onu iyi hatırlattın. ben bi an üst üste malubiyetler sonrası yazdım yorumu. ozaman adam kalmadı bize. Ahmet Ağaoğlu kaldı bitek o da gelmiyor, getirmiyolar.
Muharrem Usta'dan daha iyisi ancak kulübü Ruslara felan satarsak gelir degerini bilelim Ustanin fakat kadro konusunda bazi hatalar yapti. Sagbek ve sag acik konusuna gelmeden önce yumlunun sözlesmesiniz uzatarak yanlis yapti. Sabir diyor ve haklida hersey bir anda degismez fakat bu taraftar sahada yumlu, Akbas, Aytaclarla mi sabredecek?
Bazi radikal karalar almasi lazim yoksa kendi kuyusunu kendi kazar baskan
Kadro kurma işini yönetim olması gerektiği şekilde yaptı mı?
Ben söyledim M.Yumlu ve Z.Yavru olduğu sürece ilk olayda,suçlu bile olmasalar taraftar oradan saldıracak ama bunu yönetim görmedi,idare ederiz sandılar ama olmadı,şimdi insanlar nerden vuruyor,geçen yıl dağılan kadrodan kaç kişi var,sayıyor.
Maçın en iyilerinden olan Akbaş ile Zeki'ye saldırıyorlar.
Birkac hafta daha böyle giderse, zaten Olagan Üstü Erken Secim falan olur orda da artik sonumuz ne olur bilmiyorum, gelecek adina, Ustali veya Ustasiz hic umudum yok, o yüzden Sadri Sener vari, Zeki is yapabilen, adam lazim bize.
Birkac hafta daha böyle giderse, zaten Olagan Üstü Erken Secim falan olur orda da artik sonumuz ne olur bilmiyorum, gelecek adina, Ustali veya Ustasiz hic umudum yok, o yüzden Sadri Sener vari, Zeki is yapabilen, adam lazim bize.
Sadri Sener kupa sözü karsiliginda tüpcüye oy vererek ne kadar zeki oldugunu gösterdi herkese
Sadri Sener kupa sözü karsiliginda tüpcüye oy vererek ne kadar zeki oldugunu gösterdi herkese
Wallaha o konuda haklisinda bizim acilen mac kazanabilen bir takim hüviyetine bürünmemiz lazim, yoksa kupa, vizyon, derken lig düsecegiz, zaten ben illa Sadri Sener gelsin demedim o tarz bir adam gelsin dedim, aklima Ahmet Agaoglu geliyor ama oda yemin mi ne etmis, gelmez oda.
Nevzat Aydin kendi twitter hesabindan söyledi, Roncaglia yi almis olsaydik, Durica yi yinede alacaktik demisti, simdi ben kendimi geri zekali gibi hissediyorum, yavrum madem öyle Roncaglia son anda vazgecti o zaman piyasada baska stoper mi yokta, sen Duricanin yanina bir Uguru bir Yumluyu koyup bizimle alay ediyorsun, ya yalancisin yada bizimle dalga geciyorsun.
Baskan kendi ayagina sikti uefa 30milyonun uzerine cikamazsaniz ama biz butceyi 22 milyonda tuttuk dedi tv de..4 mac kaybettin 6 milyon sadece burdan gitti kaybettigin prestijde rezil olusumuzda yanimiza kaldi..butceyi son kurusuna kadar kullanip sag bek sag acik getircektin baskan devre arasinda alsan ne olur artik ancak seni kumede tutar bu saatden sonra gelcek transferler ,bir cuval inciri berbat ettiniz kendi kendinize.ayrica scout ekibimidir ne zikkimdir derhal gorevlerine son ver aldirdiklari oyuncular ortada bunlari getirmek icin 10 ay takibe falan gerek yoktu..
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum