Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çoluğunu çocuğunu kaçırıp tehdit mi ettiler de bu kadar aptal işler yapıyor. Rüzgarı arkamıza almışken 2 haftada her şeyi yerle bir ettin Ünal hoca. Ebemizi belledin ünal hoca. Yıktın hayallerimizi. Sattın takımı. Yaktın ulan bizi yaktın. BUNU ERSUN RIZA YAPSA HAİN DERDİK. NE FARKIN KALDI HOCA.
    İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
    İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
    Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak Dawsofield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      seyirlik bir futbol oynatıyor, taraftar olmasan da trabzon maçlarından keyif alırsın bu sezon.

kadro olarak lig ortalamasının üstünde olduğumuzu düşünmüyorum, böyle olunca daha da çekişmeli oluyor maçlar. özellikle stoper bölgesinde bu gözler daha kötüsünü görmedi. hava hakimiyeti olmayan stoper tandemi olur mu? gs maçında bile eren her topa dokundu. stoper oyuncuları açısından ligde bizden kötüsü yok, varsa bile son 3'teyiz bu bir gerçek.

buna karşın kısa pasla çıkan, topa sahip olan bi takım var. tekniği yüksek oyuncular var, sonuca götürecek organizasyonlara alışırsa takım galibiyet sayısı artar, belki formadan seri yakalayabiliriz o kadar.

onun haricinde lige renk katan takım konumunda trabzonspor. hocalık pek bir durum yok.
      Ben izlerken sinir krizi geçiriyorum kim keyif alıyor bu maçlardan? Topa sahip olma, pas oyunu falan sürekli yan pas.
      ( ゚д゚)

Yorum

• Bu kadar rotasyon için açıklama bekliyoruz.Burak ve Amiri hiç hazır değiller,30 dakikalık halleri var.
        • Memento mori

Yorum

• biz de sanıyoruz ki hoca adaletli. yerli dinozorlar çoktan kandırmış hocayı.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Gelen her hocanın aynı şekilde yönetmesini aklım almıyor. İyi giden takımı hepsi bozuyor.
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• ve istifa ederek klasik ders çıkaracağız konuşmasını yaptı ve ligde 6. hafta bitti bu arada. komedi resmen.
              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• ünal hoca dan özür dilemek istiyorum.göztepe maçından sonra.bazı önyargılarım vardı ama yanıldım.

hücum ve pas futbolu konusunda bence gayet iyi bir teknik adam ilk 6 haftada bunu gördük.değişiklikler gayet yerinde.

önyargılarımın nedeni biraz saha dışıydı diyebiliriz.oldukça sinirli bir yapısı vardı.adanademirspor daki basın toplantısında lider özellikleri göstermemişti.saha dışı nedenler bunlar.

saha içine gelirsek.bol gollü bir anlayışı aslında adanademirspor da göstermiş.bunu biraz es geçmişiz.ilk geldiği zamanki yorumlarda.

skorlara bakın.

Trabzonspor fikstürü, iddaa, maç sonuçları, maç istatistikleri, futbolcu kadrosu, haberleri, transfer haberleri

buda 6-5 lik karşıyaka maçı

Karşıyaka vs Adana Demirspor, 04.04.2015 maç bilgisi - maç raporu, kadrolar, iddaa bilgisi ve daha fazlası.

ünal karamanın şenol güneşten etkilendiğini düşünüyorum.yardımcılığını yapmıştı.

ünal karamanın daha önceki açıklamalarına baktığımızda sadece koşan ve pres yapan ama pas özürlü bir takım ortaya çıkaracağı ön yargısı oluşmuştu bende.bunu tamamen yıktı.

yıldız oyuncuları oynatan ve yıldız oyunculardan verim alan bir profil gördük ilk 6 hafta.

2. hafta ile birlikte tek ön liberoya geçmesi muazzam.

envekame nin geçen haftaki bireysel oyunundan sonra onu yedeğe çekmeside doğru bir karardı bence.

gelecek hafta adanademirspor daki gibi çift forvete döneceğini tahmin ediyorum.çünkü amiri den istediğini alamadı.

mustafa akbaşa da bir çözüm üretmeli kesinlikle.zargo stoperde 1 numara şu anda.yanına birini kadro içinden bulmalı.akbaş olmayacak.
                TEKKEBALL

Yorum

• Bugün Yusuf ve Burak sahada olmamalıydı. Abdülkadir de ikinci yarı girmeliydi, zaten 60'dan sonra ancak kendini bulabildi sahada. Kucka ve Rodellega oynamalıydı. Burak'ın gelmesi hemen takımı negatif etkiledi.

Çabalarını takdir ediyorum hocam ama bugün biraz kötüydün.

Yorum

• Genel olarak beğeniyorum ama bugün 11 seçimi çok kötüydü, işleyen düzeni bozdu.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Takımda gözle görülür bir ciddiyetsizlik de var. Bazı futbolcular kısıtlı ve kafasına göre bir futbol oynamak istiyor. Duran toplarda da bu yüzden gol yiyoruz. Bunları bu kadar disipline ediyorsun. Büyük takımda hiçbir futbolcu böyle oynamaz, takım arkadaşının hatasını telafi eder onun yerine koşar gerekirse. Oyuncular takım olma birlik olma, birbiri için mücadele etme olgunluğundan uzaklar. En ufacık olumsuzlukta su koyveriyorlar. GS maçı bu olumsuzlukları kaldırmak için birebirdi, bunu başardık da fakat bir sonraki maç daha oyunun başında duran top golü yedik ve takım hemen kabullendi yenilgiyi. Bu maçta da öyle, ilk 55 dakikayı çöpe attık sonra oyunu dengeledik, Sosa biraz ağırlığını koydu filan ama geç kaldık işte.

Ünal Hoca bayağı bir mesafe kat etti bu sene, şuana kadar başarılı. Yukarıdaki durumu göz önüne alırsak. Taktiğe sıkı sıkıya bağlı kalan oyuncu topluluğunu bir araya getirmediğimiz sürece bu takım 1 ileri 2 geri gider. Ünal Hoca'ya sabretmeliyiz.

Hocam haftaya Ekuban ve Rodellega ikilisiyle çık lütfen. Kasımpaşa sadece kontra takımı, defansa gömülüyor. İleride çoğunluğu ve fizik gücünü yakalarsak rahat yeneriz. Koşmaya niyeti olmayan oyuncuyu oynatma. Burak karaktersizi kasti olarak oynamıyor takımı sabote ediyor, pas atıyorsun o tarafa bile bakmıyor. Kafa topuna çıkmıyor bilerek.. Bu adamı oynatmak çok büyük hataydı bu maç. Mümkünse yedeğe bile alma.
                      En son TSemih61 tarafından düzenlendi; 22.09.2018, 22:04.

Yorum

• Hoca liverpool 1 hafta da 2 si üst düzey 3 maç yapıyor

3 nüde elini kolunu sallaya sallaya alıyor

aç izle bir bak allahını seversen nasıl pres yapılır nasıl dikine oynanır kanatlar nasıl kullanılır bir bak

270 dk da bek oyuncuları hariç akan oyunda orta açan adam yok.. salah mane kanat dersin ama 1 kere orta açmazlar

çok cahilsiniz hocam kusura bakamayın. Dünya futbolundan bi habersin

Yorum

• Seni farklı sanmıştım
                          Egoları kalitelerini aşmış yerli oyunculara babalık mı yaptığını düşündün
                          Ilk 5 hafta kompakt bir ruhla oynayan takımın ileri hattını bir anda değiştirip Burak Abdülkadir ile başlamanın bedelini ödettin bize
                          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                          -------------
                          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Barça
                            real
                            atletico
                            liverpool
                            chelsea
                            psg
                            City(bazı maçlar silva serbest 10 )
                            Juventus
                            napoli

hiçbirisi 4231 sisteminde oynamıyor hocam. Dünya futbolundan bi habersin bilgilendireyim dedim

aç bak kendine örnek hoca al

yazık size

Yorum

• Kendisine olan tüm güvenimi kaybettim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X