Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fernandez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kim onlar isim?
    batuhan yusuf abdülkadir başlamalıydı bana göre. üçünün mevkisi de orta saha en azından. kamil'i sonradan enerji için alabilirdi. isimler tabi ki yetersiz gözüküyor ama oyunu doğru kurgulayabilirdi. yenilgiye birşey demiyorum da rakip takım hatay'a bile birden fazla atmıyor. durup dururken şans vermeye gerek yoktu. yerleşik savunmaya atsalardı golleri.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      batuhan yusuf abdülkadir başlamalıydı bana göre. üçünün mevkisi de orta saha en azından. kamil'i sonradan enerji için alabilirdi. isimler tabi ki yetersiz gözüküyor ama oyunu doğru kurgulayabilirdi. yenilgiye birşey demiyorum da rakip takım hatay'a bile birden fazla atmıyor. durup dururken şans vermeye gerek yoktu. yerleşik savunmaya atsalardı golleri.
      benim de batuhandan medet umsak mı diye düşünecek kadar çaresiz hissettiğim anlar oldu ama batuhan ın oynamamasını kesinlikle hata olarak görmüyorum. batuhan ın kendisinin ve onun gibilerin sahada başımıza neler açtığını çokça kez gördük. hep batuhan gibilere çaresizçe sarılarak sonucunu bilerek kaybettik, bu sefer ise farklı bir şey denedik. şahsen batuhan gibiler yüzünden kaybetmekten bıkmıştım...

Yorum

benim de batuhandan medet umsak mı diye düşünecek kadar çaresiz hissettiğim anlar oldu ama batuhan ın oynamamasını kesinlikle hata olarak görmüyorum. batuhan ın kendisinin ve onun gibilerin sahada başımıza neler açtığını çokça kez gördük. hep batuhan gibilere çaresizçe sarılarak sonucunu bilerek kaybettik, bu sefer ise farklı bir şey denedik. şahsen batuhan gibiler yüzünden kaybetmekten bıkmıştım...
        hoca isme gelecek eleştirilerden çekinip taktiğini bozuyor ama. kamil de kante değil ki. onu oynatıyorsan batuhan da oynar yani. hocanın bildiği var diye başladık maça ama yokmuş malesef. sistem eleştirisi yapıyoruz gitsin yetersiz falan dediğim yok. aksine uzun dönem kalmalı. ama eleştiriler sert yapılmalı, çok faydalı oluyor.

Yorum

• Burak ve Hugo lu kaos futboluna geri dönüyoruz gibi. Ekuban veya Hugo hangisi iyiyse o oynamali. 2 sini de üzmemek için takimi uzmeye gerek yok.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

hoca isme gelecek eleştirilerden çekinip taktiğini bozuyor ama. kamil de kante değil ki. onu oynatıyorsan batuhan da oynar yani. hocanın bildiği var diye başladık maça ama yokmuş malesef. sistem eleştirisi yapıyoruz gitsin yetersiz falan dediğim yok. aksine uzun dönem kalmalı. ama eleştiriler sert yapılmalı, çok faydalı oluyor.
            batuhan performansının yanında gördüğüm kadarıyla psikolojik olarak da bitmiş. bazıları zor zamanda da olsa elinden geleni yapar ama batuhan maalesef öyle bir profil çizmiyor, bitmiş adam korkuyor. elde gerçekten adam yok ve gerçekten yapılabilecek bir şey yok. rakibin kalitesi belli burda oyunculardan artık sonuna kadar savaşmasını beklersin, kalite olarak fark var arada eksiklerden dolayı. bitik bir batuhanla ortayı üçleyerek çaresizce gol yemeyi beklerdik fazlası değil. rıza çalımbay kafası falan yani. eski trabzonspor kadroları olsaydı böyle eksiklerle bu maç 4-2 değil 4-0 biterdi o da en iyi ihtimalle
            bugün hakemler şerefsiz olmasa ve pereira düşmese farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. yenildik diye illaki bir şeyler eleştirilsin zihniyetini doğru bulmuyorum.
            eleştireceksek trabzonspor neden transfer yasağı aldı nasıl bugünlere geldik bunun köküne gitmemiz lazım bunda da hepimizin payı var.

Yorum

batuhan performansının yanında gördüğüm kadarıyla psikolojik olarak da bitmiş. bazıları zor zamanda da olsa elinden geleni yapar ama batuhan maalesef öyle bir profil çizmiyor, bitmiş adam korkuyor. elde gerçekten adam yok ve gerçekten yapılabilecek bir şey yok. rakibin kalitesi belli burda oyunculardan artık sonuna kadar savaşmasını beklersin, kalite olarak fark var arada eksiklerden dolayı. bitik bir batuhanla ortayı üçleyerek çaresizce gol yemeyi beklerdik fazlası değil. rıza çalımbay kafası falan yani. eski trabzonspor kadroları olsaydı böyle eksiklerle bu maç 4-2 değil 4-0 biterdi o da en iyi ihtimalle
              bugün hakemler şerefsiz olmasa ve pereira düşmese farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. yenildik diye illaki bir şeyler eleştirilsin zihniyetini doğru bulmuyorum.
              eleştireceksek trabzonspor neden transfer yasağı aldı nasıl bugünlere geldik bunun köküne gitmemiz lazım bunda da hepimizin payı var.
              yok canım rızay'la alakası yok. o üç önlibero oynuyordu. orta sahada üçlü birbirine yakın dizilmek ve kısa pas yapmaya çalışmak başka, kamil bir yerde yusuf başka yerde çırpınmak başka. takım görüntüsü yoktu.

neyse mücadele hakem falan geçiştireceğiz artık.

Yorum

yok canım rızay'la alakası yok. o üç önlibero oynuyordu. orta sahada üçlü birbirine yakın dizilmek ve kısa pas yapmaya çalışmak başka, kamil bir yerde yusuf başka yerde çırpınmak başka. takım görüntüsü yoktu.

neyse mücadele hakem falan geçiştireceğiz artık.
                rıza çalımbay kafası derken çaresizce aynı şeyleri deneyip kazanamamaktan bahsediyordum. diziliş falan değil yani.
                hakem diye geçiştirmek istemezdim ama maalesef hakemlerin şerefsiz olduğunu belirtmekten başka elimden bir şey gelmiyor? hakemlerin önüne geçmek mümkün değil, adamlar istediğini takır takır harcıyor diğer takımlarda da dönem dönem gördük bunu. koca koca yöneticilerin camiaların bir şey yapamadığı noktada sıradan bir futbol seyircisi olarak keşke elimden bir şey gelseydi diyebilirim ancak
                mücadele diye de geçiştirmiyorum, bu mücadeleye saygı duyarım kesinlikle geçiştirmem. bu seviyeyi haketmeyen batuhan gibi oyunculara ise saygı da duymam, onlardan medet ummak zorunda kaldığımız için üzülürüm. yıllardır onun gibiler yüzünden gol yiyeceğimiz dakikaları beklemekten sıkıldım. insanlar trabzonsporu gönülden seviyor ve karşılığında böyle kalitesiz futbolcular sebebiyle 1 hafta maç bekleyip kahrolmayı haketmiyor. şöyle bir ortamda oynayamayacak kadar kötüyse batuhan düşünecek bunu.

Yorum

• Hoca bugün Batuhan ile çıksa ve kaybetsek muhtemelen Batuhan ağlayarak ya oyundan çıkar ya da maç sonuna kadar ıslıklanırdı.

Hoca bugün cesaret gösterip Berkayı oynatsa ve Berkay kötü oynasa ligin en iyi top oynayan takımına karşı bu çocuğu niye sahaya sürdün denilirdi.

Bjk ve fb maçında niye Olcayı değilde Ekubanı aldın dedik eleştirdik gördük ki Ekuban aslında öne geçtiğin maçlarda doğru kullanılırsa çok büyük silah ve hoca da bunu görmüştü demek ki..

Ben Ünal hocayı çok eleştirdim hala daha eleştiriyorum ama bazen de biraz tercihlere saygı duymak ve eleştiriyi tadında yapmak lazım.
                  En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 21.01.2019, 00:38.

Yorum

• bu maçın en suçsuz adam hocadır. yedekte düşünün en tecrübeli isim ibanez. oda kadronun en kötü futbolcusu
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Tel tel dökülen Abdülkadir yerine Berkay girerdi bence be hocam. Denemeye değerdi en azından
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• ben oyun şekli üzerinden yaptım ısrarla eleştirilerimi. o yüzden şunu oynatsa bunu derdiniz kısımlarını üzerime almıyorum. ayrıca bir oyuncu üzerine inanılmaz algılar yapıp hocayı zor durumda bırakacak eleştiriler yapmadığım için rahatım. böyle düşünürse hata yapar ki yaptı. tutarlı bir iş yapmadı malesef yönetemedi süreci.

beşiktaş maçından önce kayseri maçında batuhan'ı düşünmedi, sonraki maçta stoper sokup toure'yi orta sahaya aldı. sonra bir anda beşiktaş maçında sosa yerine sahaya soktu yarım saat kala. maç sonunda oyuncusunu çok ağır eleştirdi. döndü rize maçında yine oynatmadı. devre arasında hazırlık maçlarını batuhan üzerinden kurguladı. balıkesir maçında yine defans önünde batuhan'ı kullandı. sonra bir maçlık karşımıza çıkan kamil ahmet en önemli maçta orta saha oynadı. bir kere fizik olarak hazır değil. kusura bakmasın ne yaptığı belli değil. tutarlı bir duruş görmedim.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ünal Karaman: "Kulübün evladı, camianın çocuğu falan bu laflar kulübü maddi anlamda batıran sözlerdir. İşe yaramaz adam kulübün çocuğu diye 15 yıl ona mı bakacağız?"
                          dogru evet ama
                          "bu kulübün mayasinda varim, 15 sene bekçilik yaptim" diyen de kendisiydi
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• birçok seyi tartisirim ama üseniyorum simdi...
                            ama su Rodallega'da israr etmesin yaa
                            yeter be yaa
                            burak'tan bir farki yok
                            bu maçta roda yedekteki kozumuz olsaydi daha iyiydi
                            Ekuban ileri uçta oynardi
                            orta sahada da Berkay olurdu baskasi olurdu ne bileyim
                            su Roda takimi asiri bozuyor kimse kusura bakmasin
                            sene sonu 1600/2'ye oynarsa oynasin 1 sene daha, yoksa güle güle
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              dogru evet ama
                              Tamam da futbolcu Ünal Karaman işe yaramaz değildi. Trabzonlu olup da işe yaramayanlardan bahsediyor...
                              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                dogru evet ama
                                Fayda-maliyet oranıyla değerlendirmek lazım bu sözleri herkes için geçerli.
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X