[MENTION=13048]İlker[/MENTION] Yazıcıoğlu, tırnak içerisine teknik kelimesini bilerek aldım. Ünal hocanın bazı meziyetleri var ama bu meziyetlerin içerisinde teknik kısmı yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ünal Karaman
Daraltma
X
-
Eleştiri olur, ben de eleştiriyorum. Bjk taraftarinin dün kral dedigi hoca bugun gitsin diye dua edilen kisi oluyor. Leicester i sampiyon yapan Ranieri sonraki sezon kovuldu. Ornekler cogalabilir.
Yalniz soyle bir durum var... Ciddi ciddi hoca degil, hoca gitsin kafasinda olan renktaslar var. Beyler adam ligin en az maas alan hocasi, yilda 1m TL aliyor ve Abdulkadir Parmak i oynatiyor. Bak uzun uzun yazarim zamanim yok, ne demek istedigimi anlatabildim mi bilemem ama kisaca şöyle soyleyeyim, sen bu ulkede Riza Calimbay a bile Abdulkadir Parmak i verip "oynat iste hoca ya sinekten yag cikar" diyemezsin. Ne kadar kizsam da elestirsem de 2011 den sonra futbola doydum, bu sezon ben kupa ve Malatya maci haric hayal kirikligi yasamadim takim catir catir top oynadi. Şenol hoza bile gelse bu etkiyi yaratamazdi.
Bence hic kasinmayalim yabanci citamiz Lazaroni Vahid, yerli zaten yok. Unal hoca da sezon sonunda gereken dersleri cikarsin birkac iyi takviyeyle yolumuza devam edelim. Tekrar diyorum kasinmayalim, piyasada bizi cekecek kabullenecek alt yapiydi ozevlatti vs ugrasacak ayrica ilk 4 e sokup ayni zamanda 13-14 milyonluk kadroyla zirveye oynatacak baska hoca yok. Baskasi bizim nazimizi cekmez dilimizden de anlamaz."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİıimser bakmıyorum, şartlar kusursuz değil, Ünal hoca da değil...
Ünal hocadan Guardiola falan çıkmasını bekliyor millet muhtemelen...
Böyle bir dünya yok...
Ünal hoca yüzünden maç verdiğimiz de oldu tabi de bu eleştiri her teknik direktöre yapılır, Ünal hocaya mahsus bir özellik değil maç kaybettirmek...
Demeye çalıştığım asgari koşulların bile altında futbolcu imkanları söz konusu olduğunda Ünal hoca başarılıdır...
Şu Ünal hoca'nın elinde 10-11 kadrosu olsaydı be bu puan sıralamasında olsaydık, senden çok ben yerden vururdum Ünal hocayı ama eldeki koşullara göre Ünal hoca gayet başarılıdır ve en az 1 seneyi daha hakediyor hatta 2...
Biz de kusursuz demiyoruz hocaya tabi...
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemüdür sen olaya çok iyimser bakıyorsun senin iyi hoca diye savunduğun ünal karamanın ben kendi hatasıyla en az verdiği 5 maç sayarım ankaragücü-alanya-*göztepe-bursa ilk maç ve erzurum ilk maç ve hatırlatırım bunun dışında 2-0 dan verdiği beşiktaş ve kasımpaşa maçlarınıve ayrıca yenemeden elendiği ptt 1. lig takımı ümraniye sporu bazen birşeyler yolunda giderken bazı olumsuzluklarıda görmek lazım ünak karaman hocanın oyunu okuyamadığı oyuncu tercihleri zamanlamaları da kötü bunuda görmemek için futboldan anlamamak lazım
Yorum
-
Evet Ünal Karaman çok iyi bir Hoca olmayabilir ama Ünal Karaman iyi bir Hoca.
Ünal Karaman çok iyi bir Trabzonspor'lu da.
Ünal Karaman takımda T. Direktörlük yapmıyor takımı yaşıyor, takımı yeniden inşa ediyor.
Hataları yok mu var tabi. Yeri geldi geç oyuncu değişti yeri geldi aldığı maçı verdi.
Ama sene başında kimsenin ümidinin olmadığı takımı şu anda yıllardır gidemediğimiz Avrupa ligine götürüyor.
Hem de kimlerle çöp denilen transferler ile. Hem de nasıl sağ- sol bek ve iki orta sahasının haftalarca sakat olduğu bir takım ile.
rakiplerine oynadığı maçların 3 ünde (Bjk, Gs, Bşk) hakemlerce doğranarak bir de.
Sosa diye bir adam vardı geçtiğimiz senede arada ki fark bile Hocanın eseridir. Takıma giren yerlinin yerlileri Hocanın eseridir.
Kulüpten büyük kimse yokturun oyunculara anlatılması bile Yönetimin desteği ile Hocanın eseridir.
Bırakalım da Hocamız kendi şarkısını söylesin.
He baktı Hocamız şarkı söyleyemiyor zaten ayrıl denildiğinde gider.
Birileri gibi de senden para istemez seni bir yerlere şikayet etmez.
Aldığı maaş futbol piyasasında da gülünçken bir de.
He şu da var aylık aldığı 150 bin TL çok geldi ise iste emin ol onu da indirir.
Hocamız böyle biri işte.
Bir kere de değerlerimizden birinin kıymetini kaybedince anlamayalım.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Fatih ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuyrun takımın başına geçin, belli ki biliyorsunuz bu top işlerini... yönetin takımı... namağlup şampiyon olalım... hatasız...
Yorum
-
Dünyada eleştirilmeyen hoca yok..
Ünal değil Guardialo da gelse bu eleştiriler olacak.
Bursa maçı özelinde de Yusuf yürüdü gezdi durdu ve ona rağmen sabretti.
Tamam Bursanın pozisyonu yok ama paldır küldür gelmeye çalışıyorlar..
Alırsın Amiriyi sağa Latowlevici yi çıkarmazsın son dk ları daha rahat geçirirsin..
Yusuf da biraz kıpırdanma olsa anlarım ama gözgöre göre aynı hatalar tekrarlanınca insan haklı olarak eleştiriyor..
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünyada eleştirilmeyen hoca yok..
Ünal değil Guardialo da gelse bu eleştiriler olacak.
Bursa maçı özelinde de Yusuf yürüdü gezdi durdu ve ona rağmen sabretti.
Tamam Bursanın pozisyonu yok ama paldır küldür gelmeye çalışıyorlar..
Alırsın Amiriyi sağa Latowlevici yi çıkarmazsın son dk ları daha rahat geçirirsin..
Yusuf da biraz kıpırdanma olsa anlarım ama gözgöre göre aynı hatalar tekrarlanınca insan haklı olarak eleştiriyor..
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebursa baskı kuramadı ki çok rahat bitirdik 20 dakikayı. penaltı kaçırdıktan sonra, 10 dakika uzatmayı gördükten sona bütün takımı değiştirsen pozisyon verebilirsin, mental olarak bir çöküntü olur ona rağmen bursa'ya hiç şasn vermedik. gs bile o statta 3-2 öne geçtikten sonra kalenin önüne yığıldı skoru korumak için .
Yorum
-
Vallahi kıymet bilmiyoruz...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEleştiri olur, ben de eleştiriyorum. Bjk taraftarinin dün kral dedigi hoca bugun gitsin diye dua edilen kisi oluyor. Leicester i sampiyon yapan Ranieri sonraki sezon kovuldu. Ornekler cogalabilir.
Yalniz soyle bir durum var... Ciddi ciddi hoca degil, hoca gitsin kafasinda olan renktaslar var. Beyler adam ligin en az maas alan hocasi, yilda 1m TL aliyor ve Abdulkadir Parmak i oynatiyor. Bak uzun uzun yazarim zamanim yok, ne demek istedigimi anlatabildim mi bilemem ama kisaca şöyle soyleyeyim, sen bu ulkede Riza Calimbay a bile Abdulkadir Parmak i verip "oynat iste hoca ya sinekten yag cikar" diyemezsin. Ne kadar kizsam da elestirsem de 2011 den sonra futbola doydum, bu sezon ben kupa ve Malatya maci haric hayal kirikligi yasamadim takim catir catir top oynadi. Şenol hoza bile gelse bu etkiyi yaratamazdi.
Bence hic kasinmayalim yabanci citamiz Lazaroni Vahid, yerli zaten yok. Unal hoca da sezon sonunda gereken dersleri cikarsin birkac iyi takviyeyle yolumuza devam edelim. Tekrar diyorum kasinmayalim, piyasada bizi cekecek kabullenecek alt yapiydi ozevlatti vs ugrasacak ayrica ilk 4 e sokup ayni zamanda 13-14 milyonluk kadroyla zirveye oynatacak baska hoca yok. Baskasi bizim nazimizi cekmez dilimizden de anlamaz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum