Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eh yanlış saat bile günde iki kere doğruyu gösterir misali yönetimde transferdeki yanlışlıkalar arasında doğrubir iş yapmış tebrik etmek grekiyor
    Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.

Yorum

• Daha olan birşey yok arkadaşlar. Olsun da bir bakalım.

Yorum

• İşte vefa örneği bir davranış. Bu kulübü vefasızlıkla suçlayanlar önce gidip gs nin eski futbolcularına neler yaptığına bir baksınlar. Çok olumlu bir adım.

Yorum

• İlk olarak lazkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          eh yanlış saat bile günde iki kere doğruyu gösterir misali yönetimde transferdeki yanlışlıkalar arasında doğrubir iş yapmış tebrik etmek grekiyor
          Şu saatten sonra 2-3 doğru şey daha yapsalar her şey çok daha güzel olacak ama...Bakalım.Bu kadar doğru bizi hedeflerimize götüremez.
          TRABZONSPOR

Yorum

• iştebudur bunu beklıyoruz tonetımden bırakında bu ınsanlar enerjılerını ve bırıkımlerını bızım takım ıcın harcasın
            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Çok iyi oldu bu.

Yorum

• yaw kusura bakmayin ama fener aykut'u sportif direktor atiyor diye olmayan bir mevkiye bir eski topcu getirmek istemis gibi geldi yonetim bana. sacma bi is...
                yok imza, mimza

Yorum

• Ünal Karaman Adam gibi Adam. Hayırlı uğurlu olsun!!
                  Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Gerçekleşirse çok güzel olur..

Yorum

• yakışırr

Yorum

• İnşallah doğrudur diyorum. Ünal Karaman Trabzonspor bünyesinde çalışmalıdır.

Yorum

• Hayırlı olsun. İnşallah işin ehli bir adamı getirmişizdir.

Ünal Karaman'ın kulüp bünyesine dahil edilmesi güzel birşey ama sırf isme bakmamak lazım.

Yorum

• ünal sezon sonu konyayla anlaşmıştı diye hatırlıyorum?

Yorum

• Harika gelişmeler

Yorum

• İlk önce Özkan Sümer'in yetki sınırları belirlenmeli. Sonra Ünal Karaman'ın yetkileri net belirlenmeli. Kimsenin işi kimseye karışmamalı. Böyle bir yapı oluşturulabilirse memnuniyetle karşılarım
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X