Allah aşkına defol git. Karabük bile fazla sana lisans verenin anasını ben zaten
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ünal Karaman
Daraltma
X
-
Ünalın verdigi 10.puan.
1-0 öndesin, iki satrforu da çıkarıyorsun. Golü yedikten sonra da kendi girip atsaydı.
- Hami
- Tolunay
- Şota
- Ünal
Bari Ogün, Abdullah, Lemi, Hamdi, Fatih ile de birer sezon harcayalım ayıp olur sonra onlara. Hani bana derler. Ne de olsa eskiden iyi fubolcu olmak TS'de teknik direktör olabilmek için yeterli bir kriter.
Sent from my SM-J700F using TapatalkHamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.
Yorum
-
Buraktan korkup Rodallegayi da çıkardın ya oyundan helal sana, dünyada maça 2 forvetle çıkıp 2sini de oyundan alan başka takim yoktur. Korkak ve çapsızsınİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
sana katılıyorum renktaşİlk olarak Muhammet_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnalın verdigi 10.puan.
1-0 öndesin, iki satrforu da çıkarıyorsun. Golü yedikten sonra da kendi girip atsaydı.
- Hami
- Tolunay
- Şota
- Ünal
Bari Ogün, Abdullah, Lemi, Hamdi, Fatih ile de birer sezon harcayalım ayıp olur sonra onlara. Hani bana derler. Ne de olsa eskiden iyi fubolcu olmak TS'de teknik direktör olabilmek için yeterli bir kriter.
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum