17 gol atmış adam eleştriliyor ya. ki doğru dürüst top bile gelmedi. kaç gol kaçırmıştır cardozo toplasan 5 6 taneyi geçmez
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Óscar René Cardozo
Daraltma
X
-
İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle17 gol atmış adam eleştriliyor ya. ki doğru dürüst top bile gelmedi. kaç gol kaçırmıştır cardozo toplasan 5 6 taneyi geçmez
Yorum
-
Hangi futbol otoritesine sorarsanız sorun. Bu sezon ki fenerbahçede canerin,gökhanın,mehmet topalın,sowun olduğu takımda, rakibi boğan takımda cardozo fenerbahçeyi çatır çatır şampiyon yapardı. Atacağı gol sayısı 25-35 arası bir sayı olurdu. Aksini iddia edecek kişinin gerekçelerini dinlemek isterim. Adamlar şampiyonluğu iç sahada ki akhisar ve bizim maçta kaybettiler ya o maçlarda yakalanan pozisyonlardan en az 2 şer tanesini cardozo gözü kapalı atardı. Tamam eyvallah ağır adam yaşlı ikide bir fıtığı azıyor ama arkasında takım namına hiç bir şey yok.
Ha şunu derseniz anlaşırız ki bende öyle düşünüyorum bizim takımımız asla fener gibi oyunu rakip ceza sahasına yığacak oyun oynayamayacak o yüzden cardozoda başarılı olamayacak evet bende öyle bir ekibin kurulacağını düşünemiyorum.En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 26.05.2015, 12:47.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım Mehmet Ekici ile bir problemin yoktur..
Var gibi çünkü pas atmıyor Cardozo'ya..
Bu aleni belli zaten
Anlamaya çalışıyorum, bir insan niye böyle tuhaf ve aşağılık iddialarda bulunur. Yani ne derdi olabilir, ne zoru olabilir. Bir cevap bulamıyorum.
Açık açık söyler misin derdin ne?10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
Kral çok yoruldu bu yarı umarım yazın olabildiğince iyi döner. Kaçırdığı golü görünce hayret ettim. Hatta son bir kaç haftada topa vuracak gücü yoktu resmen. Ama yine de şu haliyle bile yaptıkları takdire şayan. Geldiğinden son döneme kadar formda olan Ba ve bu sezon % 100 ile oynayan Fernandao varken. Sakatlıktı ,hoca değişimi idi derken diğer oyuncularimizin haline rağmen yarım performansla 17 tane attı helal olsun.En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 26.05.2015, 21:19."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Abartın da abartın. Bu sezon kendi çabasıyla ve zor durumlarda attığı gol ya 2'dir ya 3'tür. Geri kalan 4-5 tane penaltı 7-8 tane beleş al da atlık ortalar. Benim için şahsen bir tek Gençlerbirliğine attığı gol klastı. Bir de Avrupa Liginde fırsatçılığını konuşturup bir gol attı. Diğer Avrupa maçlarında korkuluk dikseydik daha yararlı olurdu.
Çoğu maçlarda da çok net pozisyonları harcadı. Karşı karşıya kaçırdığı bir sürü gol hatırlıyorum. Aynı Burak Yılmaz'da olduğu gibi bu sene de forvet odaklı oynadık. Demek istediğim takımın gol yükünü forvete yükledik. . Yani az bile attı bu sene. Burak hiç değilse kendi çabasını da katıyordu işin içine aralara kaçıyor asistler filan da yapıyordu. Cardozo gibi hazırcı değildi.
Cardozo yerine kim olursa olsun en az 15 gol atardı. Hadi hiç değilse penaltılar ve al da atlık ortalar ile 12-13 golü bulurdu çok rahat. Henrique bile yavaş yavaş kendini bulmuştu geçen sene. O da bu sezon en az Cardozo kadar katkı sağlardı, en az diyorum bak. Şimdi kimse demesin adam 2-3 sene gol atamadı neredeyse diye. Doğru düzgün oynamadı ayrıca çoğu zaman kanattaydı.
Ha bana kalırsa bir forvet oyuncusu 5 gol atarak da o sezon müthiş bir katkı sağlayabilir. Gol benim için tek kriter değil. Şimdi herkes kendine sorsa Cardozo yerine başka birisi olsa TS bu sezon kaçıncı olurdu diye. Objektif olanlar bir şey fark etmezdi diyecektir.
Ekleme: Bir de Cardozo'ya yıldız gözüyle bakıldığı ve sırf bu yüzden futbolcuların çoğu pozisyonda başkasını tercih etmek yerine Cardozo'ya pas verdiğini de hatırlatmak lazım.
Diğer bir ekleme: İstatistikçi tayfa için bir hatırlatmak daha yapayım. Henrique geçen sene o dandik takımda 21 gol atıp 12 asist yaptığını unutmayalım. Bu açıdan baktığımızda Cardozo'nun ne kadar fiyasko bir transfer olduğu anlaşılabilir.
Trabzonspor takımında kim o sene forvet oynuyorsa çok rahat 15 golü buluyor, geçmiş sezonların istatistiklerine bakan bunu görür.En son EcM812 tarafından düzenlendi; 26.05.2015, 21:31.
Yorum
-
Óscar René Cardozo
İlk olarak EcM812 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbartın da abartın. Bu sezon kendi çabasıyla ve zor durumlarda attığı gol ya 2'dir ya 3'tür. Geri kalan 4-5 tane penaltı 7-8 tane beleş al da atlık ortalar. Benim için şahsen bir tek Gençlerbirliğine attığı gol klastı. Bir de Avrupa Liginde fırsatçılığını konuşturup bir gol attı. Diğer Avrupa maçlarında korkuluk dikseydik daha yararlı olurdu.
Çoğu maçlarda da çok net pozisyonları harcadı. Karşı karşıya kaçırdığı bir sürü gol hatırlıyorum. Aynı Burak Yılmaz'da olduğu gibi bu sene de forvet odaklı oynadık. Demek istediğim takımın gol yükünü forvete yükledik. . Yani az bile attı bu sene. Burak hiç değilse kendi çabasını da katıyordu işin içine aralara kaçıyor asistler filan da yapıyordu. Cardozo gibi hazırcı değildi.
Cardozo yerine kim olursa olsun en az 15 gol atardı. Hadi hiç değilse penaltılar ve al da atlık ortalar ile 15 golü bulurdu çok rahat. Henrique bile yavaş yavaş kendini bulmuştu geçen sene. O da bu sezon en az Cardozo kadar katkı sağlardı, en az diyorum bak. Şimdi kimse demesin adam 2-3 sene gol atamadı neredeyse diye. Doğru düzgün oynamadı ayrıca çoğu zaman kanattaydı.
Ha bana kalırsa bir forvet oyuncusu 5 gol atarak da o sezon müthiş bir katkı sağlayabilir. Gol benim için tek kriter değil. Şimdi herkes kendine sorsa Cardozo yerine başka birisi olsa TS bu sezon kaçıncı olurdu diye. Objektif olanlar bir şey fark etmezdi diyecektir.
Ekleme: Bir de Cardozo'ya yıldız gözüyle bakıldığı ve sırf bu yüzden futbolcuların çoğu pozisyonda başkasını tercih etmek yerine Cardozo'ya pas verdiğini de hatırlatmak lazım.
3 penaltı attı, abartan kim oluyor bu durumda?
7-8 tane al da atlık gollerini merak ettim.
Yorum
Yorum