Ünal'ı yersiz eleştirmenin bir anlamı yok.
Futbol işinin profesyonele bırakılması, sportif direktörlük pozisyonu hepimizin mütabık olduğu birşey değil mi zaten ? İHO kendi mi karar versin transfere bunu mu istiyoruz.. Eğer hayır, sportif direktör istiyoruz diyorsak Ünal'dan daha iyi kimi getirebiliriz. F.Tekke'nin golcülüğünü hepimiz sevdik tamam ama sportif direktörlük için ne birikimi vardı ne de deneyimi. Oysa Ünal bu işi çok rahat kotarabilir, takımı tanıyor, camiadan biri vs. Ünal'a başka alternatif gösterebilir misiniz ? Yok.. O zaman Ünal'a destek bir zahmet..
Şu forumda binden fazla mesajım var bunların hiç yoksa 700-800 tanesi destek olalım mesajıdır heralde..
Ersun Yanal geldi destek olalım dedim, adamı tekme tokat kovduk.
Selçuk'a Ersun'un manevi evladı dediler, Burak'ı istemeyiz dediler, yapmayın iyi adamlar dedik bunlar, ikisi de gitti..
Şenol'un suçu yok kadro kötü, şampiyonluk çalındı dedim adam bezdi gitti.
Sadri Şener takım için elinden geleni yapıyor, şampiyonluk çalındı napsın mücadele etmeye çalışıyor dedik, adamın ne hırsızlığı kaldı ne rantçılığı..
şimdi İHO geldi, MRA geldi, Ünal geldi.. Bari bunlara destek olalım.. Destek dediğiniz şey işler iyi giderken değil, kötü giderken daha da önemlidir..
Bjk bu pozısyon ıcın Önder Özen ile anlasıp adam guney amerika'da 4 tane gencı ızlemeye bile başlamış bız kac haftadır sureklı degıstırıyoruz ısımlerı bu pozısyon ıcın
Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Bjk bu pozısyon ıcın Önder Özen ile anlasıp adam guney amerika'da 4 tane gencı ızlemeye bile başlamış bız kac haftadır sureklı degıstırıyoruz ısımlerı bu pozısyon ıcın
Oyuncu izlemeye gerek yok su an bizde.Adam gibi kaliteli taninmis 4-5 tane Avrupadan yabanci bulsun yeter.Belki taninmis bir Güney Amerikali Forvette olur.Yerli piyasa zaten biliyor.Tolunay listeyi biraktiysa gurbetci listesi de var elinde.Kaldi eldeki takozlari pazarlamaya.Kadroyu 26-27 Kaliteli Futbolcuya indire bilirsek ilk sezon icin basari.Bana göre en ideal 23-25 kisilik kadro.Ama o kadar oyuncuyu elimizden kolay kolay cikartamayiz o kadar Transfer de yapamayiz kalite anlaminda.
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
ünalı hamiyi eleştiriyoruz ama zamanında bu adamların sahaya yansıttığı trabzonspor ruhunu bunlardan sonra hiç kimsede göremedik. fatih ve gökdeniz haricinde. Para için ts ye geldiklerini zannetmiyorum.
Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...
1 hafta oldu daha neresi kaç hafta?
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<<Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın.>>>
Daha ortada yönetimi net olmayan.Hocası belli olmayan, hatta hoca adayı olmayan bir takımdan bahsettiğinizin farkındasınız dimi...
helal olsun ünal hoca..
git dedin mi gidiyor
gel dedin mi geliyor
bu adamın yerinde başa birisi olsaydı,şimdiye kadar arkamızdan bize küfrederdi,,,,,,,,,,,
saglik olsun diye spor yapsaydi belki kufrederdi de bu is karsiliginda para alacak. sarki soylemek istiyorum dedi istifa etti ama herhangi bir sahne yada plak teklifi de almadi. sen bosver astsolist olmali, gel vokal yap iyi para verelim diyorlar ve geliyor.
Giderken verdiği demeçlerin üzerine tekrar bu klübe dönen bir insandan şüphe duyarım. Seviyoruz, sayıyoruz ama kendini tolunay ve giray bulak kefesine koydurtma be adam, zerre anlamadığın göreve neden geldin, dil bilmezsin, yol bilmezsin, teknik adam olacağım bir yer bulmak için gidiyorum dedin sportif direktör olarak geldin, hangi futbolcu ile temas kurup hangisini ikna edebilirsin Allah aşkına bana bi de, umarım yakın zamanda görevinden gider, orayı hak eden birine bırakırsın. Bu mertebenin sahibi Süleyman Hurma kalitesinde adamlardır, Ünal Karaman değil.
Yorum