İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Tabii bu kadro haftalar önce yazdığım kadroydu, Sosa her maç Fener maçında olduğu gibi oynasa ortasahayı bozmaya gerek yok ama haftalardır çok kötüydü. Savunmaya hiç yardım edemiyordu fizik-kondisyonu yetersiz olduğundan. Üstüne hücumda da üretkenliği yoktu. Her maç FB maçındaki Sosa'yı izleyebilir miyiz bu soru işareti.
Takım her maça FB maçındaki gibi yüksek motivasyonla çıkmıyor. O yüzden tek maçla kadro netleşti artık demek doğru değil. Şuan ilk 11'de yeri garanti oyuncu yok benim gözümde. 3-4 maç daha devam ettirmeleri lazım bu performansı. GS maçı sonrası gibi düşüşe geçmemeliyiz bu yüzden kazanan 11'de devam edelim mantığı doğru değil, Nwakaeme oynamamalı bana göre. Keza Rodellega da yedeğe çekilmeli, Ekuban ile devam etmeliyiz.
Yalnız aşırı efor sarf etti takım gerçekten yıllardır böylesini görmemiştim. Hem savunmada hem hücumda aşırı konsantreydi takım, Fener 50-60 tane top kaybı yapmıştır. Bunu tek maçla bırakmamalıyız. Başakşehir gibi 34 hafta taktiğe bağlı ve oyundan kopmayan bir takım yaratmalıyız. Mesela Yazıcı diğer maçlarda da böyle oynamalı. Top rakibe geçtiğinde geri çekilip boşlukları kapatmalı, takım savunmasına yardım etmeli. Forvetimiz daha fazla baskı yapıp rakibin pas yollarını kapamalı. Bir kişi kaytarırsa tüm düzen bozuluyor hiçbir oyuncunun bu maç kafama göre takılayım deme lüksü yok. FB maçındaki özveriyle oynamalılar bu onların görevi. Hocanın da dediği gibi diğer maçlarda coşku eksikliği vardı, FB maçı tamamen farklıydı. Novak'ın Malatya maçıyla dağlar kadar fark vardı mesela bu maçta. Coşkuyu kaybetmemeli takım.
Yorum