Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tecrübesini falan bilmem.
    Eskiden başarısız olmuş olabilir.
    Hiç umurumda değil.

Benim gördüğüm, hata yapan, hatasından çabuk dönen bir adam.
    Ben hatasının arkasında duran ne inatçı "iyi" hocalar gördüm.

Hatasını görme kabiliyetindeki adamın mazisine bakılmaz.
    Kötü mazisi onun biriktirdiği hatalar, o hatalardan edindiği doğru sonuçlar demektir.

Ben sene başından beri, Burak Yılmaz'ı takıma dahil ettiği dönem hariç, oynattığı oyundan memnunum.
    Tek sıkıntısı oyunu soğutma, takım savunması yapma konusunda hem kendisinin, hem de takımın tecrübelenmesi gerekiyor.

Sivas-A.gücü-Gs-Alanya-Malatya-Fener maçlarının tamamındaki futboldan bazılarında sonuç alamamış olmamıza rağmen memnunum.

Bana göre bunca yıldır ilk kez Onur-Burak ikilisine bu kadar ağır fatura kesebilecek bir mekanizmanın da önemli parçası.

Sabredeceğiz.
    En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 26.11.2018, 14:07.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Müdaheleyle veriyordu maçı..
      e
      Nwakame Ekuban degisikligi tartisilir ama Yusuf Batuhan degisikligi cok dogru bir degisiklikti. Eger Bursa macinda Sosayi cikarip Batuhani oyuna alsaydi büyük ihtimalle kazanirdik. Cünkü bazen son 5 dk savunma yapabilen oyunculara ihtiyacin olur. Seni kendi ceza sahasina hapsetse dahi karsi takim siz gol yememeniz lazim.

Ben cok begendim ve gelecek icin ümit verdi bana. Bunu bir macta daha yapmisiti ve takim cok rahatlamisti. Neden bundan vazgecti bilmiyorum.
      Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hocam, sert oynayan takımlara karşı sıkıntı yaşıyoruz. Takıma agresif oyuncular katılmalı
        +1

Bize Melo tarzı 2-0 öne geçtiğimiz maçlarda ya da deplasmanlarda kullanacağımız bir adam lazım.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          e
          Nwakame Ekuban degisikligi tartisilir ama Yusuf Batuhan degisikligi cok dogru bir degisiklikti. Eger Bursa macinda Sosayi cikarip Batuhani oyuna alsaydi büyük ihtimalle kazanirdik. Cünkü bazen son 5 dk savunma yapabilen oyunculara ihtiyacin olur. Seni kendi ceza sahasina hapsetse dahi karsi takim siz gol yememeniz lazim.

Ben cok begendim ve gelecek icin ümit verdi bana. Bunu bir macta daha yapmisiti ve takim cok rahatlamisti. Neden bundan vazgecti bilmiyorum.
          her maç yapması lazım hatta sosa çıksa daha iyi olur. kol bandını çıkarıp yusuf'un koluna takarken oyun iyice soğur. mecbur önlibero alacaksın oyuna. kanatlar değişince çok bir fark olmuyor. kucka'yı oyuna alacağına batuhan'ı alsın. hatta bu hafta onbir oynamasını doğru bekliyorum.

Yorum

• Olcay değişikliği geç kaldı hocam. Haftaya Batuhan yerine Olcay'ı ve Amiri'yi bekliyorum açıkçası
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Olacağız da hocam ersun lalarına inat olacağız.

Yorum

• bu arada trabzonun fb yi son yendiğinde ünal hoca teknik ekipteymiş. yin ünal hocaya kısmet oldu
                ünal hoca şenol güneşin izinden giden bir hoca. oyunculuğundan milli takımdan bugünlere kadar çok beraber çalıştılar. ünal hocanın da temel prensibi pas pas pas. bu devam ettikçe takım çok etkili olacak. yavaş yavaş birbirlerini tanımaya başladılar tek sorun yaşlı oyuncuların alternatifleri yok

Yorum

• Ben çok statükocuyumdur.
                  Usta ve Ersun varken de ikisinin istikrarını savundum.

Ama bugün Ersun'u falan bu işe, başarıya ortak etmeye çalışmak sadece komik.
                  Çok komik.

Ersun az yesin gitsin Fener'i kurtarsın.

Yorum

• Hocayı geldiğinden beri savundum
                    İsler iyi giderken Burak'ı bir anda takıma sokup işleyen takımı mahvetti diye haftalarca eleştirdim

Ama gördük ki Ünal Karaman'ı etki altına alabilecek kadar güçlü bir kökmüş.

Şimdi Burak olayından bağımsız değerlendirirsek çok önemli şeyler yapıyor.

Bu sezon attığımız gollerin hepsi bir organizasyon işi
                    Birçoğu 10-15 paslı ataklar sonucu geldi

Birçok takım duran toplarla işi götürürken bizim böyle bir avantajımız bile yok

Abdullah avcı'nın temposuz ,atıp yatmak üzerine kurulu oyununa tapan bir lig için değeri bilinemeyecek gelişim bunlar

Ama hocanın işi zor.

Dünyanın her yerinde bu oyunu oynayan takımlar geride çok iyi süpürucüler ya da deneyimli oyuncular ile emniyet görevi sağlıyor.

Bizim 1 tane sapasağlam diyeceğimiz stoperimiz yok.
                    Ne nicelik ne nitelik olarak arka tarafımız sağlam değil.

Önümüzdeki dönemlerde ön libero ve stopere yapılacak sağlam takviyelerle bu oyunu daha güvenle oynarız inşallah
                    En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 26.11.2018, 15:43.
                    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                    -------------
                    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Dün maçın 10. dakikasında Nwakaeme'nin kaleye vurduğu bir şut vardı..Şut anında Pereira arkadan bindirip ceza sahasına girmişti şut yerine pas tercihini kullansa Pereira kaleciyle karşı karşıya kalacaktı..

Bu tür ince noktaları maç sonu analizlerinde videolu anlatımla gösterirse ceza sahası içinde daha etkili işler yapabiliriz...
                      Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dün maçın 10. dakikasında Nwakaeme'nin kaleye vurduğu bir şut vardı..Şut anında Pereira arkadan bindirip ceza sahasına girmişti şut yerine pas tercihini kullansa Pereira kaleciyle karşı karşıya kalacaktı..

Bu tür ince noktaları maç sonu analizlerinde videolu anlatımla gösterirse ceza sahası içinde daha etkili işler yapabiliriz...
                        bir tane de abdülkadir boşken görmedi, hugo'ya attı yine bomboştu sağ taraf.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bir tane de abdülkadir boşken görmedi, hugo'ya attı yine bomboştu sağ taraf.
                          Aynen.
                          Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ----------------Esteban---------------

Pereira----Toure---Hüseyni---Novak

Ömür-----Onazi----Amiri-----Parmak

----------Ekuban---Nwakaeme-------

Veya antrenman performanslarına göre Olcay kanada Ömür ortaya Nwakaeme yedeğe. Elde çok kötü bir kadro var. Hoca yine beklenenden daha iyi oynatıyor takımı. Devre arası yüksek ücret alan tüm oyunculardan kurtulup iyi bir kanat ve ortasaha almak gerek. Maalesef ne Amiri ne de Nwakaeme istenen tarzda kanat değiller. Hele Nwaekeme çok rezil bir durumda.

Kamil Ahmet iyi durumdaysa ortasahada oynamalı. O bölge tamamen Onazi'nin performansına bel bağlamış durumda. Profesyonel futbolda böyle bir yapılanma olmaz. Rezalet bir durum gerçekten.
                            Abi nasıl bir olay? Sol acıgı libero yapıyorsun gelen 4ler giden 5 ler. Böyle boş mantık tutmaz,,oynayamaz bence... Volkan sene gel libero oyna demek ya da theo bongondaya?

Yorum

• 13.haftaya kadar neredeydin diye sormak lazım.

Gelgelelim bu soruyu soracak, muhakeme edecek muhabir Trabzon'da olmadığından vazgeçiyorum.

Niye mi ? Kardeşim takımın hücum ve savunma arasındaki mesafeyi.

Bu maçta olduğu niye 55-65 arasına çekmedin. O kadar dil döktük.

Önde basarak, alanı daraltarak, savunmayı öne çekerek pas arası yapmamızı, gücümüzü ekonomik kullanmamız gerektiğini söyledik.

FB maçına gelinceye dek bu savunma organizasyonunu, taktiksel formatı uygulamakta neden geç kaldın.

Bu maç dönüm noktası olsun rus ruleti gibi top bir o kalede bir bu kalede olmasın.

Onun dışında Yusuf-Batuhan tercihi skandaldı oysa yedekte Olcay, Murat Cem ve Kamil Ahmet vardı.

Ekuban da çizgi oyuncusu değil orada verim alamazsın. Rodallega ile birlikte yahut onun yerine oynatacaksın.

Yorum

• Hoca buruktu sanki, geçen haftayı unutamamış gibi geldi bana...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X