Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ek olarak Rodallega değişikliğinin mental amacı dışında Ünal Karaman'ın diğer hamleleri doğrudur

Zaten ikinci yarıdaki 15 dakikalık baskınızdan sonra Bursa 60'dan itibaren oyunu ele aldı.
    Hoca santraforlardan birini alıp Ekuban ile taze bir güç ve enerji planladı
    Hemen akabinde Kucka hamlesi ile orta sahada oyunda kalmayı da düşündü

Ama Ekuban ve özellikle Kucka sınıfta kaldı
    Ya Kucka bir kere şaşırt be
    Girdiğin her maç takımı geriye atıyorsun
    Kağnı gibi oynuyorsun

Adamın elinde bir Onazi bir Sosa var
    Bu isimleri ne değiştirebiliyor ne ekleme yapabiliyor
    Kaldık Kucka ile belaya
    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
    -------------
    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Ünal hoca başarısız olabilir ama ''bu adam'' vb küçük düşürücü sözleri hakediyor mu gerçekten ?

Yapmayın dostlar, bizim diğer takımlardan farklı bir duruşumuz olmalı. Ünal hoca bu camianın adamı. Başarısız olursa da küstürmeden yolları ayırmalı
      # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Trabzonspor'da oynayan eski bir oyuncu değil de başkası olsaydın eğer maçı sattın derdim.

Yorum

• ya bir hoca sırf ucuz diye trabzonsorda oynadı diye takımın başına getirilirmi evet bu sadece trabzonsporda olur başka hiç bir yerde olmaz bu işin olmayacağı daha sezon başlamadan belliydi bakın gene diyorum ünal karaman ile bu iş olmaz olmayacak yol yakınken iki tarafta zarar görmeden yollar ayrılmalıdır.
          En son redbul tarafından düzenlendi; 04.11.2018, 23:38.

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ek olarak Rodallega değişikliğinin mental amacı dışında Ünal Karaman'ın diğer hamleleri doğrudur

Zaten ikinci yarıdaki 15 dakikalık baskınızdan sonra Bursa 60'dan itibaren oyunu ele aldı.
            Hoca santraforlardan birini alıp Ekuban ile taze bir güç ve enerji planladı
            Hemen akabinde Kucka hamlesi ile orta sahada oyunda kalmayı da düşündü

Ama Ekuban ve özellikle Kucka sınıfta kaldı
            Ya Kucka bir kere şaşırt be
            Girdiğin her maç takımı geriye atıyorsun
            Kağnı gibi oynuyorsun

Adamın elinde bir Onazi bir Sosa var
            Bu isimleri ne değiştirebiliyor ne ekleme yapabiliyor
            Kaldık Kucka ile belaya
            Murat Cemi rotasyona sokmalı artık
            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Bu takımda Hami Şota Tolunaylar çalıştı Ünal hocaya mı şans tanımayacağız diyenler. Birdaha böyle sezonu zor buluruz bi 30 sene daha bekleriz. Adam ben yetersizim diye bağırıyor
              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Ünal'ı kovup yerine tuttuğunu koparan bir hoca getirmemiz lazım fakat bu yönetimin hoca arayışında olmadığı çok açık...
                Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Güle güle

Yorum

• YIKILMAK YOK ÖYLE HEMEN HOCAM
                    sonuna kadar arkandayız.

Yorum

• Ünal kardeşim acil istifa et
                      Sonra git aybabanin yanında bi kaç sezon staj
                      Yap adam resmen elindeki ikinci lig kadrosuyla
                      Saba antrenörlük dersi verdi bu akşsm

Yorum

• bir yandan Hocamıza üzülüyorum efsane futbolcumuzun bizim gibi vasıfsızlar tarafından eleştirmesine keşke gelmeden önce birkaç sene hocalık yapsaydı karabük hiç saymıyorum da gelseydi. Olmiyacak dua amin demeliyiz kesk3 bizler yanılsaydık sen başarılı olsaydin
                        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Üzülerek görüyorum ki; olmadı.

Yorum

• Olmayacağı başından belliydi vakit kaydı

hata kimin? tabi ki yönetimin

sen adam gibi hoca transferini yapmamışsan bizi Ünala mahkum edersen nasıl başarı beklersin gereksiz puan kayıpları hea

tabi stoper kalitemiz evlere şenlik bu ayrı bir rezillik adam gibi stoper de almadılar
                            "Annuit cœptis"

Yorum

• Trabzonspor tarihinin en iyi kadrolarından birisi Trabzonspor tarihinin en kötü hocalarından birisi olan unal in elinde yitip gidiyor

Yorum

• şu kucka'yı nerede oynatacağını görmek bu kadar zor mu ya cidden?

tamam anlıyoruz orta saha düşmüş, takviye yapmak gayet gerekli. kulübede kucka var orta saha olarak, belki bir de amiri. kucka'yı alman da çok anormal değil.
                                fakat bu adam geride oynayamıyor, adam hamleli adam ve hamleleri sert ve dengesiz genelde. sürekli bir duran top tehditi yaratıyor. ayrıca adamı sosa'nın arkasına koyduğunda oyun direkt bizim sahamıza yıkılıyor, halbuki formasyonu hiç bozmadan,kucka'dan önde baskı istesen, amiri ve olcay ile önde bassa bu 3 kişi; oyun sahamıza bu denli kolay yıkılmazdı.
                                hem de defanstan top çıkarırken kucka-onazi ikilisini kullanmak zorunda kalmazsın. ön tarafta topla buluştuğunda geniş alanda topla gidebiliyor da kucka. ama dar alanda özellikle pas tercihleri saçma bu adamın. ısrarla sosa-onazi arasında hapsetmenin anlamı nedir bilmiyorum. bence devre arasında gönderilsin ama o zamana kadar elde bu var, biraz doğru kullan be elindekini hoca.

illa o pozisyona takviye yapacaksan amiri'yi al daha iyi. kanata da tony alınabilirdi o zaman. kucka'ya hiç bulaşmadan. yapılabilecek en saçma kombinasyonu yaptın, burak'ın tepkisinden sonra feleğin şaştı resmen.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X