Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1-2 hafta sessiz kalsın yine gömeriz biz bu adamı yollamadan rahat etmez bu taraftar, sonra ağlar durur bu da kaçar mı .... ... diye
    #

Yorum

• Şu takımda Caner ve Gökhan'a yakın iki tane bek oyuncusu olsaydı Cardozo 17*2= 34 Gol yapardı.

Elinde Cardozo varsa orta yapacaksın arkadaş!

Bu adama son vuruş pozisyonu hazırlayacaksın!

Kaldı ki bu adam pasör de olabiliyor.

Yanında adam akıllı bir forvet olsaydı şimdi başka şeyleri konuşuyorduk...

Şu adama laf edenler var ya...

Sizin futbol anlayışınızı yesinler diyorum.

Başka söze gerek yok!

Yorum

• Neyse en azından son haftalarda iyi ortalar açmaya başladık.Kral es es maçını kaçırmıştı tam onluk maçtı.Bi ton orta açmıştık.Bugun de 3 kafa golu attık.Darısı sivasın başına..
        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Reyize 19 golden bahse girmiştim 17 gol oldu haftaya 2 gol at reyiz yüzümü kara çıkarma kır şu deplasman fobini, finali namına yakışır bir şekilde yap patlat sivası

Adam akıllı forvet gömediğimizden yıllardır kimilerinin bünyesi kaldırmıyor kabullenemiyor, yavaş yaşlı falan diye.
          Adam kral golcü, sistem sıkıntısı ve takımın ileride etkili oyun oynayamaması, etkili ayakların özellikle kanatların adam akıllı olmaması.
          Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
          Бургундия синий
          61

Yorum

• coğu taraftarimizin dediği gibi orta yaparsan cardozo gol atar yoksa cardozo zor gol atar
            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Adama top atılıyorda omu atmıyor sanki koşmadığı halde 17 tane atmış, çoğu maçıda müthiş takımımızın ona top getirememesinden boş geçti..
              İnsan ol evlat!

Yorum

• Demekki neymiş? Sorun Cardozo'da değilmiş. Sen ona top atarsan o da görevini yapar.
                www.x.com/zykmda

Yorum

• Zekiyi Sag Kanat mi oynatsak

Yorum

• Adamın işi bu. Orta yap çaksın kafayı. Ama yok başka şeyler istiyor bizim taraftar.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Aklım o kalecinin çıkardığı kafa vuruşunda reis.
                      Büyüksün ya. Memo sana o pası verse 3leyecektin ama olsun.

Yorum

• Cardozoya laf edenler utansın...

Yorum

• Bu yorumu çok da yapmak istemiyorum ama Cardozonun performansı rakip takıma göre çok farkediyor. markaj sevmeyen bi oyuncu. rahat oynayınca oynayabiliyor. Ama türk ligindeki takımlarım çoğu onu rahat bırakmazlar, çoğu maçta da gördük zaten bunu..

Yorum

• Kral !

Bu takımda 17 gol atman büyük ama büyük başarı seneye daha güzel olacak her şey.

2-3 sene daha bizimle kalırsın inşallah.

Bana kalsa futbolu bırakana kadar bizimle kal derdim ama burada işler böyle yürümüyor ne yazık ki.

Eğer bir gün gidersen yine gel Kral..

Kapımız sana her zaman açık.

Yorum

• cardozo büyük-takim golcüsü
                              biz 4 yildir büyük takim gibi oynamiyoruz

insallah seneye hersey degisecek, cardozo gol krali olacak
                              Forvete: Tencere Hill
                              Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Goller için teşekkürler Kral.
                                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                                we the north

Yorum

Yükleniyor...
                                X