Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hepsi boş beyler, bıkmadan sıkılmadan ısrarla yazıyorum. trabzonsporun %51 hissesine sahip ayrıcalıklı ve sayıca azınlık bir grup var. bu küçük kitle alınmadıkça koca bünye sıhhate kavuşamaz.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      daha demin kendin bu konuyu bir nevi yalanladigi haberi paylasmisdin, simdi tekrar sakizin üstünde cigniyorsun
      o haberin yalanlamayla ilgisi yok ki, bir sey sormuslar o da kivirmis, neyi yalanlamis ?
      hem, canli yayinda söyledigi herkesin gördügü "mecnun baskan özlendi" lafi montaj falan miydi ? neyi yalanlayacak...
      yalanlasa bile, selçuk inan'in "kimseyle görüsmedim, görüsmeyecegim" demesinden sonra "ben öyle bir sey demedim" kivirmasiyla ayni olur
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• avrupada teknik adam tercihleri genelde altta başarılı olmuş kendi çapında bişeyler üretebilmiş olanlara yönelmek.bunu yakın zamanda sevillada gördük.

girona yı ikinci ligden la ligaya çıkartan oradada orta sıralarda kendine yer edinen 43 yaşında pablo machin i sevillaya şak diye getirdiler.tutmayabilirde.ama bir kriter gözetiyorlar aga.allegri de cagliari den bu şekilde milana geldi.

Mitarbeiterprofil von Pablo Machín: ➤ aktueller Verein ➤ Ex-Vereine ➤ Bevorzugte Formation ➤ Stationen als Spieler ➤ News ➤ Statistiken
        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          o haberin yalanlamayla ilgisi yok ki, bir sey sormuslar o da kivirmis, neyi yalanlamis ?
          hem, canli yayinda söyledigi herkesin gördügü "mecnun baskan özlendi" lafi montaj falan miydi ? neyi yalanlayacak...
          yalanlasa bile, selçuk inan'in "kimseyle görüsmedim, görüsmeyecegim" demesinden sonra "ben öyle bir sey demedim" kivirmasiyla ayni olur
          diyorsun, karismaya basladin

birak köstek olmayi, demis olsa bile her insan 1 hata yapar

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• kevin campbell gecen spor programinda izledim, denk geldi. tam bir arsenal fanatigi.
            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gs’ye 5 çektiğimiz maçın kahramanı Kevin Campbell;

[ATTACH]15623[/ATTACH]

Zokora;

[ATTACH]15624[/ATTACH]
              bize great man değil great teknik adam lazım aga.bu arkadaşlar bundan bi haber ler sanırım.
              TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kevin campbell gecen spor programinda izledim, denk geldi. tam bir arsenal fanatigi.
                Arsenal alt yapısından yetişmiş, normal.

Bizi yakından takip ediyor. Ünal Hoca Campbell’ın da kaptanıydı, lider bi karakter olduğunu Campbell da söylüyor.

0CDBC559-BF95-4926-A7ED-02BFBE61F367.jpg
                En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 30.05.2018, 00:35.
                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Ibo adamsin be...
                  Hayir yâni Ünal'a ezelden beri ön yargiyla bakanlarin onu sevmeyenlerin istemeyenlerin kopkoyu solcu solun solunda olan kisiler oldugu gibi, su mecnun rezilligi sonrasi ona sicak bakanlarin da alayi ona yakin görüste olan kisiler... rezillik, baska bir sey degil...
                  bu mecnun olayi öncesi Ünal'i sevmeyenlere az sövmemisimdir, simdi bile sövmesem de gicik olurum, ama o baska bu baska, o açiklamalar sonrasi bitti arkadas...
                  Haciosmanoglu baskani mitinge gitti diye silmedik mi, bu ne rezilliktir demedik mi, aradaki fark ne ? hiç, hiçbir fark yok...
                  haaa var, Ünal eski topçumuzdu, 30 sene önce muazzam top oynuyordu...
                  Sefer bu laflari Ersun Yanal icin de beklerdik senden Hani sike olduguna inanmayan kari kizla yatlarda fingirdeyen
                  Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Hayırlı olsun Allah utandırmasın

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      diyorsun, karismaya basladin

birak köstek olmayi, demis olsa bile her insan 1 hata yapar
                      karismaya mi ?
                      İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kevin campbell gecen spor programinda izledim, denk geldi. tam bir arsenal fanatigi.
                      sanirim ayni zamanda everton delisi, tam bir liverpool düsmani herif

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sefer bu laflari Ersun Yanal icin de beklerdik senden Hani sike olduguna inanmayan kari kizla yatlarda fingirdeyen
                        ersun'un gelisini hiçbir zaman istemedim ki... bir de ersun hakkinda birçok iddia vardi gelmeden önce, asporda bi programda o senenin sampiyonunun biz oldugunu söylemis falan diye.. bir de bu bizden gitmedenki son konusmasi hâriç o konu hakkinda net bir sey dememisti ki, sâdece fazla kurcalamadi, ona bakarsak bizim burda herkesin istedigi Gökdeniz bile ayni sekilde o konu hakkinda kiviriyor, utanmasa fb hakli diyecek hey gidi hey...
                        sikeciye kefil olan "özlendi diyen" bir tek ünal'i bilirim ben, belki bir de angut ve mamaci semih, ve volkan demirel

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ünal sözde bizden biri, o yüzden dostunu arkadaşını Trabzonspordan üstün tutup kayıramaz.

Ersun'un bizle tek bağı paralı sözleşmeli işçimiz olması sadece.
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hadi Rıza Çalımbay o takımın teknik direktörüydü, futbolcusunun ve başkanının maç alıp satacağına duygusal olarak inanmayabilir.

Ama buna ne oluyor? Neden sahiplenme gereksinimi duygu bu iğrençliği hırsızlığı puştluğu yapan hıyarı? O siyasi liderlere atkı takan adamlardan ne farkı kaldı bunun?

Şikecilere karşı savaş veren o bir kaç taraftar bile şıp diye kabul etti bu meseleyi. Aklım fikrim almıyor arkadaş...

Ersun Yanal basliginda yazdigin güzellemeleri geciyorum ama su alttaki yorumuna istinaden seni samimiyetlige davet ediyorum Ibrahim. Umarim ne demek istedigimi anlamissindir.

Futbol takımımızda yer alan tüm oyuncularımıza ve teknik kadrorumuza ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı forum bölümüdür...

Yorum

ersun'un gelisini hiçbir zaman istemedim ki... bir de ersun hakkinda birçok iddia vardi gelmeden önce, asporda bi programda o senenin sampiyonunun biz oldugunu söylemis falan diye.. bir de bu bizden gitmedenki son konusmasi hâriç o konu hakkinda net bir sey dememisti ki, sâdece fazla kurcalamadi, ona bakarsak bizim burda herkesin istedigi Gökdeniz bile ayni sekilde o konu hakkinda kiviriyor, utanmasa fb hakli diyecek hey gidi hey...
                              sikeciye kefil olan "özlendi diyen" bir tek ünal'i bilirim ben, belki bir de angut ve mamaci semih, ve volkan demirel
                              Kivirma Sefer...Herkes Ersun'un bize ikinci ve ücüncü gelisinden önce ne oldugunu biliyordu. Bak ben kivirmiyorum. Ben onu öyle oldugunu bildigim halde Teknik Direktörümüz oldugunda kabullendim. Ersun Yanal hakkinda senin olumsuz yorumunu hicbir yerde rast gelmedim. Yazdiysan bir zahmet buraya koyu ver de samimiyetine güvenelim.

Cok keskin laflar etmemek gerek. Seni severim ama bazen cok keskin ve yanlis yorumlar yapiyorsun. Birgün o laflar altina kalirsin. Selcuk'un da dedigi gibi bir refleksten yola cikarak hata yapti. Kimse tasvip etmedi bu yorumunu ama kalkipta 2010-2011 senesinin sampiyonu Fener demedi. Calinan emeklere laf etmedi. Bagi oldugu birisi icin talihsiz bir aciklama yapti.

Yorum

• Hayırlısı olsun. Umarım başarılı olur ünal karaman trabzonspor değerlerindendir. Başarılı olur umarım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X