Muharrem Usta â€@UstaMuharrem <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 18 dk.18 dakika önce</small>
Panik yok!Kararlıyız ve her şeyin farkındayız.Sorunların hepsi bir plan çerçevesinde yola konulacak.Malesef bu sene çile senesi olacak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
-
mükemmel ilerliyor.çok akıllıca işler yapıyor.gelmiş geçmiş en iyi başkan olabilir .o potansiyeli gördüm ustada.
en hoşuma giden demecide futbolculara maç başı primini kaldırmak istemesi.ben ömrümde böyel saçma şey görmedim futbolcu 2.5 milyonj euroya imza atıyor .bide yetmiyor maç oynarsa maç başı 40 bin euro alıyor.ve maçıda yenince 3 puandan dolayı prim alıyor.
maç başı kesinlikle kalkmalı.prim sistemide bir puana ulaşınca olmalı mesela paket sistem 4 maç 12 puan şu kadar prim.4 maçta takılırlarsa sistem başa dönmeli yani 3 maç kazandı 4. maçta beraberlik yada mağlubiyette prim yok.yeniden 4 maçlık sistem baştan başlamalı hadi oynamasınlarda göreyim onları.
Yorum
-
Muharrem USTA için şunu söylemek istiyorum.
Bir film izlerken, ilk 15 dakikada, lakin efsane bir film izliyorsan, o filmin efsane olacağının farkına varırsın.
Sonuçta nasıl bir haz olacağının farkında değilsindir, ya da filmin nasıl biteceğinin...
Ama içinde bir his vardır, DEHŞET bir şey olacak.
Şu an Muharrem USTA'da bunu görüyorum.
3 sene sonra çok garip ve güzel şeyler olacak. Efektlerin ve oyuncuların o sahneleri nasıl çektiğinin farkında olmayacağız ama gördüğümüz sahnelerden etkileneceğiz.
Ulan bu Yusuf 3 sene önce ne kadar salak oynuyordu, bu stad mı dolmuyordu? Bu formaları ömür boyu giysek!
vs vs vs
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem USTA için şunu söylemek istiyorum.
Bir film izlerken, ilk 15 dakikada, lakin efsane bir film izliyorsan, o filmin efsane olacağının farkına varırsın.
Sonuçta nasıl bir haz olacağının farkında değilsindir, ya da filmin nasıl biteceğinin...
3 sene sonra çok garip ve güzel şeyler olacak. Efektlerin ve oyuncuların o sahneleri nasıl çektiğinin farkında olmayacağız ama gördüğümüz sahnelerden etkileneceğiz.
Ulan bu Yusuf 3 sene önce ne kadar salak oynuyordu, bu stad mı dolmuyordu? Bu formaları ömür boyu giysek!
vs vs vs
kanatlarda akıp giden oyuncular...fantastik bir 10 nummara...süper bir forvet...Başkan kendisi görüyor eksikleri...çok güzel günler bizi bekliyor..3 büyütüşmürler tehlikenin farkında değil daha
...Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
m. ustaya şu dakikaya kadar puan verecek olursam 85 puan veririm.. ama ciddi hataları da var..
bir kere taraftarın gazına gelerek iş yapmayacağız diyor ama hami hamlesinin açıklaması yok..
1461 için ciddi bir yapılanmadan bahsetti ama orda da takımı muhtara emanet etti.. f. tekke yerine hamdi zıvalıoğlunun yardımcısıyla devam etme kararı ise fiyasko!!Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle benimde içime doğuyor...
kanatlarda akıp giden oyuncular...fantastik bir 10 nummara...süper bir forvet...Başkan kendisi görüyor eksikleri...çok güzel günler bizi bekliyor..3 büyütüşmürler tehlikenin farkında değil daha
...
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem USTA için şunu söylemek istiyorum.
vs vs vs
Daha önce bi başkan adayını bu derece desteklememiştim.
Çok güzel şeyler olacak.
Beklenen gün gelecekse,
Çekilen çile kutsaldır!Hamiş
Yorum
-
Usta da insan. O da hata yapabilir. Ki bence teknik direktör meselesini beceremediler. Çok zor işi. Destek. Her türlü destek. Yıpratmak isteyenlere karşı da destek. Adamın elinde sihirli değnek yok. Hatalar olacak. Bir şekilde hep birlikte bu işin üstesinden gelicez inşaallah.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
vs vs vs
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan çok açık birisi
Attığı tweetler ve çıktığı programlara da verdiği mesajlar çok yerinde
Sabır ve doğru hamlelerle camiayı ayağa kaldıracaktır.
Tahminim sezon sonu hastaya neşteri şiddetle vuracak.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum