Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Reyiiizzz has dinlendin, iyi çalıştın dersine. Önderimiz ol, devirelim şunları!!!
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Cardozo Napoli'ye hazırlandı arkadaşlar, heyecan yok, gereğini yapar
      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• cardozo herkes sana duacı

Yorum

• 1-içerdeki maçlarda çift forvet cardozo daim 11 olmalı
          2-deplasmanda oyunun gidişatına göre, rakipler biraz düşünce 50-60 dan sonra girmeli
          Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Ben bilmem
            Rüyayı gerçek yap.

Yorum

• Benitez: "Oscar Cardozo'yu ve Carl Medjani'yi çok iyi tanıyorum. Gerçekten iyi oyuncular."
              Hamiş

Yorum

• insan umutlanmadan edemiyor yaw her iç saha maçında golü var heralde
                #

Yorum

• Büyük ve dişli takımlara karşı iş yapamıyor çünkü ona göre oynayamıyoruz bu maçlarda. Muhtemelen aynı sorunu yaşar bu maçta

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Büyük ve dişli takımlara karşı iş yapamıyor çünkü ona göre oynayamıyoruz bu maçlarda. Muhtemelen aynı sorunu yaşar bu maçta
                    Ben de aynı şeyi düşünüyorum.
                    Bırak gol atmayı, pozisyona bile zor sokacağız Cardozo'yu bence.
                    Hep böyle oluyor.
                    Çok üzülüyorum.
                    Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben de aynı şeyi düşünüyorum.
                      Bırak gol atmayı, pozisyona bile zor sokacağız Cardozo'yu bence.
                      Hep böyle oluyor.
                      Çok üzülüyorum.
                      Caresini Ersun Hoca bulacak artik...
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Şunu bir kere netleştirelim: cardozo'yu büyük maçlarda pozisyona sokamamızda en az %30 cardozo'nun da payı var. Fizik olarak o kadar güçsüz ve ağır ki kayboluyor. Yani hızlı kontratak sistemindeki ara pasları olasılık dahilinde değil. Real, chelsea gibi en büyük takımlar bile gollerinin çoğunu hızlı çıkılan ataklardan buluyorlar. Yani trabzonspor'un da her zaman, her rakibe karşı baskılı oynamasını bekleyemeyiz.
                        Kısaca her cardozo konusu açılınca takımın geri kalanına suç atmayı bırakın. Kendisi de bundan sorumlu.
                        En son gustafsson tarafından düzenlendi; 18.02.2015, 16:48.

Yorum

• İlk olarak gustafsson tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şunu bir kere netleştirelim: cardozo'yu büyük maçlarda pozisyona sokamamızda en az %30 cardozo'nun da payı var. Fizik olarak o kadar güçsüz ve ağır ki kayboluyor. Yani hızlı kontratak sistemindeki ara pasları olasılık dahilinde değil. Real, chelsea gibi en büyük takımlar bile gollerinin çoğunu hızlı çıkılan ataklardan buluyorlar. Yani trabzonspor'un da her zaman, her rakibe karşı baskılı oynamasını bekleyemeyiz.
                          Kısaca her cardozo konusu açılınca takımın geri kalanına suç atmayı bırakın. Kendisi de bundan sorumlu.
                          Cardozo'yu Benfica'dayken de takip ediyordum. En iyi, en diri dönemleri dahil.

O kadar çok hiç ettiği kontra atağa denk geldim ki... fener ile oynadıkları maçlarda ile 3-4 örneği var.

Tek sebep oyun sistemimiz... Cardozo hayatı boyunca topla toplam 30 metre depar atıp gol vuruşu yapmamıştır.
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Kardo kurbanın olayım yaz bir tane.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cardozo'yu Benfica'dayken de takip ediyordum. En iyi, en diri dönemleri dahil.

O kadar çok hiç ettiği kontra atağa denk geldim ki... fener ile oynadıkları maçlarda ile 3-4 örneği var.

Tek sebep oyun sistemimiz... Cardozo hayatı boyunca topla toplam 30 metre depar atıp gol vuruşu yapmamıştır.
                              Ya zaten o yüzden dünyanın en iyi bitiricilerinden olmasına rağmen hiç en üst klasmanda oynamadı. Ayrıca fiziğe dayalı bir oyun yapısı olmamasına rağmen bu kadar güçsüz de değildi. 31 olmasına rağmen biraz da çabuk yaşlandı. Sadece kontratak meselesi değil benfica zamanında kurnazlığını kullanıp markajdan sıyrılabiliyordu en azından. Şu an büyük maçlarda fiziği buna bile izin vermiyor, çoğu zaman markajda eriyor.

Yorum

• İlk olarak gustafsson tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ya zaten o yüzden dünyanın en iyi bitiricilerinden olmasına rağmen hiç en üst klasmanda oynamadı. Ayrıca fiziğe dayalı bir oyun yapısı olmamasına rağmen bu kadar güçsüz de değildi. 31 olmasına rağmen biraz da çabuk yaşlandı. Sadece kontratak meselesi değil benfica zamanında kurnazlığını kullanıp markajdan sıyrılabiliyordu en azından. Şu an büyük maçlarda fiziği buna bile izin vermiyor, çoğu zaman markajda eriyor.
                                Sen koca maç bir tane organize ve kalabalık hücum yapama, Cardozo markajdan sıyrılamadı olsun.

O öyle olmaz. Cardozo hiç pivot olmadı, hiç yırtıcı olmadı. Hep böyleydi...
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

Yükleniyor...
                                X