Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• inanılmaz galibiyet. bravo hocam.

şans da yanımızdaydı birazcık çok şükür.

Yorum

• Sakatlar dönecek. Bu takım durdurulamayacak.

YÜRÜ SEN UMUTLARA, BİZ VARIZ HEP YANINDA

Yorum

• Takıma penaltıcı olarak cidden Macid mi seçildi?
        Tamam soğukkanlı falan ama biraz da teknik ayak lazım penaltı için 1 atar 3 kaçırır.
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk kez gol yemedik hoca büyük gelişme var. Uyduruk takımlara yenilmesek ah gitti puanlar.

Yorum

• Çok iyisin hocam ancak çok çok eksiğin var hala
            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Maç sonuna kadar bomboş bir orta saha izledik. Zamânında Kâmil'i Doğan'la ikilemesi lâzımdı, yapmadı. Sonrasında mecbûren yorulan Kâmil'i Doğan'la değiştirmek durumunda kaldı. Bu renklere olan sevdânı kimse inkâr edemez ama Allah aşkına sen kulübedeki taraftâr olma; öyle hamleler yap ki rüşdünü bilelim.

Yorum

• Bahsettigim böyle birseydi. Daha maç oynamadan kaybetmeyi kabullenmek olmaz. Krasnodar macinda kapanip kontra arayarak bir plan dahilinde oynayabilirdik. Böyle bir maçi ilk defa kazandigimizi görüyorum. Tebrik ederim, bundan sonra geri dönüş olmaz. Taraftarin maclari cehenneme cevirmesi lazım, takım da bu destegi kullanarak oynamali.

Yorum

• Adam öyle veya böyle kırılma maçlarını kazanıyor çok ilginç.
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Milli aradan sonra sakatların dönmesiyle birlikte olumlu ya da olumsuz gerçek performansını görmüş olacağız...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Senin gibi yürekli hoca ben görmedim Ünal hocam Allah seni başımızdan eksik etmesin....

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Trabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]

Yorum

• Hocam oyun kalitesini ....... gitsin bu takımı yürekten oynatıyorsun aynen devam

Yorum

• Kucukken bal kazanina dusmus olabilir, ben boyle bal gormedim.

Şu orta sahayla şu zor durumda gol yemeden formda bir takimi yendik ama eksikler ortada.

Gerci bu balla sampiyon da yapabilir, saka maka inanmaya basladim.
                          En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 10.11.2019, 18:59.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kucukken bal kazanina dusmus olabilir, ben boyle bal gormedim.

Şu orta sahayla şu zor durumda gol yemeden formda bir takimi yendik ama eksikler ortada.
                            SÖrloth'u kenera alip, Nwakame'yi öne almasi mükemmel bir hamle degilmiydi ??
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kucukken bal kazanina dusmus olabilir, ben boyle bal gormedim.

Gerci bu balla sampiyon da yapabilir, saka maka inanmaya basladim.
                              Ballı olsa 8-10 maç son dakika golleriyle kaybetmezdi bu takım
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                SÖrloth'u kenera alip, Nwakame'yi öne almasi mükemmel bir hamle degilmiydi ??
                                Orta saha takimin kalbi, bizim milli arada oraya ciddi bir calisma yapmamiz lazim. Allah acidi bize.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X