Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    borsada hissemiz 3 tl olmus, dün 2,95 de kapattik

piyasada baskana güveniyor
    1.80 den beri hisse senedi almaya çalışıyorum yapıkredi halen daha açacak yatırım hesabımı parayı %50 katlamıştık şimdiye kadar

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet ben de artniyetli olduklarını düşünüyorum. Bunlara cemil hekimoğlu müstehaktı. Böyyük Trabzonsporu Lemi Çelik ile Serdar bali ile kuracaktı, yollarına taş koydular
      Anlamamalirini ben anlamiyorum
      Nefsin icin sevme

Yorum

• Bizim camia kadar kulübüne zarar veren başka camia yoktur.
        Tarafarından tut divan üyelerine, basınından tut eski başkanlarına camianın önde gelenlerine, onursal başkanlarına...
        Herkes zarar veriyor...

Yorum

• hani noldu kardeş takımdık kankaydık.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Trabzonspor'un tesislerinde haciz işlemi uygulandı

Kayserispor ile Trabzonspor arasındaki kriz devam ediyor.

<article style="border-bottom-width: 1px; border-bottom-style: solid; border-bottom-color: rgb(235, 235, 235); margin-bottom: 10px; font-size: 15px; line-height: 28px;">Sporx.com haberine göre; Cem Can'ın transferinde kalan alacağın bir kısmını Şubat ayında Trabzonspor'dan tahsil eden ve diğer kalan kısmı için de tahaüt alan Kayserispor, bordo-mavili kulüp tarafından ödeme yapılmayınca haciz işlemi başlattı.
          201 BİN LİRALIK HACİZ İŞLEMİ
          Kayseri İcra Müdürlüğü tarafından yürütülen haciz işlemi için Trabzonspor tesislerine gelen haciz memurları, bordo-mavili kulübün 201 bin TL'lik taşınır mallarına haciz işlemi uygulamak istedi
          </article>

Yorum

• Cem can da kim ya la bu geçmiş yonetimlerle nekadar enkaz bırakmış bunlara sorsan Trabzon sevdalıları insan sevdasına böyle hainlik yaparım. Trabzonspor bu duruma sokan her kimse hain dır asla Trabzonspor degil
            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Okay'ın bonservisine karşılık verilen çeklerin karşılıksız çıkması durumu. Ahhhh İHO ahhhh. Ne hale getirdin klübü? Bir de burda İHO mükemmel kadro diyenler vardı.....
              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Yokmu bu kücücük borcu cebinden ödeyebilcek yönetici??

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Bu borç işi başlı başına skandaldır....

Lakin Muharrem Bey kime borcumuz var , kimle alacak-verecek konusunda mahkemeliğiz bilmiyormu....
                  Haciz davaları bir günde hacizlik olmaz.... Bir sürü yazışma olur....

Bu duruma getirilmeyecekti olay.. Burada zarar gören İHO olmaz Trabzonspor olur.... Bizim marka değerimize zarar verir bu....
                  Sözgelimi sponsor firmalar ücret verirken bu durumuda göz önone alacaklardır....

Tamam bu durum İHO' nun hatasıdır ancak şu anda başkan Muharrem Bey'dir... Ve önlem alması gerekende O'dur....

kimse kusura bakmasın....
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Birde biz neden sponsor bulamıyoruz hadi 2011 den sonra Şb iş sahipleri vermiyor ya Trabzonlu olup da neden sponsor olmuyorlar yarım sezonluk usta en azından bulabilirdim
                    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Cem can kim lan, 200 bin tl ne oluyor? Kayseri iki yüzbin için bizi icraya mı veriyor? Düşün lan kümeye, beter olun.

Yorum

• Kayserispor değil, oyuncunun kendisi icra takibi başlatmış..

Biz bu oyuncuyu ne ara aldık da adama borçlandık?
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cem can kim lan, 200 bin tl ne oluyor? Kayseri iki yüzbin için bizi icraya mı veriyor? Düşün lan kümeye, beter olun.
                          kayseri değil cem can kendisi vermiş icraya diyorlar...
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Basında çıkan haberlerde yöneticiler transfer yasağı da gelebilir diyor. Ama UEFA transfer yasağı veremiyor.

4. maddede verilebilecek cezalar var.
                            UEFA.com is the official site of UEFA, the Union of European Football Associations, and the governing body of football in Europe. UEFA works to promote, protect and develop European football across its 55 member associations and organises some of the world’s most famous football competitions, including the UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, the UEFA Europa League, UEFA EURO and many more. The site features the latest European football news, goals, an extensive archive of video and stats, as well as insights into how the organisation works, including information on financial fair play, how UEFA supports grassroots football and the UEFA HatTrick funding scheme.

Türkçe karşılıkları
                            UEFA'nın, Galatasaray'a vereceği cezalar arasında transfer yasağının bulunmadığı ortaya çıktı. Bu, sarı-kırmızılılar açısından olumlu gibi görünse de,...
                            Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu borç işi başlı başına skandaldır....

Lakin Muharrem Bey kime borcumuz var , kimle alacak-verecek konusunda mahkemeliğiz bilmiyormu....
                              Haciz davaları bir günde hacizlik olmaz.... Bir sürü yazışma olur....

Bu duruma getirilmeyecekti olay.. Burada zarar gören İHO olmaz Trabzonspor olur.... Bizim marka değerimize zarar verir bu....
                              Sözgelimi sponsor firmalar ücret verirken bu durumuda göz önone alacaklardır....

Tamam bu durum İHO' nun hatasıdır ancak şu anda başkan Muharrem Bey'dir... Ve önlem alması gerekende O'dur....

kimse kusura bakmasın....
                              Aynen katılıyorum. Zaten bu olay yeni değil 2.5 ay önce de mevzu olmuştu.

Rakam büyük olmadığı için ödeme güçlüğü gibi bir durum olduğunu sanmıyorum ancak ne amaçla ödeme yapmadıklarını da merak ediyorum. Oyuncuların alacakları bir kenara menajerlerine de ciddi borçlarımız var birçoğu TFF ve Fifa'ya başvurdu diye biliyorum. Zaten Sefa gibi kadroda düşünülmeyen oyuncuların ödemeleri de bonservislerini verme karşılığında bilerek yapılmıyordu. Bir ara Sefa'yı oynatıp belki parlatırız düşüncesi olmuştu ama Türkiye'deki kulüplerin mali tablosu ortadayken hiçbir kulüp Sefa'ya ödediğimiz bonservisin çeyreğini bile ödemezdi...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ben şahsen 50. yıldan bile umutlu değilim, ancak şunu rahatlıkla söyleyebilirimki yönetim iyi niyetli
                                çalışmalar yapıyor. Bu iyi niyetli çalışmada bazı gitgellerde yok değil, örneğin hoca konusu Lucescuvariden
                                bence biraz geriye doğru işlemeye başladi bile. Bende dahil olmak üzere çoğu kişi düne kadar
                                Lucescunun olacağını düşünürken, Türkiyede birileri tarafından işin bozulduğu seslendirilmeye başlandı.
                                işin ackcası, artık Trabzonspor kaldırabilecek olduğu yükün altına girmek zorunda olduğunun farkındadır.
                                insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X