Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayırlı olsun. Sevindim.

Yorum

• Ben imzalar görmedim hic birsey demem artik

Ekleme bana göre sevdigim birisi olsada Ünal Karaman dogru bir karar degil.

Ama gelirsede insallah basarili olur.
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Mevcut başlık vardı zaten kesinleşince birleştirilir.

Bu arada Ünal Karaman'ın felsefesi: Gel de gelelim, git de gidelim...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• bunlar ne cabuk a.b . c.d planından sonra e planını devreye soktular

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Ünal'da da ne mide varmış kardeşim...

Yorum

• Hayırlı olsun. Umarım eskisinden daha iyi bir Ünal Karaman ile karşılaşırız.

Yorum

• ben artık şarkı söylemek istiyorum diyen ünalı ısrarla s. direktör yapmak neyin kafasıdır hala anlayamadım..
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Başlık, şike başlığından çok değişti 5 günde.

Yorum

• Dik duruş diye buna derim... Demirel'in rekorunu kıracak bu gidişle... 6 kere gidip 7 kere gelmeyi kafaya koymuş... Türk futbolunun Kadir İnanır'ı idi... ''Mazlum'u getirin bana'' repliğindeki özne oldu... Ne diyim artık...

Yorum

• Daha önce de söyledim şimdi de söyleyeceğim daha sonra da belki söylemem gerekecek ve yine söyleyeceğim,
                      yıl kaç hatırlamıyorum gökdeniz ve fatih sözleşme yenileyecek.
                      gökdeniz boş mukaveleye 5 yıllık imza atıyor hiç sesi çıkmıyor. (Çünkü Trabzon hakkını verir biliyor)
                      Fatih imzalar iken tüm basının önünde o mukavelenin içi dolacak diyor ve 3 yıllık imzalıyor.
                      daha sonra Trabzsonsporlu isen gel biz hakkını veririz diyen Başkana rusyada iken rakam ne diyor
                      Fatih iyi futbolcu idi ve emekleri çok fazla inkar edemem ama adam olmakta Ünal dan çok çok aşağılarda, O yüzden bence çok güzel bir değişiklik olmuş.
                      Kara oğlan mı desem boğamı desem adam gibi adam mı desem Hoşgeldin yuvana....
                      38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                      Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                      " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• Ünal yardımcı olarak kimi getirecek acaba ?

Malum mutlaka bir yardımcıya ihtiyacı olacaktır.

Yorum

• İlk olarak Semih(TS) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Daha önce de söyledim şimdi de söyleyeceğim daha sonra da belki söylemem gerekecek ve yine söyleyeceğim,
                          yıl kaç hatırlamıyorum gökdeniz ve fatih sözleşme yenileyecek.
                          gökdeniz boş mukaveleye 5 yıllık imza atıyor hiç sesi çıkmıyor. (Çünkü Trabzon hakkını verir biliyor)
                          Fatih imzalar iken tüm basının önünde o mukavelenin içi dolacak diyor ve 3 yıllık imzalıyor.
                          daha sonra Trabzsonsporlu isen gel biz hakkını veririz diyen Başkana rusyada iken rakam ne diyor
                          Fatih iyi futbolcu idi ve emekleri çok fazla inkar edemem ama adam olmakta Ünal dan çok çok aşağılarda, O yüzden bence çok güzel bir değişiklik olmuş.
                          Kara oğlan mı desem boğamı desem adam gibi adam mı desem Hoşgeldin yuvana....
                          Bu çok önemli
                          Tekke parayı çok sever. Altay da oynarken ve işler iyi giderken Trabzon a dönmem diyordu. Ayağı kırılınca döndü ve bana parasal yönden ayağı kırık olarak davranmayın demişti.

Yorum

• Hoşgeldin karışıklık, hosgeldin kaos, hosgeldin çorba, hosgeldin türlü, hosgeldin.......... vs. vs.

Yorum

• Ah ulenn ahh ne sezon ama..

Yorum

• Ünal Karaman daha iyi oldu bence.
                                -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X