Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Usta kusura bakma ama avatarında bulunan adamı ilk Ünal Hoca oynatmıştır. Ünal Hocamız da zamanı gelince teknik direktörümüz olacaktır. Ki bu bence yakın bir zaman. Çünkü Şenol Güneş'e Teknik Direktörlük gömleği dar gelmeye başladı.
    1.si Sylva kadro dışı kalmıştı Tolga sakattı Onur'u sevdiğinden değil mecburiyetten oynattı.
    2.si Ünal Karaman'da Teknik Direktörlük becerisi olmadığını gördük kaç defa. Her iyi futbolcu iyi Teknik Direktör olamaz.
    3.sü Evet Ünal Karaman Teknik Direktörümüz olma yolunda ilerliyor ama 1. adam olduktan itibaren 6 ay o görevde kalamaz. Gerçekler bunlar.
    En son Sefa tarafından düzenlendi; 08.09.2011, 16:09.

Yorum

• Üzülerek söylüyorum Ünal Karamanda teknik direktörlüğü tek başına becerebileceği hissi yok içimde.

Nitekim Şenol Güneş'te bunu biliyorki bende arkasındayım destek olacağım diyor.

Hayırlısı olsun.
      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Daha fazla sorumluluk alsın daha iyi öğrensin diye Şenol Hoca onu bir adım öne aldı.

Anca 1-2 sene bu şekilde sürerse Ünal Hocanın tam anlamıyla oturacağını düşünüyorum
        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Ünal hoca dün akşm lig tv yyına bağlanmıştır twitter da şuan itibariyle popüler konu listesindedir , fenerlilerin çekemdiği bir durumdur , şenol güneşin felsefesini almış bir (ADAM) ahlak dersi VERMİŞDİR fenerlilere ...

bu sezon daha aktif olacağı kanıtlanmıştır .
          "Yıldız görmek isteyen gökyüzüne baksın. Futbol yıldızla değil, takımla, yürekle oynanır".

ÖZKAN SÜMER

Yorum

• Şenol hocanın yanında olması büyük artı sağlamıştır Ünal hocamıza.
            Kendisi zaten çok iyi bir insan,Şenol hocayla birlikte futbol adına güzel işler yapacaklarına inananlardanım.

Yorum

• nasil burak sizi utandirdiysa insallah ünal hocada sizleri utandiracak

cok olumsuz yorumlar var....

Yorum

• İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                nasil burak sizi utandirdiysa insallah ünal hocada sizleri utandiracak
                inşallah aksi durum zaten can sıkıcı olur
                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Hazırlık yapılıyor gibi.Teknik Direktörlüğe ..

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hazırlık yapılıyor gibi.Teknik Direktörlüğe ..
                    neden olmasin, yeterince ögrendikten sonra no problem.
                    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      nasil burak sizi utandirdiysa insallah ünal hocada sizleri utandiracak

cok olumsuz yorumlar var....
                      Burak beni utandırmadı. Ünal Karaman da utandırmayacak ha keşke utandırsa..

Yorum

• Ünal Hocamı herşeyiyle severim. o bizdendir.
                        Şenol Hocanın ona kattıklarıyla ileride olabilir. neden olmasın.
                        ama daha var en az 2-3 yıl
                        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Ünal Karaman bence Şenol Güneş 'in tırnağı bile olamaz Şenol Güneş'in kendini çekip kenarda oturması ve Ünal Karaman'ı yerine hazırlaması kadar saçma ve abes bişey olamaz.
                          FOREVER TRABZONSPOR!!!!

Yorum

• Ünal Hocam ve Şenol Hocam beraber nice yıllara inşallah..
                            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              neden olmasin, yeterince ögrendikten sonra no problem.
                              Bende sakınca görmüyorum.Şenol Güneş daha büyük oynamalı ..

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Buyuk ve efsane kaptanimiz, bugun senol Hocamizin yoklugunda kendi insiyatifinle yaptigin oyuncu degisiklikleri mukemmeldi... tek kelimeyle.... Saha kenarinda karizman ve durusunla takimimizin galibiyetinde bas rol sendedir...

bu hediye icin tesekkurler..

Turk futbol tarihinin en buyuk orta saha oyucusu.... UNAL KARAMANNNNN...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X