Sana ne desem az gelir çocukluğumun efsanesi...aynen devam.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ünal Karaman
Daraltma
X
-
Trabzonspor kuruluş felsefesi gereği hücum takımıdır. Rıza gibi elemanlardan sonra ilaç gibi geldin hocam.
Saygılar.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Kendisinin istifa etmesi gerektiğini düşünüyordum 3 hafta önce ama sırf yeniçerileri takımdan uzaklaştırması bile kalması için yeterli.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Her yerde yazıyorum. Burada da yazıyorum. Hafta içi yapılan antremanları sürekli izliyorum. Takıma pas çalıştırdığını, bu takımın pas yapmaya uğraşacağını görmemek için kör olmak lazım. Dandik paslar da değil yapılan çalışmalar. Gayet kafanızın çalışmak zorunda olduğu çalışmalar.istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
Yorum
-
Bayağı bayağı bize tiki taka izletiyor Ünal hocamız. Barçanın real madridi 5-0 yendiği maçtaki muazzam futboldan izler görüyorum son haftalarda. İyi bir toparlayıcı stoper, oynayan, oynatan, pas opsiyonu olan, bitiriciliği yüksek bir forvetle çok başka yerlerde olabiliriz.
Tek gördüğüm eksik, hem savunma hem hücum duran top organizasyonları. Konya gibi kapanan takımlara karşı duran toplardan da birşeyler çıkartabilmeliyiz.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum