Ünal Karaman
Daraltma
X
-
-
yazıklar olsun hoca kazanmayı düşünmediğin için, hayalini bile kurmamışsın. gençleri birer ikişer ara sırada kullansaydın, böyle ful yedek kadroyla maça çıkmak zorunda kalmazdın. takım bitme durumuna geldi. normal maçta oyunuc değiştirmez, rotasyon lazım deriz vur deyince öldürür.Yorum
-
Kendisini eleştirdiğim için linç edilmiş biri olarak bu akşamki cesareti için kutluyorum. Burada milletin boş romantizmine bakmayın gruptan çıkma şansımız yoktu zaten. En azından gençleri gördük ve fena da mücadele olmadı.Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
Resmen kasitli bir sekilde Avrupadan elendik. Böyle bir sacmalik hayatta görmedim ben. Sanarsin her sene katiliyoruz da böyle lüksümüz var....
Sent from my iPhone using Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
-
Avdijaj'ı almaman gereken maçta aldın, bugün oyundan çıkarmaman gereken yerde çıkardın. İlginç bir karar mekanizması vesselam
Bunun dışında oyuncu filân da tartışmadan şunu soracağım: Bu takım neden her maç aptalca goller yiyor? Yâni hoca olmasa da en fazla bu kadar savunma yapardık herhâlde.Yorum
-
Ligde ayrı saçmalık,uefada ayrı saçmalık.Nerenden tutup destekleyeceğim aklım almıyor.
Şu maça kaleci dahil yedek çıkıp,her şeyi bitirip,son 20 dk asları alarak neyi planlıyorsun?Madem bir iş yaptın bırak çocuklar oynasın.
Senden bir yol olmaz net.Yorum
-
Ne umup ne bulduğunu samimice açıklaması lazım. Alanya galibiyeti gelirse yine bulutlar dağılır. Aksi sonuçta ise sorgulanmaya devam eder...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Zaten elenecektik aslari oynatmamasina bir sey demem ama alt yapidaki yetenekli isimler az cok belli; Kerem, Behlul... Arda disinda "bence" sol bek Faruk ve Oguzhan Acil... Berkay da iyiydi ama fuzuli yere yolladilar.
Bunlari oynatmamasi ayip oluyor."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
-
Gerçek bir deha.. umarım bir şeyler öğreniyordur yoksa Avrupa'dan sonra ligi de vericez..
Kaçıncı resmi maç oldu taktik ve takım savunmasından eser yok.. bakalım bekliyoruz.. Trabzonspor yine bir deneme tahtası oldu olsun bakalım Ünal Karaman'ın hoca olmasını bekleyelim bu sene de.. ne olacak ki..Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağalarıYorum
-
Gerçekten eldeki kadro yetersiz. Full kadro olsak bile. Birbirini tam olarak tamamlayan bir oyuncu grubumuz yok. Sahada mücadele yönünden hep eksik kalıyoruz. Atletik ve hızlı oyuncu sayımız az modern futbolda bu tip oyuncular şart. Nwakaeme üzerinden oynanan oyun takıma zarar veriyor. Bence satılmalıydı bu sene böyle yavaş kanat oyuncusuna uygun bir sistem belirlemek çok zor. Mesela çok iyi dediğimiz Novak ve Pereira'nın bile ciddi eksiklikleri var. İkisi de oyunun savunma yönünü çok kötü oynuyor mesela. Halbuki bir bek oyuncusunun iki yönlü de iyi olması lazım. Pereira yaşı gereği böyle oynayamıyor arkasında çok boşluk bırakıyor.
Ama hoca da bir yandan suçlu. Günümüzde transfere karışmayan teknik direktör kalmadı. Artık oyuncu portföyü de olmak zorunda her hocanın. İstediği sistem için doğru oyuncuları belirleyip yönetimden talep etmeli. Gerekirse bu ekibi kendi oluşturacak kulüpte bu işi yapan profesyoneller var demekle olmuyor. Mesela Sturridge'e verilen parayla 3-4 tane iş görecek oyuncu toplardın Süper Lig'den. Dje Dje mesela. Sağ beke Miguel Lopes alınabilirdi. Bir sürü oyuncu serbest kalıyor her sene 2 tane net ihtiyacımızı belirleyip bu oyunculara yönelebilirdik, en azından senin hoca olarak tüm maçları izlemen lazım Süper Lig'de yönetime bir liste sunabilirdin.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum