Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• biz neden duran toptan gol atamıyoruz?
    bu kadar uzun vardı bugün yine yok,
    ya kullananlarda ya da organizasyonda sorunlar var,
    bu konu üzerine düşünmek ve çalışmak gerek.
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Hoca bu maç sana yazar..

Nwakame- Avdijaj değişikliği yapsan bugün sonuç ne olursa olsun başımız ağrımayacaktı ama gözgöre göre olunca insan kahroluyor.

Yorum

• Hüseyin Hosseini parmak'tan fernandez campi mikel'e geçiş biraz radikal olmadi mi hocam. Basketball oynamaya çıktık sanki. Bari korner çalışsaydık. Gol atamadığımız gibi üstüne de gol yedik.

Hızlı hazırlık pası yapamadık. Tamamen ziyan bir maç.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hoca bu maç sana yazar..

Nwakame- Avdijaj değişikliği yapsan bugün sonuç ne olursa olsun başımız ağrımayacaktı ama gözgöre göre olunca insan kahroluyor.
          Ben de bu değişikliği bekledim açıkçası

Ünal hoca 1 puan iyidir dedi heralde.
          .

Yorum

• Waka - Donis ve Sarı - Parmak değişikliklerini yapsaydın Şuan maçı almıştık hocam. 89. Dakikada Doğanı oyuna ne düşünerek aldın Allah aşkına bi anlat ya.
            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Beraberlik iyi bir sonuç mu? Öyle mi Hocam. Sen şampiyonluğa oynamıyorsun yani?

Verdiğin demeçlerini birde kendin dinle.

Yorum

• muhtemelen avdijaj-doğan kararsızlığı yaşadı, baktı kasımpaşa'nın eyvallahı yok, ekuban-parmak hamleleriyle güçten düşen ortayı takviye edip ekubanı ileri salayım dedi. benim görüşüm bu şekilde

demeçlerde dikkatli olmak lazım. taraftarda bir hava oluşmuş durumda.

beraberlik iyi bir skor falan değil

oyuncu değişikliği tarzı biraz şenol güneşi anımsatıyor. 4-5 hafta sonra parmak-mikel-ekuban-ömür değişiklikleri ezberlenir bu gidişle. sistemde değişiklik olmuyor.

yine de zorlu bir maç vardı perşembe günü. sert eleştirilecek bir maç değil kasımpaşa maçı.

bu sezon olabilir ünal hocam, alttan alta da olsa iste, istet.
                En son Dawsofield tarafından düzenlendi; 19.08.2019, 00:58.
                futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben de bu değişikliği bekledim açıkçası

Ünal hoca 1 puan iyidir dedi heralde.
                  Çok güveniyor haklı ben de çok güveniyorum ama adam yorgun ve çizgide top almıyor niye zorluyorsun adamı 90 dk..

Yarın Aek maçı orda da çıkarma .

Sonra Malatya maçı çok önemli orda da çıkarma.

Sonra yine Aek maçı son kilit maç orda da çıkarma.

Daha sonra FB deplasmanı orda da çıkarma..

Ne zamana kadar gidecek böyle.

Yani bunun sonu yok bir yerde vedalaşacaksın.

Bugün bitik adamı 90 dk tuttun 3 -4 gün aralıklarla bu adamdan performans bekleyeceksin sonra da.

Adam yorgun oynamıyor çıkar 60 da dinlensin bari dimi.

Neyse vallahi çok sinirlendim böyle bariz olunca geriliyor insan.

Yorum

• Lafın kısası. Ünal Karaman oyunu okuyamıyor.

Yorum

• burda çok defalar yazdım tepkide gördüm bana katılanlarda oldu ben bu maç genelinde konuşmuyorum ünal karaman iyi bir adamdır iyi bir insandır iyi bir karakterdir ama ünal karaman iyi bir hoca değil ünal karamnın oyuplanı oyun okuması rakibi analiz etmesi oyuncu değişikliği zamanı ve tercihleri son derece vasat tır ve bugünde gördükki değişen hiç bir şey yok bana katılırsınız veya katılmassınız ama ünal karaman bu takımı 2 sene değil 22 sene de çalıştırsa şampiyon yapamaz.

Yorum

• Rotasyona girmesi icap edenler kanatlar, bekler, ortasahalar, yorulan oyuncular yani. Stoperleri rotasyona sokmanın çok bir anlamı yok.

Yorum

• Ünal Karaman değişiklik yapmayı bilmiyor.90 dk boyunca berbat bir oyun çıkaran Wakayı oyundan çıkarmadı.Farklı şeyler denemeyi bilmiyor.Avdijajı sağda veya solda deneyebilirdi.Advijaj Prag maçında çok etkiliydi.

Kısacası motivasyon konusunda iyi ama oyunu okuma,taktik bilgi ve değişiklik konusunda çok kötü bir hoca.Trabzonsporu şampiyon yapabilecek kapasitede değil.Doğru hamleler yapamıyor.

Yorum

• Karamanla şampiyon olunma oyuncu değişikliği yapmayı 2 senedir ogrenemediyse bundan sonrada öğrenemez... Bu maç cevrilebilecek bir maçtı heba oldu

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Stoper Rotasyonunu yorgunluk değilde ciddi bir maçta oyuncuları görüp tanımak için yapmıştır ki bence mantıklı bir hamleydi. Ama seni 10 kişi oynatan waka yı çıkarmayıp birde üstüne Mikeli alarak orta sahayı boşaltması yine hatalardan ders almadığını gösterdi. Her zaman diyorum maç öncesi kafasında bir yapı oluşturuyor tutarsa ne ala ama aksilik halinde hiçbir hamle yeteneği yok malesef.
                              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Stoper Rotasyonunu yorgunluk değilde ciddi bir maçta oyuncuları görüp tanımak için yapmıştır ki bence mantıklı bir hamleydi. Ama seni 10 kişi oynatan waka yı çıkarmayıp birde üstüne Mikeli alarak orta sahayı boşaltması yine hatalardan ders almadığını gösterdi. Her zaman diyorum maç öncesi kafasında bir yapı oluşturuyor tutarsa ne ala ama aksilik halinde hiçbir hamle yeteneği yok malesef.
                                kardeşim burda çok defalar yazdım ünal karaman taktik teknik oyun okuma oyuncu tercihleri oyuncu değişikliği zamanları aldığı ve çıkardığı oyuncular konusu hep vasattı bu senede değişen hiç bir şey yok yani gram derece kendini geliştirmemiş birde dün maçtan sonra bereberlik iyi sonuç demesi işin tadı tuzu oldu trabzonsporun ölüsü rakip kim olursa olsun sahaya galibiyet için çıkar sen bereberlik iyi sonuç dersen kendinle çelişirsin büyüklüğünden ödün verirsin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X