Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Acil göreve reis
    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Orta seviye avrupdan bir teknik direktör gelse bile, Ünal Karaman‘in verdigi katkiyi verir.

Sent from my iPhone using Tapatalk
      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• ünal hoca giderse bittik maddi ve manevi değerlerimize ihanet ediyoruz . dozer cemilin sezonunda bir de.
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Demagojiye bayılıyoruz. Pireyi deve yaparlar. Ardından mağdur edebiyatı. Ve sonrasında küllerimizden yeniden doğarız.

Yorum

• Yeni Şafak Spor
            @yenisafakspor
            ÖZEL | 'Ünal Karaman ayrılacak' iddiaları asılsız çıktı. Ailesinin yanına tatile gidecek olan tecrübeli teknik adam, yönetime ikinci yarıdaki kadro yapılanmasına dair raporunu da sundu

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              çalışan personel de sıkıntılı.Ünalla bitmiyor iş kondisyoner şu bu ne varsa gitmeli
              Ya hocam haklısın da bunu hangi bütçeyle yapacaklar? Yaptılar diyelim, bir ekibin çalışmaya başlaması zaten 6 ay sürer.

Yorum

• beIN SPORTS Türkiye
                @beINSPORTS_TR
                Trabzonspor yönetimi, teknik direktör Ünal Karaman ile yolları ayırma kararı aldı.

Yorum

• Beinsports haber geçti, yönetim ünalla yolları ayırma kararı almış.

Yorum

• Çok mutlu oldum Ünal hoca adına.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• bu nedir ya çıldırdınız mı?
                      futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• Mutlu musunuz ünal karsıtları? Nohut kadar beyniniz yok

Yorum

• Çok sevdiği konya ya da mecnun başkanın yanına gidebilir

SM-A805F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Ünal hocayı haketmiyorduk zaten kesinlikle ünal hoca adına mutluyum takımı hüseyin cimşire emanet edecekler demedi demeyin bu de burda dursun. Ünal hocanın başınıda yediği konusunda şüphelerim var...

Yorum

• Hocayı çok eleştirdimde hoş olmadı bu şekilde. Sezonu bitimeliydi, ikinci yarı kötü giderse Ağaoğlu orada kalamaz.
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Beinsports'un altında ki yorumlara bakın da nasıl nankörsünüz bir görün.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X