Sonuna kadar destek. Umarım başarılı olursun Ünal hocam.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ünal Karaman
Daraltma
X
-
En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 30.05.2018, 00:52.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
-
İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKivirma Sefer...Herkes Ersun'un bize ikinci ve ücüncü gelisinden önce ne oldugunu biliyordu. Bak ben kivirmiyorum. Ben onu öyle oldugunu bildigim halde Teknik Direktörümüz oldugunda kabullendim. Ersun Yanal hakkinda senin olumsuz yorumunu hicbir yerde rast gelmedim. Yazdiysan bir zahmet buraya koyu ver de samimiyetine güvenelim.
Cok keskin laflar etmemek gerek. Seni severim ama bazen cok keskin ve yanlis yorumlar yapiyorsun. Birgün o laflar altina kalirsin. Selcuk'un da dedigi gibi bir refleksten yola cikarak hata yapti. Kimse tasvip etmedi bu yorumunu ama kalkipta 2010-2011 senesinin sampiyonu Fener demedi. Calinan emeklere laf etmedi. Bagi oldugu birisi icin talihsiz bir aciklama yapti.
herkes ne oldugunu biliyordu konusunu anlamadim, benim tek bildigim o net olmayan söylentiler, bir de bizim staddan kaçmasi, sirf o yüzden bile gelisine soguk bakmistim zâten...
bunlarin hâricinde, Ibo'nun yazdigi gibi, biri bizimle bagi olan birisi, digeri parali asker gibi bir sey... insan sevdiginin yanlisina daha fazla üzülmez mi ? he iste bizim de durumumuz o...
bir de fb sampiyon deseydi, yok daha neler... çalinan emeklere bir kere laf etti mi ? adana'da falan masaya yumruk vuruyor, 2010-2011 konusuna bir kere atifta bulundu mu, hayir, peki niye ? o da sedat pekergillerden, o da olgun pekergillerden, sike süreci de ne tesâdüf ki olgun peker'den sebep baslamis a aaa ne kadar ilginç,, mecnun falan da ayni çeteden...
hayir yâni, milletin "ünal adamdir" lafindan keskin degil ki benim laflarim, https://www.haber61.net/spor/unal-me...di-h99593.html bundan sonra ünal hâla adam olarak görülüyorsa, Burak da sonraki süreçler kenara atilip "Trabzonspor için ölürüm" lafiyla adam olarak sayilsin, kabul mü ?En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 30.05.2018, 00:54.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
son vedasi
“Yıllarca formasını şeref ve gururla taşıdığım son iki yılda da teknik kadroda hizmet etmeye gayret ettiğim Trabzonspor’daki görevimden ayrılıyorum. Öncelikle ifade etmek isterim ki, içim acıyarak aldığım bu kararın nedenleri arasında maddi hiçbir gerekçe yoktur. İnsanların yuvaları söz konusu olduğunda maddi değerler anlamsızlaşır. Esasen hayatının hiçbir evresinde parayı öne çıkaran biri olmadığımı ve olmayacağımı yöneticiliğimi yapan yöneticilerimiz başta olmak üzere beni az çok tanıyan herkesin bildiğine inanıyorum. Trabzonspor’la Ünal Karaman arasında fiyatı olan değerler açısından herhangi bir sorun çıkma ihtimali yoktur, olamaz.
Temmuz 2009 ‘da Trabzonspor’da Sportif Direktör sıfatıyla görev alma onuruna sahip olduğumda da doğal olarak hedeflerim vardı. Yılların birikimi ve tecrübesini, günün futboluyla harmanlayarak ortaya bir model çıkarmayı ve Trabzonspor’u hem oyuncu bazında tercih edilen hem de kurumsal olarak örnek gösterilen başarıların adresi haline getirmek ana hedefimdi.
Saygıdeğer ve Trabzon için bulunmaz bir “değer” olarak gördüğüm sevgili Şenol Güneş’in göreve gelmesini de hiçbir komplekse kapılmadan hem şahsım hem de şehir için büyük bir şans olarak gördüm ve hocamızdan çok şeyler öğrendim. Tüm kamuoyu önünde kendisine bir kez daha teşekkürü borç bilirim.
Sayın Güneş’le geçirdiğimiz iki yılda, tam bir uyum içinde çalıştık. Her zaman çözümün parçası oldum. Ama teknik anlamda yapmak istediklerimi tam olarak hayata geçirebilmem için uygun ortamı maalesef yaratamadık ya da şartlar bu noktaya gelmemize izin vermedi.
Mensubu olmaktan büyük onur duyduğum Trabzonspor’da yardımcı teknik adam olarak verebileceğim her şeyi verdiğime inandığım ve sadece maddi bir karşılık almak üzere bir “kadro”işgalini ahlaki bulmadığımdan , hocamızın da onayıyla görevimden ayrılmaya karar verdiğimi kamuoyuna saygıyla ilan ediyorum.
Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum.”
Ünal Karaman
hocam artik sen söylüyorsun biz dinliyoruz sarkiyi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekarismaya mi ?
sanirim ayni zamanda everton delisi, tam bir liverpool düsmani herifburasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
[MENTION=347]selcuk[/MENTION]
Şu açıklamayı yaptığında henüz şarkı söylememesine rağmen kariyerinin zirvesindeydi
Öyle deneyimler yaşadı ki daha sonra ister istemez ismi açıklandığında beklentileri karşılamadı
Ama neyse en azından kulübede otoriter ve aklı başında bir Trabzonsporlu olacak
Ayrıca Hüseyin Cimşir de gerçekten yardımcı ! olacaktır.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleorasini bilmiyorum sadece arsenal konusuldu. iki tane takim tuttugunu zannetmiyorum. twitter`den sor istersen.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=347]selcuk[/MENTION]
Şu açıklamayı yaptığında henüz şarkı söylememesine rağmen kariyerinin zirvesindeydi
Öyle deneyimler yaşadı ki daha sonra ister istemez ismi açıklandığında beklentileri karşılamadı
Ama neyse en azından kulübede otoriter ve aklı başında bir Trabzonsporlu olacak
Ayrıca Hüseyin Cimşir de gerçekten yardımcı ! olacaktır.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Hayırlı olsun inşallah..
Beni pek tatmin etmedi bu karar açıkcası
Ünal hoca 2 yıldır pek piyasada yoktu, Karabük macerası oldu son olarak
Daha önce Adana Demir ve Şanlıurfa maçları çok izledim, özellikle Adana Demir ile nasıl süper lige çıkamadı benimde aklım almış değil sezon boyu 2 gol bile zor yiyen takım 3-5 yemeye başlamıştı son haftalar
Ünal hoca genelde savunma ağırlıklı oyun oynar, genelde takımları fazla gol yemez a.demir ve Urfa da bunu gösterdi
A.demir de onca kiralık topçuyla güzel bir takım kurmuştu attamah,o.aynaoğlu,Beyhan,Özgürcan vb oyunculardan ciddi verim almıştı ama finali yapamadı,
Urfaya gitti orada da fena bir takım kurmadı mertcan, Beşir, Batuhan artarslan falan bizden kiralıktı , Burada da sistemi savunma ağırlıklı idi, En büyük hatası Trabzonspor a getirdiği Batuhan Karadeniz i Şanlıurfa’ya da getirdi ona güvendi ve lige başladı , sonuç forvetsiz bir yere kadar gidebildi ve bıraktı.“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
İlk olarak sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir keresinde fm oynarken sivasspor ile küme düştükten sonra fenerbahçe'den teklif gelmişti. Böyle şeyler oyunlarda olur sanırdım..Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleson vedasi
“Yıllarca formasını şeref ve gururla taşıdığım son iki yılda da teknik kadroda hizmet etmeye gayret ettiğim Trabzonspor’daki görevimden ayrılıyorum. Öncelikle ifade etmek isterim ki, içim acıyarak aldığım bu kararın nedenleri arasında maddi hiçbir gerekçe yoktur. İnsanların yuvaları söz konusu olduğunda maddi değerler anlamsızlaşır. Esasen hayatının hiçbir evresinde parayı öne çıkaran biri olmadığımı ve olmayacağımı yöneticiliğimi yapan yöneticilerimiz başta olmak üzere beni az çok tanıyan herkesin bildiğine inanıyorum. Trabzonspor’la Ünal Karaman arasında fiyatı olan değerler açısından herhangi bir sorun çıkma ihtimali yoktur, olamaz.
Temmuz 2009 ‘da Trabzonspor’da Sportif Direktör sıfatıyla görev alma onuruna sahip olduğumda da doğal olarak hedeflerim vardı. Yılların birikimi ve tecrübesini, günün futboluyla harmanlayarak ortaya bir model çıkarmayı ve Trabzonspor’u hem oyuncu bazında tercih edilen hem de kurumsal olarak örnek gösterilen başarıların adresi haline getirmek ana hedefimdi.
Saygıdeğer ve Trabzon için bulunmaz bir “değer” olarak gördüğüm sevgili Şenol Güneş’in göreve gelmesini de hiçbir komplekse kapılmadan hem şahsım hem de şehir için büyük bir şans olarak gördüm ve hocamızdan çok şeyler öğrendim. Tüm kamuoyu önünde kendisine bir kez daha teşekkürü borç bilirim.
Sayın Güneş’le geçirdiğimiz iki yılda, tam bir uyum içinde çalıştık. Her zaman çözümün parçası oldum. Ama teknik anlamda yapmak istediklerimi tam olarak hayata geçirebilmem için uygun ortamı maalesef yaratamadık ya da şartlar bu noktaya gelmemize izin vermedi.
Mensubu olmaktan büyük onur duyduğum Trabzonspor’da yardımcı teknik adam olarak verebileceğim her şeyi verdiğime inandığım ve sadece maddi bir karşılık almak üzere bir “kadro”işgalini ahlaki bulmadığımdan , hocamızın da onayıyla görevimden ayrılmaya karar verdiğimi kamuoyuna saygıyla ilan ediyorum.
Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum.”
Ünal Karaman
hocam artik sen söylüyorsun biz dinliyoruz sarkiyi
Yorum
-
Hayırlı olsun. Gelecek sezon veya devre arası için yönetim Şenol Güneş'in yolunu yapıyor bu çok belli. Hugo Bross'un gelişi, gönderilişi ve Şenol Güneş'in takımın başına geçmesi gibi bir durumla karşılaşırız muhtemelen. Gönülden destekliyorum. Rıza'dan Samet'ten kötü olmaz. Takıma biraz karakter ve duruş katsın kafi, zaten formamız ilk 6'ya oynar. Sabır arkadaşlar.KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaahh reyis ah, sen de mi sîneye çektin kabullendin Ünal'i...
Bazı şeylerin içini deşmek klübe hiçbir fayda sağlamayacak
Ünal Karaman yetenek anlamında bence de haketmiyor bu şansı ama vefa anlamında şu anda camiada bunu hakeden belki de 1 numaralı ismi
Yönetim beklentileri zaten düşürdü
Biz de hedefe odaklanalım artık
Eleştirinin faydası yok bence şu durumda
Bir de ben son yıllarda Trabzonspor'un yavşakca ve yayıncı kuruluş yorumcusuymuscasina demeçler veren t.d'lerinden çok yoruldum
Biraz kimlik iyi gelebilirEn son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 30.05.2018, 01:37.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum