Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adamım diye gezinen omurgasızlardan olduğunu,
    "Maç satan karısını satar Mecnun" a kefil olduğunda belli etmişti.
    Şimdi de tüy dikti.
    Her şeyi siyasi menfaatine göre yorumlamayıp yanlışa yanlış dediğimizde ülkede çok şey düzelecek.
    Hangi partiden olursa olsun menfaati için davasını satan herkesin bir bedeli vardır ve o bedel için tüm duruşunu satmıştır. Bunu kıvırıp döndermenin gereği yok.
    3 günlük dünya için insanlar niye kendini bu kadar alçaltır ki ben de buna şaşıp kalıyorum, öleceğiz be öleceğiz, değer mi fırıldak olmaya.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kimin boğazına takılmış acaba?

Vallahi Furkan iti, bir tivit de buna yapıştırsa...
      Yazmasına gerek yok, bundan sonra
      Yat denince yatacak, kalk denince kalkacak, konuş denince konuşacak, sus denince susacak.

Ha bir de tasma işi var tabi.
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• 40 yıllık siyasi partisinden,bugün geçtiği partiyle ortaklık yapıyor diye ayrılan 58 yaşında bir insan bunu niye yapar sorusunun cevabını bulamıyorum.
        DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Dini imanı para olanlar, etek yalayarak makam mevki kovalayanlar bu tarz durumları normalleştirir. İlke, ülkü, değer taşıyanlar garipser, yapana yakıştıramaz.

Yapan kendine yakıştırıyorsa, suratına tükürür geçersin.

Parti değiştirdiği için demiyorum. Önceki partisine de şimdiki partisine de tüküreyim. Bu takım şampiyonluğa giderken hadsizlik yapıp, Trabzonspır içinde kaos çıkaran, yakın çevresine politik sebeplerle açıklayan ve basına böyle sızdıran biriydi. Ya o gün yanlıştı ya bugün?

Lafa gelince "Elif gibi dimdik"... Sözün eri olmak her yiğidin harcı değil. Evet; er olmak, yiğit olmaktan bahsediyorum.
          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 23.02.2025, 16:51.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ben başka bir partinin oylarıyla seçilen bir milletvekilinin başka bir partiye geçmesini hiçbir şekilde etik bulmuyorum. O insanlar o oyları isime değil partiye veriyor.

Ünal Karaman özelinde ise söyleyecek söze gerek yok.

Yorum

• Secimlerden once 2 - 3 yerde roportaj yapmisti. Youtube da var buraya koymustum. Birinde Konyadaki okullarda neredeyse Turk ogrenci yok Suriyeli ogrenci var falan diyordu. Simdi Akp ye gecerek Konya halkini ne kadar dusundugu belli oluyor. Bi ara Izmir Kemalpasada Ekrem Çoşkun doner salonu acmisti ordan yuruseydi. Hayir yani bi ara Nurullah Saglam vardi adam teknik direktorlugu birakti farkli islere atildi. Yine bi ara Tayfur Havutcu vardi o da teknik direktorlugu birakti. Futbol disi islerle ugrasiyor.

Yada madem Akp ile kontak kurabiliyordun hocalik yaparken adamlara yanlasaydin. Bence bana gore Turk teknik direktorleri dusundugumuz zaman fena bir hocaya benzemiyordu. Yillarca Senol Gunesin yardimciligini yapti, illaki ondan birseyler ogrenmistir. Hocalik yaparken gitseydi Akp lilerin yanina surekli birileri tanidik falan araya sokarak kuluplerde hoca oluyorlar, benim ekmegimi elimden aliyorlar deseydi de o sekilde bir takimda uzun sure kalip oradan yuruyup gider, Turkiyede isim yapan hocalardan biri olurdu tabi boyle bir hedefi varsa. Lakin su da var bu adam vekil olmasaydi herhangi bir Akpli uzt duzey yetkiliden birak gorusmeyi randevu alabilecek miydi

Bizde hoca iken bir deplasmanda bir Konya maci oncesi lisedeyken surekli okuldan kacip mac izlemeye gittiginden falan bahsediyordu. Adamin okulla kitapla bir alakasi yok. Bir dunya okumus genci olsun yasi ilerlemis olsun surunurken boyle alakasiz insanlari en tepeye koyuyorlar. Hayir Ergin Keles gibi cok kitap okuyan biri olsa veya Mustafa Resit Akcay gibi hem universite mezunu hem de cok kitap okuyan biri veya da Senol Gunes gibi hem universite mezunu hem de bir sure ogretmenlik yapan biri olsa vesaire eyvallah dicem de bu adamda hicbiri yok.

Sözcü tv canlı yayını
              https://youtu.be/RoPaAUmpQIk

Konya olay tv deki röportajı
              https://youtu.be/A3JO_N1anGI

Fatih portakal youtube kanalında
              https://youtu.be/D59wSji-eQ4

Fox tv de 40.10 ile 1.19.25 arası röportaj
              https://youtu.be/WDk-FO_rZJI?t=2403

Ekrem çoşkun dönerci açılışı
              https://www.instagram.com/hmutluakpinar/p/CdVYc9CsyYj/

Tuncelide yaban keçisi avı
              https://twitter.com/recordhaber/status/1867538732112379931

Teğmenlerin ihraç edilmesi
              https://x.com/unalkaraman42/status/1857810936154767792

Sümela manastırındaki ayin
              https://x.com/unalkaraman42/status/1690785389701709824
              En son jpositve tarafından düzenlendi; 03.07.2025, 00:38.

Yorum

• Türkiyede siyasete girenler yanar döner olmak zorunda diye bir kanun var galiba. keşke siyaset çukuruna hiç girmeseydin de aklımızda ve yüreğimizde efsane karaboğa olarak kalsaydın.
                from BOGAZIÇI

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ağaoğlu ile olmaması gereken diyaloğa girdi ve önde olduğu birçok maçı elinde tutamayıp doğal olarak gönderildi.
                  Ünal Karaman, Ekonomi Yönetimini Eleştirdiği Berat Albayrak İçin Konuştu

Oynattığı futbolu eleştiren dönemin bakanı Berat Albayrak'a "Biz bu nasıl ekonomi diyor muyuz" diyerek cevap veren Ünal Karaman, yıllar sonra yaşanan polemik hakkında konuştu. İşte detaylar.

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'u çalıştırdığı 2018-19 sezonunda dönemin Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile tartışan Ünal Karaman, konuya dair yeni bir açıklama yaptı. Karaman, Albayrak ile yan yana gelmesi halinde neler yaşadığını anlatacağını söyledi.

İyi Parti'den milletvekili adayı
                  14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri'nde İyi Parti'den vekil adayı olan Karaman ile Albayrak arasında 2019 yılında çarpıcı bir diyalog yaşandı. Medyaya yansıyan diyalog şöyleydi:

Karaman'dan Albayrak'a şoke edici cevap
                  16 Aralık 2019'da evinde Denizlispor'a 2-1 kaybeden Trabzonspor'un oynadığı futbol sert şekilde eleştirildi. Bu eleştirilerin sahiplerinden biri de Trabzonlu olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'tı. Albayrak, maç sonu Karaman'a, "Bu nasıl futbol hoca" diye çıkışır. Karaman da şoke edici bir tepki vererek, "Bu nasıl ekonomi diye biz size soruyor muyuz?" der.

Karaman gitti Çimşir geldi ama
                  Karaman, kısa bir süre sonra görevinden ayrılırken yerine Hüseyin Çimşir getirildi. Karaman zamanında şampiyonluğa koşan bordo mavili ekip Çimşir zamanında pozisyonunu koruyamadı ve şampiyonluğu Medipol Başakşehir'e kaptırdı. Daha sonra ortaya atılan iddialarda Albayrak'a verdiği cevap nedeniyle Karaman'ın görevine son verildiği öne sürüldü.

Karaman'dan Albayrak sorusuna yanıt
                  Konya'da düzenlenen iftar yemeğine katılan Ünal Karaman'a Albayrak ile 4 yıl önce yaşadığı Albayrak ile yaşadığı polemik nedeniyle görevden ayrılıp ayrılmadığı soruldu. Karaman, "Böyle bir polemiğe gerek yok. Ben hiçbir polemiğin içerisinde olmayacağım. Berat Albayrak bir gün yanıma oturursa ve o zaman yaşananları birebir konuşmak isterse ben de o zaman yaşadığım şeyleri birebir konuşur cevap veririm” diye cevap verdi.

Karaman siyasete girdi Albayrak bıraktı
                  Ünal Karaman, Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra Çaykur Rizespor ve Göztepe'yi çalıştırdı.Karaman, yaklaşık 6 aydır takım çalıştırmazken, sürpriz bir kararla siyasete atıldı. Polemik yaşadığı Berat Albayrak da 10 Kasım 2020'de bakanlık görevinden istifa etti. Albayrak yaklaşık 2 yıldır gözden ırak yaşıyor.
                  Oynattığı futbolu eleştiren dönemin bakanı Berat Albayrak'a "Biz bu nasıl ekonomi diyor muyuz" diyerek cevap veren Ünal Karaman, yıllar sonra yaşanan polemik hakkında konuştu. İşte detaylar.
                  En son jpositve tarafından düzenlendi; 4 gün önce.

Yorum

• Ergenekon sanıklarından Hayrettin Ertekin'in Süper Lig'de maçlar öncesi kimlerin kazanacağını belirlediği ortaya çıktı.
                    01 Eylül 2008 / 08:09
                    Bu doğrultuda çeşitli takımların teknik direktörleriyle görüşerek maçları bağladığı anlaşıldı. Ergenekon sanıklarından Hayrettin Ertekin'in Konyaspor-Ankaragücü maçına da müdahale ettiği ortaya çıktı. Ertekin'in telefonda konuştuğu Musa isimli şahıs, “Ünal'la konuştum Ankara maçını al dedim” diyor, Ertekin ise “Evet ben de konuştum, alacak artık abi” diye karşılık veriyor. Ertekin, isimli şahıs ayrıca “Bursa'ya verdi biliyorsunuz, yani konuşulduğu gibi. İkinci yarıda inşallah şeylik yapmaz Samet Abi” diyor.

KONYASPOR-ANKARAGÜCÜ MAÇI BAĞLANMIŞ
                    Dinlemeye takılan bir telefon görüşmesinde birçok futbol karşılaşmasının skorlarının önceden belli olduğu ortaya çıktı. Dinlenmeye takılan görüşmede Hayrettin Ertekin ile Musa adındaki şahıs görüşüyorlar. Ertekin ile Musa, Konyaspor-Ankaragücü maçının oynanacağı 1 Aralık 2007 tarihinden bir gece önce bu karşılaşmayı değerlendiriyorlar. Ertekin, Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ile bir gün önce konuştuğunu belirterek, bu maçı almasını söylediğini ifade ediyor.

KONYASPOR MAÇI BURSASPOR'A VERDİ
                    Telefon görüşmesinde de Konyaspor-Ankaragücü maçından bir hafta önce 25 Kasım 2007 tarihinde oynanan maçta ise Konyaspor'un maçı Bursaspor'a verdiği belirtiliyor. Ertekin, maçın konuşulduğu gibi Konyaspor tarafından Bursaspor'a verildiğini belirterek, ikinci yarıda yapılan maçta da Bursaspor'un maçı Konyaspor'a vereceğini söylüyor. 25 Kasım 2007 tarihinde yapılan Bursaspor-Konyaspor maçını Bursaspor 1-0 kazanırken, 13 Nisan 2008 tarihinde yapılan Konyaspor-Bursaspor maçını ise Konyaspor 2-0 kazandı. Bu skorlar maç sonuçlarının Ertekin'in istediği gibi gerçekleştiğini ortaya çıkardı.

Ankaragücü maçını al
                    30 Kasım 2007 tarihinde Ertekin ile Musa arasındaki telefon konuşması:

HAYRETTİN ERTEKİN: Abi, iyi akşamlar

MUSA: Ne yapıyon, kardeş

H: İyiyim abi, sağolasın bildiğiniz gibi uğraşıyoz

M: Biraz önce Ünal'la konuştum da. Başarılar diledim ona da.

H: Ben de dün konuştum

M: Yarın Ankragücü maçını al dedim

H: Ha alacak artık abi, Ankara'ya gelmiş mi?

M: Yok yok onlar Konya'da oynuyorlar benim bildiğim

H: Konya'da oynuyorlar doğru, iyi şey verdi abi. Bursa'ya verdi biliyorsunuz yani konuşulduğu gibi. Öbür devrede ikinci yarıda inşallah şeylik yapmaz Samet Abi.

M: Yok canım durumu iyi olduktan sonra, paslaşın birbirinize sahip çıkın diyorum ben daha ne diyecem kardeş

H: İyi abi, öyle olacak başka ne olsun, şey geldi bugün konuştuk abi, İbrahim abiyle

M: Öyle mi?

M: Ya bişey işin aslında da

H: Evet, bi şey yok

M: Bakanlık öyle diyor, Öbürü bilmem ne diyor

H: Şimdi müfettiş tabii elindeki şeye bakar yani ver.. şeyine ama ordan bi yazı, şeyden sordurmak lazım bizim mahkemeye sordururuz mahkemece verecekleri cevap önemli, bakacaz abi onu o şey değil, sorun değil, kolay bişey yani o.

M: Atlamaya da gelmiyor canım

H: Abi gelmez de işte bana şeyi verecek dosya numarasını falan, konuşucaz bi daha bugün böyle bi ön görüşme yaptık, ona göre bi şey yapacaz abi

H: Saygılar abiciğim, hayırlı akşamlar diliyorum, sağol

(Yeni Şafak)

http://www.stratejikboyut.com/news_detail.php?id=11304

https://web.archive.org/web/20080904091001/http://www.stratejikboyut.com/news_detail.php?id=11304
                    En son jpositve tarafından düzenlendi; 03.07.2025, 00:36.

Yorum

• siyasi görüşü beni bağlamaz ama bu adam tarihin en rezil kepaze antrenörlerinden birisidir. gittiği hiç bir takımda bir tane başarısı yok. bizde de gidip öne geçtiği maçlarda rekor puan kaybı yapardı. avrupa'da gelenden gidenden 4 yiyen galatasaray ile 1-1 kalmıştı. o maçtan sonra bunun balon olduğunu anladım.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        siyasi görüşü beni bağlamaz ama bu adam tarihin en rezil kepaze antrenörlerinden birisidir. gittiği hiç bir takımda bir tane başarısı yok. bizde de gidip öne geçtiği maçlarda rekor puan kaybı yapardı. avrupa'da gelenden gidenden 4 yiyen galatasaray ile 1-1 kalmıştı. o maçtan sonra bunun balon olduğunu anladım.
                        Siyasi görüş mü

Yorum

• yolun bahtın açık olsun canım hocam.

Yorum

• şaşırtıcı

(UEFA)

Yorum

• adam tweeti yorumlara kapatti. Milletin ne yazacagini az cok tahmin ediyor herhalde. Ama tweeti alintilayanlar arasinda neredeyse hic olumlu birsey soyleyen yok. Halen daha Akp ye gectigi icin herkes tepkili kendisine.

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X