklamalarda bulundu. Trabzon Günleri ile ilgili konuşan Usta, “Bizde şahsımızdan çok Trabzonspor ilgi görüyor. Trabzonspor bu ilgiye layık. Burası çok hareketli. Ankara’daki bugünkü hava ile işler iyi gidiyor. Bu güne kadar gördüklerim arasında ço ilgilinin olduğu Trabzon günlerini yaşıyoruz” dedi. SABOTAJ YEDİK, KARŞILIĞI OLACAK Şampiyonluk Kupalarına haciz gelemsi ile ilgili açıklamalarda bulunan Muharrem Usta, “Benimde haberim yoktu burada oldu. Evrak bana ulaştı. Benim bundan bir gün sonra haberim oldu. Trabzonspor’un bir sürü borcu var. Haciz gelebilir 54 dosya var. Böyle bir işlemi yapmak büyük bir terbiyesizlik. Ahlaksızlık yaptılar. Bunu yapanı biliyoruz. Kulüpteki idarecilere sesleniyorum. Kulübün başkanının haberi olsaydı bu yönetim onu da hallederdi. Ufak tefek bir sabotaj yedik gibi geliyor. Ne bunun yapılasını ve yapılmasına göz yumanları affetmem bunun karşılığı olacak.” Şeklinde konuştu.

AVRUPA KUPALARI HEDEFİ

Başkan Usta Avrupa hedefi ile ilgili olarak, “Şampiyon olmak hedeftir. 50. Yıl dolayısıyla böyle bir konunun gündeme gelmesi doğaldır. Zirveye varmak sağlıklı bir şekilde ilerleyerek mümkün olan bir şey. 95-96 7 yılda zirve yapıldı. Şampiyon olunmadığında hayatın kabus gibi olduğunu hissetiler. O baskını yönetimdeki abilerimiz taşımakta zorlandılar. Takım tam zirvede iken devam edilse sonraki yıllarda damga vuracak. 2004’te de zirve oldu dağıldı. 2011’de aynısını yaşadık. Biz Trabzonspor’u zirveye taşıyoruz. Sadece önümüzdeki seneye ya hep yaiç dersek olmaz. Bu baskıdan kurtulmalıyız. Trabzonspor Avrupa’ya gitmesin gibi bir nedenle performans düşüklüğü yaşamadı. Takım çok ciddi bir performans ortaya koydu. Tam oldu dediğinizde kayıp yaşıyorsunuz Takımımız dar. Mental, fiziksel yorgunluk, yeteri kadar derinliğinin olmamasına bağlıyoruz. 2 maçımız kaldı. Takım aşağı yukarı hedefine varmış gibi görünüyor. Ben taraftar gibi haftalık bakmanın zarar verdiğini düşünüyorum. Gelecek sene için neler yapmalıyıza bakmamız lazım. Bizim için aslolan zirvede kalabilmektir. 50. Yılda şampiyon olursunuz. Olamazsınız bir iki yıl sonra olursunuz.” dedi.

ERSUN YANAL KONUSU

Ersun Yanal’ın sezon sonunda kalıp kalmayacağı konusu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunarak, “Hoca ile devamlı konuşuyoruz. Hocanın motivasyon bozukluğu yok. Takım kazandığında herkes utlu olur kaybettiğinde üzülür. Kümeye gitmekte olan bir takımdan ikinci yarı en fazla puan toplayan takımdan birisisiniz. Taraftar hocaya müdahale ediyor. Bunun hiçbir şekilde doğru olamaz. Benim buradan taraftara gelecek seneye paramparça iş yapmayacağız. Beşiktaş gibi bir taraftar organizasyonu üzerinden yapılanı görmemiz lazım. Herkes işini yapacak. Taraftar ve hoca işini yapacak. Başakşehir maçında orta saha düştü gördük. Zeki Orta sahada oynadı. Taraftar tepki gösteriyor” ifadelerini kullandı.

HABER 61
      Mazlum Ali Bilecan'ın avukatı Şükrü Sedat Vargı'nın röportajından satırbaşları şu şekilde:

“Ödemeler yapılmadı”

Olayın kronolojik sıralaması devam ediyor. Oyuncuların transferi konusunda müvekkilim Trabzonspor'a yardımcı oldu ve transfer sonrasında 6 milyon TL'lik ödeme yapılacaktı, bu ödeme yapılmadı. Onazi transferinde de müvekkilime ödeme yapılmadı. Senetler verildi ve senetler zamanında ödenmedi. İstediğimiz dönemde ödemeler yapılmadığı için Trabzonspor'un 6 tane şampiyonluk kupasına haciz konuldu.

“Kupalara haciz koydurmak zorunda kaldık”

Daha önce 6-7 defa hacze gittik ve kendilerinden beklenti alamadığımız için şampiyonluk kupalarına haciz koydurduk. Bize şu anda sıra gelmesi uzun bir süre olarak görünüyor. Ne yazık ki kupalara haciz koymak zorunda kaldık.

“Amacımız Trabzonspor’u yıpratmak değil”

Müvekkilimin Trabzonspor'a zarar vermek gibi bir amacı yok. Kupanın antika olarak değeri var. Ne kadar para eder kupalar bilgim yok. Psikolojik olarak Trabzonspor'u yıpratmak gibi bir amacımız asla yok.
      “Sonuç alınamazsa kupalar satışa çıkacak”
      Muharrem Usta'nın avukatıyla görüşüyoruz ve şu anda çözüm üretemedik. Trabzonspor'dan iyi niyet gördüğümüz anda haczi kaldıracağız. Herhangi bir sonuç alamazsak kupalar satışa çıkacak. Kimse satın almazsa biz alabiliriz. Biz çözüm arıyoruz. Trabzonspor'dan gerekli ilgiyi alamadığımız için böyle bir yol izledik.
      “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
      HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geçenlerde başvurduk ya FİFA'ya. Kaç kere daha başvuralım.
        Daha basvuru yok karar alindi sadece..surece taraftarimiz ne kadar uzak anliyoruz..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Daha basvuru yok karar alindi sadece..surece taraftarimiz ne kadar uzak anliyoruz..
          Sürece en az sizin kadar yakınım merak etmeyin. Millet hala sürecin uzatıldığını düşünüyor. Tek cümleyle de linç.

Yorum

• o menajer ve avukatı ne yemiş ne içmiş de böyle konuşabiliyor bilmem ama kupaları alabilmek Güven-Özveri-Tecrübe ister! biraz yavaş gelsinler bakalım nereye kafa tuttuklarından da haberleri yok bunların.
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sürece en az sizin kadar yakınım merak etmeyin. Millet hala sürecin uzatıldığını düşünüyor. Tek cümleyle de linç.
              Kimsenin linc edildigi falan yok abartma istersen arkadas neden basvurulmadi yazmis sende daha gecen basvurulduya yazmissin basvuru olmadigi halde burdan belli oluyor sureci nekadar yakindan takip ettigin..yanlis biliyormusum yanilmisim diycek yerde birde alinganlik yapiyor olman ilginc..
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Besiktas Taraftarimidir , yeter ya besiktas agizindan düsmüyor.

Yorum

• Mazlum ali kim ?

Biraz netten baktım

dzsudzsak, de sutter, bakaye traore vb. oyuncuları getirmiş

Bursaspor a da aynı şeyleri yapmış onlarada defalarca haciz girişiminde bulunmuş.

Bildiğin bursaspor un içini boşaltmış.
                  “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                  HAMİ AYAZ

Yorum

• Kı.ımızı yırttık resmen şu kulübü defalarca zarara uğratmış şikeci avukatına nasıl olur da kulübün hukuk direktörlüğünü verirsiniz diye. Ölü taklidi yapıyordu başkan. Canlanıverdi şimdi yüzüne gözüne kan can gelmiş yerinde duramıyordu.

Şu durumdan bile iki tane kepazelik çıkartabilmesi de ayrı bir konu. beşiktaş demiş yine nedir Usta'da ki bu bjk fetişizmi anlamadım gitti.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• Bu haciz olayında yönetimin elbette hatası var lakin bana daha çok planlanmış bir girişim gibi geliyor.
                      Hamiş

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        o menajer ve avukatı ne yemiş ne içmiş de böyle konuşabiliyor bilmem ama kupaları alabilmek Güven-Özveri-Tecrübe ister! biraz yavaş gelsinler bakalım nereye kafa tuttuklarından da haberleri yok bunların.
                        Asıl mesele o yönetim bunları böyle konuşturuyor. Yapsınlar şunu aziz yıldırıma bakalım ne oluyor o avukatta menejerde acından sokaklara düşmüyor mu ?

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne Besiktas taraftariymis arkadas... Ne zaman bir olay olsa Besiktas ornek veriliyor.

Yahu o ovulen taraftar Alkmaar hazirlik macinda Olcay'i islikladi ve kufretti. O yuzden Olcay simdi bizde.

Ersun'un sacmaliklarini protesto eden taraftara karsi verilen ornek bu mu yani? Ee o zaman Ersun da hamlesinin arkasinda dursaydi.
                          İyi taraftar olmak için illa tiner mi koklayalım?..

Yorum

• bu caminaın içinde ne çok hain varmış arkadaş. bir bitmediniz...

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• 7_0 dan daha ağır bir şey görmem diyordum bunu da gördüm geldiğinden beri diyorum klubu itibarsizlastirmaya geldi basariyorda büyük vizyon başkan
                              kahpe bizans istanbul

Yorum

• Taraftarlar gruplarımız diğer büyük takımlardaki gibi tek olmalı dedi, ve bjk yi gs yi örnek verdi. Seneye ayrı ayrı gruplar olmayacak dedi. Ne çarpıtıyorsunuz konuyu bjk taraftarını övmüş gibi ?

İnşallah başarır bu dediğini, tarihi bi hamle yapmış olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X