İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ünal Karaman
Daraltma
X
-
Torpille geldin degil mi,yoksa hangi kariyerinle,hangi başarınla geldin?
Peki Karabuklu yöneticilere ne dedin,kusura bakmayın bana guvendiniz ve benimle bir yola çıktınız ama torpilim saglam yerden,gitmesem bir daha bu fırsat gelmez mi dedin.
Delikanlı adam lafını iki dakikada yer mi?
En kısa surede gitmeni dört gözle bekleyecegim.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs’ye 5 çektiğimiz maçın kahramanı Kevin Campbell;
[ATTACH]15623[/ATTACH]
Zokora;
[ATTACH]15624[/ATTACH]
Tyrese Campbell, 25, İngiltere ➤ Sheffield United, 2024'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 8.00 mil. € ➤ * 28 Ara 1999, Cheadle Hulme, İngiltere
Al sana özevlat“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
Karaboğanin karakterinin Ersunla kiyaslandiginida gördük.
Burada daha neler gorucez.
Trabzonspor taraftarindan baska kimsede yapmaz zaten boyle sacma kiyaslamalari zaten bi bu taraftar birde daha yukarda ipleri elinde tutan güruhtan kurtuldugumuzda başarı gelicek...HAMİ_41
Yorum
-
İlk olarak turgut kasap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu taraftarı anlamıyorum başkan bağırıyor batık furumdayıy diye peki siz ne bekliyordunuz Arsen wegnerimi biraz mantıklı olun artık yok şunu dedi yok bunu dedi bi durun da insanlar işini yapsın yok yapmazlarsa Aralıkta adaylığınızı koyar klübü en mükemmel şekilde yönetirsinizburasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
Ünal Karaman'ın eleştirilecek tek yanı m.o. ile ilgili söyledikleridir.
Yoksa futbol adamı kimliği gündemdeki ve gündeme zorla sokulmaya çalışılanlardan yetersiz değildir. Futbol bu vezir de olabilir rezil de. Göreceğiz.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Ünal Karaman tercihi çok ilginç oldu. İyi bir 2. adam olabilirdi yabancı bir hocanın yanında. Açıkcası hala konduramıyorum 1. hocalığa ama bu desteklemeyeceğimiz anlamına gelmez.
Kendini aşmasını bekleyeceğiz yapacak bir şey yok. Kariyerinde görebileceği en üst nokta elinden gelenin de fazlasını yapacaktır.
İnşallah adamın önüne Akbaş'ı veya genç oyuncuları atıp buradan iyi bir yemek çıkar demeyiz. Buna ihtimal vermiyordum ama madem hocayı düşük profilli tuttuk oyuncu transferine gerek yok diye bir mantık yürütebilirler. Hep Ünal Hocaya yazık olur hem de bize. Kaliteli en az 6-7 transfer şart. Hatta kaleciyi de eklersek +1 yazmak lazım.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMedyada adı geçmemesine rağmen açıklanması güzel oldu.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen de içine sindirdin mejnun olayini he ? ohooooooooooo2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal basliginda yazdigin güzellemeleri geciyorum ama su alttaki yorumuna istinaden seni samimiyetlige davet ediyorum Ibrahim. Umarim ne demek istedigimi anlamissindir.
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1919983647
2011'in sonunda Trabzonspor'da sportif direktör olarak çalışan "camianın evladı" şike sanığına, bu şehir dostlarıyla beraber Mecnun başkanı çok özledi, gibi güzellemeler yapıyorsa ben o adamı özür dileyene kadar affetmem. Bir Trabzonspor efsanesi sırf arkadaşı ve siyasi görüşü aynı diye birine sahip çıkıyorsa orda dururum ben. Atkıcılardan hiç bir farkı yok Ünalın bana göre.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum