Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    a sporda yönetime fena giydiriyolar ilk icraatleri felaket diyor karabükte yerle bir olmuş bir hocayı takımın başına geirdiler diyorlar sonları hiç iyi değil diyolar
    a Haber diyorsa hayır vardır.
    İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
    İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
    Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Zor donemde gelmis, kadro planlamasi yapamayacagini bile bile gelmis, para konusmamis.
      Ya ne planlamasi bu adam hayatinda neyi planlamis bu zamana kadar. Ne parasi, sanki lutufmus gibi. Bu basarisiz kariyerle Trabzonspor teknik direktoru olabiliyorsa ustune para odemeli. Kac insanin hayali o makam.
      O kadar elestirdigimiz Riza bile bu sezon ustumuzde bitirir.
      Dedik, bazi seylerin ucuzuna kalitesizine kacamazsin.
      Efsane futbolcuymus. Kac tane efsane futbolcu var td olamayan.
      Bizim gibi uzulur, olumune gidermis. Anca ölmeye gideriz zaten kulup olarak.
      Adammis. Adamlik ulkede en cok prim yapan sey zaten.
      En cok da Abdulkadir, Yusuf ve alttan diger geleceklere uzuluyorum. Bi kulup anca bu kadar gelisim ortami saglayamaz bunca potansiyeline ragmen. Cikan da on senede bir bireysel yetenegi calismasiyla cikiyo zaten.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak homosapiens tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Zor donemde gelmis, kadro planlamasi yapamayacagini bile bile gelmis, para konusmamis.
        Ya ne planlamasi bu adam hayatinda neyi planlamis bu zamana kadar. Ne parasi, sanki lutufmus gibi. Bu basarisiz kariyerle Trabzonspor teknik direktoru olabiliyorsa ustune para odemeli. Kac insanin hayali o makam.
        O kadar elestirdigimiz Riza bile bu sezon ustumuzde bitirir.
        Dedik, bazi seylerin ucuzuna kalitesizine kacamazsin.
        Efsane futbolcuymus. Kac tane efsane futbolcu var td olamayan.
        Bizim gibi uzulur, olumune gidermis. Anca ölmeye gideriz zaten kulup olarak.
        Adammis. Adamlik ulkede en cok prim yapan sey zaten.
        En cok da Abdulkadir, Yusuf ve alttan diger geleceklere uzuluyorum. Bi kulup anca bu kadar gelisim ortami saglayamaz bunca potansiyeline ragmen. Cikan da on senede bir bireysel yetenegi calismasiyla cikiyo zaten.

2010 yilinda kimdi sportif direktörün

o kadroyu hazirlayan, broos yollandiginda görev basina gecip onuru kazandiran, senol hoca gelince sifir ego ile onun yardimciligini kabul eden...
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• hayırlı olsun başarılar dilerim.
          taraftara düşen şey hep destek tam destek vermektir.

Yorum

• Hayırlı mayırlı falan olmasın. İnşallah en kısa zamanda ait olduğu yere, kefil olduğu şikeci dostu Mecnun Otyakmazın yanına postalanır!
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              2010 yilinda kimdi sportif direktörün

o kadroyu hazirlayan, broos yollandiginda görev basina gecip onuru kazandiran, senol hoca gelince sifir ego ile onun yardimciligini kabul eden...
              2010 basarisini da unal hocaya mal edersin bu gidisle
              Anlamiyorum ego yapacak ne basarisi var da yardimciligi kabul etmeyecek
              O gunden beri ne yapmis kariyeri icin ne katmis kendine. Neleri basarmis da bu makama layik gorulmus

Yorum

• B69EBE43-C2AF-4C9A-8F8B-B7B380C73706.jpg

C404B45D-B827-4F58-B969-5DDFB52F7429.jpg

0C862A3B-B266-4F51-8B6E-BD79210CA0CB.jpg

34807E13-5918-4AEE-BC23-9B12E06B8558.jpg
                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak homosapiens tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  2010 basarisini da unal hocaya mal edersin bu gidisle
                  Anlamiyorum ego yapacak ne basarisi var da yardimciligi kabul etmeyecek
                  O gunden beri ne yapmis kariyeri icin ne katmis kendine. Neleri basarmis da bu makama layik gorulmus

cok basit, adamin elinde tapu gibi stortif direktör kontrati vardi

tekrar yuvana hos geldin hocam

beni inanilmaz heycan basti
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• sıçtık beyler kimse farkında değil eğer ünal hoca 10 hafta görevde kalırsa ben başarı sayarım. Tolunay kafkastan üstün bir yanı yok toplum olarak hemen gazı gelip abartmayı seviyoruz. Samet aybaba, tamer tuna derken ünal karaman geldi tam fıkra gibi bir olay.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hayırlı mayırlı falan olmasın. İnşallah en kısa zamanda ait olduğu yere, kefil olduğu şikeci dostu Mecnun Otyakmazın yanına postalanır!
                      Ibo adamsin be...
                      Hayir yâni Ünal'a ezelden beri ön yargiyla bakanlarin onu sevmeyenlerin istemeyenlerin kopkoyu solcu solun solunda olan kisiler oldugu gibi, su mecnun rezilligi sonrasi ona sicak bakanlarin da alayi ona yakin görüste olan kisiler... rezillik, baska bir sey degil...
                      bu mecnun olayi öncesi Ünal'i sevmeyenlere az sövmemisimdir, simdi bile sövmesem de gicik olurum, ama o baska bu baska, o açiklamalar sonrasi bitti arkadas...
                      Haciosmanoglu baskani mitinge gitti diye silmedik mi, bu ne rezilliktir demedik mi, aradaki fark ne ? hiç, hiçbir fark yok...
                      haaa var, Ünal eski topçumuzdu, 30 sene önce muazzam top oynuyordu...
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Çoğu renktaş bakıyorum üç aşağı beş yukarı memnun değil bu karardan. Bu forumda muharrem usta seçildiği zaman büyük çoğunluk çok memnun olmuştu, hatta ersunu getirdiğinde de coşku aynen devam etmişti. Sosa, kucka transfer edildi artarak devam etti coşku. Şimdi geriye bakıldığında forumun çok da haklı çıktığını söyleyemem.. Kriterler belli (geçmişte başarı, modern futbol vizyonu falan değil bu kriterler) en uygun aday da Ünal Karaman. Ben Ünal hocama güveniyorum
                        Samsun, Trabzon, Rize elele Istanbula yok vize

Yorum

• İlk olarak SZYMEK55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Muharrem Usta geldiği günden beri Ünal teknik direktörümüz olsun istemiştim. Iho yla kavgalı ayrilmislardi o zaman gelmeyeceği belliydi. Bugün bu haberi alınca çok sevindim.

Hocanın arma opmesine, aidiyet göstermesine gerek yok. Başkan geldiğinden beri borç batagindayiz diyo, takımın yarısı değişecek zaten. Bize bu dönemde Ünal Karaman gibi sessizce işini yapacak sonuçta kulübü zarara ugratmayacak, icraya vermeyecek hoca lazım. Ünal Hoca da Şenol Güneş in yanında baya çalıştı ben başarılı olacağına inanıyorum ama bu sene hayalcilik yapmayın renktaşlar. Bu dönemde kim ekonomik istikrarı saglarsa gelecek onun olacak, İstanbul kulüplerinin borcu bizim 2 katimiz...
                          trabzonlular tüm dünyaya yayılmış, şehirde kala kala 750 bin kişi kalmış. tersine göç yapsak 10 milyonluk metropol oluruz. karadeniz deyince ilk akla gelen yer olması nedeniyle tüm bölgenin ve ülkenin sempatisini kazanmışız. trabzon partisi kursak barajı geçeriz öyle bir gücümüz var. gerçekte büyük bir metropol olan kente bu kulüp yapısı yakışmıyor, küçük geliyor.

bizim sorunumuz %51 lik ayrıcalıklı hissedarlar. bu ayrıcalıklar şunlar; yönetme, zarardan sorumlu olmama, iflas durumunda hakları ilk ödenecekler. liste uzar gider. işin özü hem kendileri yönetir hem sorumlu değilller ve hem de batan gemiyi ilk terkeden onlar. bu nasıl düzen böyle? iste bu yapı yüzünden başarı sağlanamıyor.

sürekli yap-boz. ünal hoca da bu düzende başarılı olamaz.

Yorum

• Genç de değil 51 yaşında.
                            Teknik adamlık kariyerinde resmi maç sayısı 100
                            Başarılı olduğu bir takım var mı dersek 14/15 sezonunda ki Adana Demir ile 4.lük diyebiliriz belki..
                            Kriter neydi neden seçildi bilemiyorum.
                            Karabükspor'un başında 8 maçta 8 mağlubiyet alarak Trabzonspor'un başına geliyor.
                            Ekonomik olarak dibe vurduk diye teknik adam tercihimizi bu şekilde kullanmak zorundamıydık ?
                            Ne diyelim şu an için kötü bir tercih gibi duruyor umarım başarılı olur.

Yorum

• Hayırlı olsun. Umarım her şey yolunda gider de 7. hafta sonunda buralar "istifa et" mesajları ile dolu olmaz...
                              EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Şenol Hoca da bize 2.kez gelişinde Boluspor’u yanılmıyorsam küme düşürmüştü, İstanbulspor’da başarısız olmuştu.

3.kez geldiğinde ise Sakaryaspor ve Antalyaspor’da yine başarısız olmuştu.

Ünal Hoca bu kulüpte bu şansı hakeden isimlerin başında gelen biridir. Kulübe aidiyet çok önemli bir husustur. Ünal Hoca da bunu defalarca kanıtlamış bir isimdir.

Neyin ne olacağı belli olmaz, ben sonuna kadar destek olacağım. Bu takıma bir karakter katsın, takım terinin son damlasına kadar savaşsın bana yeter.

Hayırlı olsun.
                                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X