Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hami'den sonra tarihimizin en kötü hocası. Bursa'nın kadrosunu buna versinler 11 haftada puan bile alamaz. Bizim kadroyu Samet hocaya ver en kötü 22 puan toplar. Umarım istifası cebindedir.

Yorum

• saçma kadro dizilimi ile son maçın olmuştur inşallah hoca.

vazgeç şu kadro'dan gör artık daha önce yazdık yine yazmayacağım ama vazgeç da.
      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Ünal'a sünepe dediğim için forumdan uzaklaştıran yönetici şimdi ne düşünüyordur acaba ?

Bunlar bize müstehak

Yorum

• Bugün hem sana hem taraftara, senin tarafından aylardır adaletsizce kollanmasına rağmen, söven Burak efendiye alacağın tavrı da göreceğim.
          Eskinin iktidar olan, ama muktedir olamayan başbakanları gibi gidip g. kurmay başkanının önünde düğme ilikleyen bir enstantane geliyor gözümün önüne seni Burak ile düşününce hocam.

Böyle bir iktidarsızlık olmaz.
          İktidar böyle boşluğu kabul etmez.

Yorum

• Birsürü şey yazdım sildim,

Allah belanı versin başka da birşey yok çapsız herif.
            Özkan SÜMER

Yorum

• Burak denen kangrenli parmağı daha önce kesecektin, daha önce dişini gösterecektin Ünal hoca. Yanlış zamanlama.
              .

Yorum

• Yönetimin beklentisi olsa şimdiye teşekkür edip yollar ayrılmıştı. Isın asıl sıkıntılı tarafı yetenekli oyuncuların performansında ciddi düşüş var. Yusuf ve Abdulkadir hoca geldikten sonra bariz düşüşte. Gelişim gösteren tek isim Sosa. Olan sadece bu sezona olmuyor.
                ( ゚д゚)

Yorum

• Aslında kendisinin de çok suçu yok. Yönetimin en az tepki getirecek birisini getirmesi gerekiyordu takımın başına.

Yani belirli bir planlama yok her zamanki gibi.

Yorum

• Yazık, nispeten iyi olan bir kadro elinde heba oluyor.

Yorum

• olacağızda ,,onlara inat olacağız puhahaha

Yorum

• Ünal hocayı çok seviyorum evet bikaç haftadır sıkıntılı bir süreçte yaşıyoruz fakat istifasını doğru bulmuyorum devam edilmeli.
                        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• “Forumda bir çok üye futbolu Ünal hocadan iyi biliyor” dediğimde bir arkadaş kızmıştı. Türk insanının gazla çalışmasından, suçu sürekli başkalarında aramasından, romantizminden, çalışmadan, kafa yormadan her şeyi metafizik güçlerden beklemesinden nefret ediyorum.

Yorum

• Demagoji yap, bizim salak taraftarımız afiyetle yer.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Forum dediğimize gelmiş sonunda

Bu adamın yetersiz olduğunu o kadar söyledim.

İyi futbolcuydu ama çok kötü hoca

Bana kalırsa sadece hoca değil yönetimde gitmeli

Yorum

• Haftalardır karşısında kuzu kesildigin Burak "ha....."çekti sana.
                                Ama taraftar nasıl karşısında durdu gördün mü ?
                                Stat Ünal diye inledi.

Sen yine gittin 10 dakika sonra Burak'a ne derim deyip Hugo'yu oyundan aldın

Gözünü seveyim hocam doğru bildiğin yoldan git.
                                Bizim babalarımızdan duyduğumuz Ünal Karaman takım arkadaşının karısına asilan futbolcu tanesini antremanda yumruk manyağı etmiş birisi

Şu şımarık sana posta koyuyorsa ben bu oyunu izlemem
                                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                                -------------
                                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X