İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ünal Karaman
Daraltma
X
-
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYorumunun ilk kısmına tamamen katılıyorum fakat Sturridge örneği doğru değil çünkü adama bonservis vermedik. Bizim bonservis harcama sınırımız vardı. Yani Sturridge'a verilen 3.5 milyon euroyla Süper Lig'den birkaç oyuncu alırdık önermesi işe yaramıyor. Ve ne yazık ki Süper Lig'de hiçbir takım işe yarar bir oyuncuyu bize bonservissiz veya düşük bonservisle vermiyor. Hele ki Yusuf'u 17.5 milyona satmanla kapıyı direkt tavandan açıyorlar...
Yorum
-
Neden hic bir TS muhabiri hocaya "bu takim niye her mac gol yiyor? Bireysel hatalardan dolayi mi yoksa takim savunmasinda mi sorun var?" diye sormuyor? Nerde onlarda o yürek? Gerci o zaman TS düsmani ilan edilir tesislere yasak alirlar. Kimse ekmeginden olmak istemez sonucta. O zaman burdan ben sorayim. Bu takim neden her mac gol yiyor? Iyice mide bulandirmaya basladi bu durum. Ayrica hoca rotasyon yapmasini bilmiyor o acik.
Gesendet von meinem SM-G960F mit TapatalkHY67...
Yorum
-
İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden hic bir TS muhabiri hocaya "bu takim niye her mac gol yiyor? Bireysel hatalardan dolayi mi yoksa takim savunmasinda mi sorun var?" diye sormuyor? Nerde onlarda o yürek? Gerci o zaman TS düsmani ilan edilir tesislere yasak alirlar. Kimse ekmeginden olmak istemez sonucta. O zaman burdan ben sorayim. Bu takim neden her mac gol yiyor? Iyice mide bulandirmaya basladi bu durum. Ayrica hoca rotasyon yapmasini bilmiyor o acik.
Gesendet von meinem SM-G960F mit TapatalkTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Kızamıyorum kendisine cünki o kadar sakat var ki yoğurdu üfleyerek yemesi bana garip gelmiyor.
Hadi forveti geçtim ama orta saha bomboş şu an da.
Rotasyonu yapamıyor ama kendisi ya da rotasyonun ne olduğunu bilmiyor.
Hiçbir takım komple yedeklerle çıkmaz.
UEFA'dan çok ümitliydim. Hiç olmazsa 2. olarak gruptan çıkmalıydı
Yorum
-
kucuk olsun bizim olsun...
azicik olsun, idare etsin...gorunurde bu cokmus, degersiz ligi zaten ole yada boyle besinci yada altinci bitireceksin, hadi diyelim dorduncu bitirdin...
trabzonspor tarihinde hicbir avrupa kupasi macini bu derece samimiyetsiz oynamadi, bu denli bosvermis bir kadroyla gecirmedi...ama istatistilik olarak oldukca iyi yerdeymis...artik 2.unal karaman donemi icin yeterli puani almis gorunuyor, 1. donemi icin kendi yolunu cizme zamani sanirim yaklasiyor....
2,3,4 nice karaman donemlerine artik....ıslak imza....
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe umup ne bulduğunu samimice açıklaması lazım. Alanya galibiyeti gelirse yine bulutlar dağılır. Aksi sonuçta ise sorgulanmaya devam eder...
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiÖnce TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal Karaman'ın taktik veya antreman bilgisi olmadığını nereden biliyorsun? Onda yoksa kimde var söyler misin?
Sakatlıkların bir tanesi hariç hiçbirisi idmanda olmadı, idmanda olan da oyuncu oyuncunun ayağını kırdı, Ünal hoca'nın taktik bilgisi olsa olmayacak mıydı?
onun yorumunu yapamıyorum BMN izin vermiyor.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
2011-12 yılında şampiyonlar liginde oynarken, çanakkale geçilmezi oynayıp nerdeyse gruplardan çıkıyorduk hemde o vasıfsız kadroyla en iyi takımlara karşı. Demek istediğim şu, savunma tüm takımla yapılır, ve biz bu konuda gram aşama kaydedememize rağmen hocamız hala sakatlık diyor
Sürekli söylüyorum, yine söyleyeceğim. Samimiyet bekliyorum. Hani devamlı altını çize çize söylediği samimiyet varya, onu kendisinden bekliyorum, çünkü samimi olmazsa bu durum çözülmez. Ben savunma işini beceremiyorum diyecek ve yardımcı antrenör getirilecek.
Bir takım her maç gol yerse tükenmişlik sendromuna çare olamaz. Bu kafayla maç oynanmaz.
Bakın bu istatistik boş değil, takımın psikolojisini anlatıyor , devamlı gol yiyen takım daha fazlasını atsın veya atamasın başarılı o-la-maz.
Trabzonspor galip götürdüğü maçlarda topa sahip olan en kötü 3.takım ( %39,46)Trabzonspor yenik durumda götürdüğü maçlarda topa sahip olan en iyi 2.takım ( %59,80)En son Gürkan Asma tarafından düzenlendi; 08.11.2019, 23:15.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum