Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sonuna kadar destek. Umarım başarılı olursun Ünal hocam.
    En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 30.05.2018, 00:52.
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Bu arada Bein de Trabzonspor-Konyaspor maçını veriyor. Son dakika golü ve o heyecanı yaşamak isteyen izlesin.

Gitmeyip en çok üzüldüğüm maçlardan biridir.
      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kivirma Sefer...Herkes Ersun'un bize ikinci ve ücüncü gelisinden önce ne oldugunu biliyordu. Bak ben kivirmiyorum. Ben onu öyle oldugunu bildigim halde Teknik Direktörümüz oldugunda kabullendim. Ersun Yanal hakkinda senin olumsuz yorumunu hicbir yerde rast gelmedim. Yazdiysan bir zahmet buraya koyu ver de samimiyetine güvenelim.

Cok keskin laflar etmemek gerek. Seni severim ama bazen cok keskin ve yanlis yorumlar yapiyorsun. Birgün o laflar altina kalirsin. Selcuk'un da dedigi gibi bir refleksten yola cikarak hata yapti. Kimse tasvip etmedi bu yorumunu ama kalkipta 2010-2011 senesinin sampiyonu Fener demedi. Calinan emeklere laf etmedi. Bagi oldugu birisi icin talihsiz bir aciklama yapti.
        valla açikçasi anti ersun o kadar yazan vardi ki bana gerek bile kalmadi, simdi ünal konusunda o kadar yorum içerisinde bir tâne mecnun olayini yazan olmayinca sert bir giris yaptim ve yazmaya da devâm ediyorum... yoksa ersun hakkinda olumlu yazim da yoktur, 1 olumlu yazim varsa 3 olumsuz yazim vardir...
        herkes ne oldugunu biliyordu konusunu anlamadim, benim tek bildigim o net olmayan söylentiler, bir de bizim staddan kaçmasi, sirf o yüzden bile gelisine soguk bakmistim zâten...

bunlarin hâricinde, Ibo'nun yazdigi gibi, biri bizimle bagi olan birisi, digeri parali asker gibi bir sey... insan sevdiginin yanlisina daha fazla üzülmez mi ? he iste bizim de durumumuz o...
        bir de fb sampiyon deseydi, yok daha neler... çalinan emeklere bir kere laf etti mi ? adana'da falan masaya yumruk vuruyor, 2010-2011 konusuna bir kere atifta bulundu mu, hayir, peki niye ? o da sedat pekergillerden, o da olgun pekergillerden, sike süreci de ne tesâdüf ki olgun peker'den sebep baslamis a aaa ne kadar ilginç,, mecnun falan da ayni çeteden...

hayir yâni, milletin "ünal adamdir" lafindan keskin degil ki benim laflarim, https://www.haber61.net/spor/unal-me...di-h99593.html bundan sonra ünal hâla adam olarak görülüyorsa, Burak da sonraki süreçler kenara atilip "Trabzonspor için ölürüm" lafiyla adam olarak sayilsin, kabul mü ?
        En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 30.05.2018, 00:54.
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• son vedasi

“Yıllarca formasını şeref ve gururla taşıdığım son iki yılda da teknik kadroda hizmet etmeye gayret ettiğim Trabzonspor’daki görevimden ayrılıyorum. Öncelikle ifade etmek isterim ki, içim acıyarak aldığım bu kararın nedenleri arasında maddi hiçbir gerekçe yoktur. İnsanların yuvaları söz konusu olduğunda maddi değerler anlamsızlaşır. Esasen hayatının hiçbir evresinde parayı öne çıkaran biri olmadığımı ve olmayacağımı yöneticiliğimi yapan yöneticilerimiz başta olmak üzere beni az çok tanıyan herkesin bildiğine inanıyorum. Trabzonspor’la Ünal Karaman arasında fiyatı olan değerler açısından herhangi bir sorun çıkma ihtimali yoktur, olamaz.

Temmuz 2009 ‘da Trabzonspor’da Sportif Direktör sıfatıyla görev alma onuruna sahip olduğumda da doğal olarak hedeflerim vardı. Yılların birikimi ve tecrübesini, günün futboluyla harmanlayarak ortaya bir model çıkarmayı ve Trabzonspor’u hem oyuncu bazında tercih edilen hem de kurumsal olarak örnek gösterilen başarıların adresi haline getirmek ana hedefimdi.

Saygıdeğer ve Trabzon için bulunmaz bir “değer” olarak gördüğüm sevgili Şenol Güneş’in göreve gelmesini de hiçbir komplekse kapılmadan hem şahsım hem de şehir için büyük bir şans olarak gördüm ve hocamızdan çok şeyler öğrendim. Tüm kamuoyu önünde kendisine bir kez daha teşekkürü borç bilirim.

Sayın Güneş’le geçirdiğimiz iki yılda, tam bir uyum içinde çalıştık. Her zaman çözümün parçası oldum. Ama teknik anlamda yapmak istediklerimi tam olarak hayata geçirebilmem için uygun ortamı maalesef yaratamadık ya da şartlar bu noktaya gelmemize izin vermedi.

Mensubu olmaktan büyük onur duyduğum Trabzonspor’da yardımcı teknik adam olarak verebileceğim her şeyi verdiğime inandığım ve sadece maddi bir karşılık almak üzere bir “kadro”işgalini ahlaki bulmadığımdan , hocamızın da onayıyla görevimden ayrılmaya karar verdiğimi kamuoyuna saygıyla ilan ediyorum.

Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum.”

Ünal Karaman

hocam artik sen söylüyorsun biz dinliyoruz sarkiyi
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            karismaya mi ?

sanirim ayni zamanda everton delisi, tam bir liverpool düsmani herif
            orasini bilmiyorum sadece arsenal konusuldu. iki tane takim tuttugunu zannetmiyorum. twitter`den sor istersen.
            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• [MENTION=347]selcuk[/MENTION]
              Şu açıklamayı yaptığında henüz şarkı söylememesine rağmen kariyerinin zirvesindeydi

Öyle deneyimler yaşadı ki daha sonra ister istemez ismi açıklandığında beklentileri karşılamadı

Ama neyse en azından kulübede otoriter ve aklı başında bir Trabzonsporlu olacak
              Ayrıca Hüseyin Cimşir de gerçekten yardımcı ! olacaktır.
              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
              -------------
              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                orasini bilmiyorum sadece arsenal konusuldu. iki tane takim tuttugunu zannetmiyorum. twitter`den sor istersen.
                everton'da da forma giydi ya, ondandir liverpool karsitligi, ama 1. takimi arsenal olabilir dogrudur

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  [MENTION=347]selcuk[/MENTION]
                  Şu açıklamayı yaptığında henüz şarkı söylememesine rağmen kariyerinin zirvesindeydi

Öyle deneyimler yaşadı ki daha sonra ister istemez ismi açıklandığında beklentileri karşılamadı

Ama neyse en azından kulübede otoriter ve aklı başında bir Trabzonsporlu olacak
                  Ayrıca Hüseyin Cimşir de gerçekten yardımcı ! olacaktır.
                  aahh reyis ah, sen de mi sîneye çektin kabullendin Ünal'i...

Yorum

• Bir keresinde FM oynarken Sivasspor ile küme düştükten sonra Fenerbahçe'den teklif gelmişti. Böyle şeyler oyunlarda olur sanırdım..

Yorum

• Hayırlı olsun inşallah..

Beni pek tatmin etmedi bu karar açıkcası

Ünal hoca 2 yıldır pek piyasada yoktu, Karabük macerası oldu son olarak

Daha önce Adana Demir ve Şanlıurfa maçları çok izledim, özellikle Adana Demir ile nasıl süper lige çıkamadı benimde aklım almış değil sezon boyu 2 gol bile zor yiyen takım 3-5 yemeye başlamıştı son haftalar

Ünal hoca genelde savunma ağırlıklı oyun oynar, genelde takımları fazla gol yemez a.demir ve Urfa da bunu gösterdi

A.demir de onca kiralık topçuyla güzel bir takım kurmuştu attamah,o.aynaoğlu,Beyhan,Özgürcan vb oyunculardan ciddi verim almıştı ama finali yapamadı,

Urfaya gitti orada da fena bir takım kurmadı mertcan, Beşir, Batuhan artarslan falan bizden kiralıktı , Burada da sistemi savunma ağırlıklı idi, En büyük hatası Trabzonspor a getirdiği Batuhan Karadeniz i Şanlıurfa’ya da getirdi ona güvendi ve lige başladı , sonuç forvetsiz bir yere kadar gidebildi ve bıraktı.
                      “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                      HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bir keresinde fm oynarken sivasspor ile küme düştükten sonra fenerbahçe'den teklif gelmişti. Böyle şeyler oyunlarda olur sanırdım..
                        :d :d

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          son vedasi

“Yıllarca formasını şeref ve gururla taşıdığım son iki yılda da teknik kadroda hizmet etmeye gayret ettiğim Trabzonspor’daki görevimden ayrılıyorum. Öncelikle ifade etmek isterim ki, içim acıyarak aldığım bu kararın nedenleri arasında maddi hiçbir gerekçe yoktur. İnsanların yuvaları söz konusu olduğunda maddi değerler anlamsızlaşır. Esasen hayatının hiçbir evresinde parayı öne çıkaran biri olmadığımı ve olmayacağımı yöneticiliğimi yapan yöneticilerimiz başta olmak üzere beni az çok tanıyan herkesin bildiğine inanıyorum. Trabzonspor’la Ünal Karaman arasında fiyatı olan değerler açısından herhangi bir sorun çıkma ihtimali yoktur, olamaz.

Temmuz 2009 ‘da Trabzonspor’da Sportif Direktör sıfatıyla görev alma onuruna sahip olduğumda da doğal olarak hedeflerim vardı. Yılların birikimi ve tecrübesini, günün futboluyla harmanlayarak ortaya bir model çıkarmayı ve Trabzonspor’u hem oyuncu bazında tercih edilen hem de kurumsal olarak örnek gösterilen başarıların adresi haline getirmek ana hedefimdi.

Saygıdeğer ve Trabzon için bulunmaz bir “değer” olarak gördüğüm sevgili Şenol Güneş’in göreve gelmesini de hiçbir komplekse kapılmadan hem şahsım hem de şehir için büyük bir şans olarak gördüm ve hocamızdan çok şeyler öğrendim. Tüm kamuoyu önünde kendisine bir kez daha teşekkürü borç bilirim.

Sayın Güneş’le geçirdiğimiz iki yılda, tam bir uyum içinde çalıştık. Her zaman çözümün parçası oldum. Ama teknik anlamda yapmak istediklerimi tam olarak hayata geçirebilmem için uygun ortamı maalesef yaratamadık ya da şartlar bu noktaya gelmemize izin vermedi.

Mensubu olmaktan büyük onur duyduğum Trabzonspor’da yardımcı teknik adam olarak verebileceğim her şeyi verdiğime inandığım ve sadece maddi bir karşılık almak üzere bir “kadro”işgalini ahlaki bulmadığımdan , hocamızın da onayıyla görevimden ayrılmaya karar verdiğimi kamuoyuna saygıyla ilan ediyorum.

Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum.”

Ünal Karaman

hocam artik sen söylüyorsun biz dinliyoruz sarkiyi
                          Sahneye cikip sarki soylemek icin sadece yapimciyi yada organizatoru tanimak yetmiyor ,ayni zamanda guzel sese de sahip olmak gerekiyor.

Yorum

• Hayırlı olsun. Gelecek sezon veya devre arası için yönetim Şenol Güneş'in yolunu yapıyor bu çok belli. Hugo Bross'un gelişi, gönderilişi ve Şenol Güneş'in takımın başına geçmesi gibi bir durumla karşılaşırız muhtemelen. Gönülden destekliyorum. Rıza'dan Samet'ten kötü olmaz. Takıma biraz karakter ve duruş katsın kafi, zaten formamız ilk 6'ya oynar. Sabır arkadaşlar.
                            KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• karabüke ne zaman ve neden gittiki, durumlari ortadayken bana garip geliyor. süper lig olsun ne olursa olsun diyemi
                              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                aahh reyis ah, sen de mi sîneye çektin kabullendin Ünal'i...
                                Klubün sorunları şu anda çok daha ciddi
                                Bazı şeylerin içini deşmek klübe hiçbir fayda sağlamayacak
                                Ünal Karaman yetenek anlamında bence de haketmiyor bu şansı ama vefa anlamında şu anda camiada bunu hakeden belki de 1 numaralı ismi

Yönetim beklentileri zaten düşürdü
                                Biz de hedefe odaklanalım artık
                                Eleştirinin faydası yok bence şu durumda

Bir de ben son yıllarda Trabzonspor'un yavşakca ve yayıncı kuruluş yorumcusuymuscasina demeçler veren t.d'lerinden çok yoruldum

Biraz kimlik iyi gelebilir
                                En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 30.05.2018, 01:37.
                                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                                -------------
                                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X